Mésér 5 pepelakan bumi anu gampang sareng kuat?

Henteu aya ramo héjo atanapi sakedik waktos? Teras baca gancang! Kami parantos ngahijikeun daptar 5 pepelakan jero ruangan saderhana sareng cara anu pangsaéna pikeun miara éta.

 

Cacti sareng succulents

Poho nyiram pepelakan jero ruangan unggal waktos? Lajeng nyandak kaktus atawa tutuwuhan succulent! Tutuwuhan ieu peryogi sakedik cai. Cai aya kalana dina usum panas teras ngantep taneuhna garing ampir lengkep. Dina usum tiis, pepelakan ngan ukur peryogi sakedik cai sabulan sakali. Salian kanyataan yén pepelakan ieu saé sareng gampang, aranjeunna ogé tetep éndah sapanjang taun. Kaktus ogé resep tempat anu cerah di bumi!

 

Monstera Deliciosa - Finger Philodendron

Monstera sanes nu panggampangna tina 5 houseplants, tapi mangrupa salah sahiji nu pang populerna. Daun flared anu éndah ngajantenkeun éta hit dina interior naon waé. Tutuwuhan tiasa tumuwuh gancang pisan, janten kalayan perawatan sakedik anjeun bakal ngagaduhan pepelakan jero ruangan anu ageung sareng éndah dina waktos anu lami. Monstera Deliciosa kedah disiram 1-2 kali saminggu sareng resep tempat anu terang, tapi tanpa sinar panonpoé langsung.

 

The Spoonplant

Ieu tutuwuhan téh ampir indestructible sarta ogé mangrupa purifier hawa. Éta ngajadikeun pikeun tutuwuhan sendok Henteu janten masalah sabaraha sering anjeunna nampi cai. Malah sanggeus lila tanpa eta, eta miraculously datang deui. Éta resep janten di tempat teduh sareng janten terang bahkan sudut anu langkung poék di bumi anjeun tanpa aya masalah.

 

Sansevieria trifasciata – Basa mertua anu seukeut

Naha anjeun condong tatangkalan imah maehan? Lajeng nyaeta seukeut basa mertua anjeun naon nu ditéang! Tutuwuhan imahna tahan banting sareng gampang pisan dirawat. Éta tiasa nangtung di seueur tempat sareng henteu peryogi seueur cai.

 

Senecio herreanus

anjeun gélo ngeunaan tatangkalan gantung jeung ekspresi aranjeunna masihan di imah anjeun? Lajeng mutiara dina leash a cocog pikeun anjeun. Aranjeunna tiasa dianggo sampurna dina jandéla atanapi di sudut ruang tamu.

Senecios mangrupikeun salah sahiji pepelakan anu langkung gampang drooping, sabab tiasa tahan rada garing sahingga henteu kedah sering disiram. Teundeun pabrik dina bak cai sareng ngantepkeun cai anu diperyogikeun.

...

Naha anjeun ogé resep nulis jeung mere ilham generasi anyar pencinta tutuwuhan, kirimkeun kami blog anjeun ka info@stekjesbrief.nl
Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.