10 tip- tatangkalan bumi perawatan dina usum panas

Usum panas nuju ayunan pinuh sareng suhu naék. Éta haneut pikeun kami, tapi ogé pikeun pepelakan bumi di bumi anjeun. Dina usum panas, aranjeunna peryogi perawatan tambahan.

 

Di handap ieu aya 10 tip pikeun ngabantosan pepelakan bumi anjeun salami usum panas sabisa-gancang.

 

Tip 1: Pariksa rutin taneuh pot. Sakuduna teu karasa garing teuing.

Tip 2: Naha pepelakan anjeun peryogi cai? Larapkeun ieu isuk-isuk atanapi sonten nalika panonpoé henteu acan terang. Upami teu kitu, sadaya cai bakal ngejat atanapi akar bakal kaduruk.

Tip 3: Naha pabrik anjeun garing? Nempatkeun anjeunna dina mandi kalayan cai sarta ngantep manehna nginum cai ti handap. Ninggalkeun dina ieu dugi ka anjeun ngarasa taneuh pot beueus deui.

Tip 4: Pindahkeun pepelakan jero ruangan anjeun sakedik jauh tina jandela. Malah pepelakan anu resep kana sinar panonpoé tiasa rada seueur teuing.

Tip 5: Pasihan pepelakan anjeun kadaharan tutuwuhan (leuwih sering ti dina bulan usum tiis). Hal ieu ngajadikeun tutuwuhan ngarasa leuwih nyaman jeung bisa tumuwuh optimal.

Tip 6: Masihan pepelakan anu resep kalembaban anu luhur pikeun pancuran hujan† Ngalakukeun ieu di kamar mandi atawa di luar (dina malem atawa mimiti isuk). Kategori ieu pepelakan gaduh waktos langkung susah dina usum panas kusabab hawana langkung garing.

Tip 7: Naha anjeun ngagaduhan seueur pepelakan sareng anjeun badé liburan sababaraha minggu? Atur sitter tutuwuhan atawa meuli waduk cai. Elho gaduh bulbs plastik anu tiasa nahan cai, anu anjeun lebetkeun kana taneuh pot sareng pepelakan anjeun. Hal ieu ngamungkinkeun tutuwuhan pikeun laun nyerep cai sorangan.

Tip 8: Dupi anjeun ngatur sitter tutuwuhan? Tuliskeun kanggo anjeunna jumlah cai anu diperyogikeun pepelakan anjeun atanapi lakukeun sakali. Barina ogé, unggal jalma ngurus pepelakan béda.

Tip 9: Masalah sareng houseplants dina bulan usum panas? Mésér pepelakan anu gampang salamet usum panas. Sapertos kaktus atanapi succulents.

Tip 10: Pasang sadaya pepelakan tropis anjeun babarengan. Ku cara ieu kalembaban langkung luhur sareng pepelakan anjeun nguapkeun cai anu kirang.

 

Good tuah ngurus pepelakan anjeun usum panas ieu.

 

Stekjesbrief wishes anjeun libur pisan senang!

Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.