10 houseplants ramah-nak

tutuwuhan non-toksik pikeun brighten up spasi Anjeun. tatangkalan bumi Éta unsur interior sampurna pikeun brighten up spasi capé di imah

Kusabab loba di antarana sipat purifying hawa sarta boga mangpaat kaséhatan séjénna ogé, ngajadikeun rasa boga sababaraha greenery subur di imah.

Nalika budak, piaraan, sareng pepelakan ngumpul, hal-hal tiasa janten pabalatak. Lamun datang ka tutuwuhan, clutter teu hijina musibah poténsial. Tutuwuhan tiasa bahya sareng bahaya pikeun murangkalih anjeun upami dicerna.

Pilih houseplants non-toksik pikeun ruang tamu anjeun

Upami anjeun prihatin ngeunaan pepelakan khusus di bumi anjeun, kami nyarankeun yén anjeun mimiti milarian pepelakan dina Internét. Upami anjeun masih teu tiasa terang, rencanakeun perjalanan ka pabinihan atanapi kebon botani lokal pikeun ngaidentipikasi pepelakan sareng poténsial résiko pikeun murangkalih sareng piaraan anjeun.

Gejala karacunan tutuwuhan nyaéta:

• keram beuteung
• seueul atawa utah
• keteg jajantung henteu teratur
• Ngaduruk dina sungut
• Kejang (cocog)

Upami disangka karacunan, hubungi dokter atanapi ruangan darurat. 

Kitu cenah, kumaha oge, aya seueur pilihan houseplant anu aman pikeun murangkalih sareng piaraan. Kami geus rounded up 10 tina paporit kami pikeun anjeun dina galeri handap.

1 / 10
Jade (Crassula ovata): tutuwuhan ieu aman pikeun murangkalih, tapi toksik pikeun piaraan anjeun. Gampang diurus sareng gampang panén. Anjeun tiasa motong sababaraha, nempel dina taneuh sareng dina sababaraha minggu pepelakan anyar bakal tumbuh. Éta langkung milih kaayaan anu haneut sareng garing, janten anjeun henteu kedah sering nyiram.

2 / 10
Kaktus Natal (Schlumbergera): aman pikeun barudak jeung pets. Kaktus Natal mangrupikeun pilihan populér pikeun pepelakan bumi. Salaku bagian tina kulawarga kaktus, éta henteu peryogi seueur cai atanapi perhatian, tapi upami anjeun ngurus éta, anjeun bakal diganjar ku kembang anu éndah dina usum Natal.

3 / 10
Parlor Palm (Chamaedorea elegans): tutuwuhan populér ieu téh non-toksik pikeun duanana barudak anjeun sarta piaraan Anjeun. Korma anu tumuwuh laun ieu cocog pikeun di jero ruangan sabab resep kana cahaya anu hampang sareng henteu peryogi seueur cai.

4 / 10
Violet Afrika (Saint Paulia): Aman pikeun murangkalih sareng piaraan anjeun, Violet Afrika mangrupikeun pilihan anu populer pikeun para pekebun novice. Cocog jeung pamakéan indoor na outdoor, ukuranana leutik sarta pangabutuh pangropéa low ngajadikeun eta pilihan gede pikeun kulawarga sibuk.

5 / 10
Tutuwuhan karét (Ficus elastica): Ieu aman pikeun murangkalih anjeun, tapi toksik pikeun piaraan anjeun. Super populér kalayan désainer interior pikeun foliage waxy luscious na, tutuwuhan karét bisa kapanggih dina loba imah modern. Éta resep sinar panonpoé sareng peryogi perhatian, tapi upami anjeun ngurus éta, anjeun bakal diganjar.

6 / 10
Tutuwuhan oray atawa basa indung (Sansevieria trifasciata): Ieu mangrupikeun pepelakan anu kuat anu aman pikeun murangkalih tapi bahya pikeun piaraan, janten ati-ati dina tempatna. Tutuwuhan ieu sampurna pikeun jalma anu ramo jauh tina héjo. Anjeun dasarna tiasa hilap éta aya sareng éta bakal tetep mekar. Dipikawanoh pikeun sipat ngamurnikeun hawa na, éta janten super populer akhir-akhir ieu.

7 / 10
Tutuwuhan lancah (Chlorophytum comosum): tutuwuhan super kuat ieu aman pikeun murangkalih sareng aman pikeun piaraan sareng moal tiasa ngancurkeunana.

8 / 10
Paku Boston (Nephrolepis exaltata): Anjeun pasti bakal wawuh jeung paku hardy ieu. Aman pikeun murangkalih sareng piaraan, éta ngahias seueur bumi. Kalayan sarat langka anu peryogi bintik-bintik anu tiis sareng beueus kalayan sinar panonpoé henteu langsung, éta sampurna pikeun juru sepi bumi anjeun.

9 / 10
Coleus (Plectranthus Scutellarioides): Aman pikeun murangkalih sareng piaraan sami, pepelakan sakedik anu kuat ieu saé pikeun murangkalih. Pasang potongan Coleus dina cai sareng akarna bakal bertunas pikeun anjeun penanaman deui.

10 / 10
Begonia (Begonia Obliqua): aman pikeun murangkalih sareng piaraan, begonias nuju popularitas deui. Anjeun panginten gaduh aranjeunna di tempat anjeun nalika dewasa, sareng ayeuna waktosna pikeun aranjeunna nambihan warna pop ka bumi anjeun. Aya seueur variétas, tapi rhizome sareng akar serat anu pangsaéna pikeun jero ruangan.

Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.