Beuli Philodendron Ring Seuneu rooted motong

Beuli Philodendron Ring Seuneu rooted motong

Philodendron Narrow Ring of Fire mangrupikeun aroid langka, namina diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, masihan nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

Miara hiji Philodendron Narrow Ring of Fire ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeun lingkungan anu beueus sareng campuran taneuh anu gancang permeabel. Tumuwuhna kaluhur anu laun tiasa dirojong ku batang awi atanapi batang lukut upami anjeun resep, ieu bakal maénkeun peran anu bakal dimainkeun ku pepelakan atanapi tatangkalan anu langkung ageung di habitat alamna. Nyimpen hiji Philodendron Narrow Ring of Fire ogé disiram salila usum tumuwuh warmer, sahingga satengah luhur taneuh nepi ka garing saméméh watering deui.

Philodendron Monstera variegata - mésér wetstick unrooted

De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan cukup gampang diurus sareng tiasa tumbuh ageung pisan dina kaayaan anu pas. Variasi ieu sareng daun bodas pasti mangrupikeun pernyataan di ruang tamu anjeun! Dupi anjeun ogé sagemblengna bogoh ka Monstera Variegata

Mésér Philodendron Florida Pocong rooted motong

Mésér Philodendron Florida Pocong rooted motong

Philodendron 'Florida Ghost' mangrupikeun aroid langka, namina diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

Miara hiji Philodendron 'Florida Ghost' ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeun lingkungan anu beueus sareng campuran taneuh anu gancang permeabel. Tumuwuhna kaluhur anu laun tiasa dirojong ku batang awi atanapi batang lukut upami anjeun resep, ieu bakal maénkeun peran anu bakal dimainkeun ku pepelakan atanapi tatangkalan anu langkung ageung di habitat alamina. Jaga 'Florida Ghost' disiram ogé salami usum ngembang anu langkung haneut, ngamungkinkeun satengah luhur taneuh garing sateuacan disiram deui.

alocasia cucullata motong orok mini

Philodendron selloum super atom

Philodendron selloum super Atom orok motong mikanyaah cai sarta resep titik lampu. Nanging, ulah nempatkeun éta dina sinar panonpoé langsung sareng ulah ngantep bola akar garing. Naha aya tetes cai dina pucuk daun? Lajeng anjeun masihan teuing cai. Daunna tumbuh ka arah cahaya sareng éta hadé pikeun péngkolan kalana. Nalika pepelakan ngabentuk daun anyar, daun anu langkung lami tiasa layu. Lajeng ngarasa Luncat ka motong daun heubeul jauh. Dina musim semi sareng usum panas éta hadé pikeun masihan anjeunna sababaraha tuangeun pepelakan dua kali sabulan pikeun kamekaran optimal. 

Mésér Philodendron Burle Marx Variegata unrooted motong

Mésér Philodendron Burle Marx Variegata unrooted motong

Philodendron Burle Marx Variegata mangrupikeun aroid langka, nami diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

Miara hiji Philodendron Burle Marx Variegatae ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeun lingkungan anu beueus sareng campuran taneuh anu gancang permeabel. Tumuwuhna kaluhur anu laun tiasa dirojong ku batang awi atanapi batang lukut upami anjeun resep, ieu bakal maénkeun peran anu bakal dimainkeun ku pepelakan atanapi tatangkalan anu langkung ageung di habitat alamna. Tetep Philodendron Burle Marx Variegata disiram ogé salami usum ngembang anu langkung haneut, ngamungkinkeun satengah luhur taneuh garing sateuacan disiram deui.

Mésér Philodendron Burle Marx cuttings unrooted

Mésér Philodendron Burle Marx cuttings unrooted

Philodendron Burle Marx mangrupikeun aroid langka, namina diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

Miara hiji Philodendron Burle Marx ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeun lingkungan anu beueus sareng campuran taneuh anu gancang permeabel. Tumuwuhna kaluhur anu laun tiasa dirojong ku batang awi atanapi batang lukut upami anjeun resep, ieu bakal maénkeun peran anu bakal dimainkeun ku pepelakan atanapi tatangkalan anu langkung ageung di habitat alamna. Nyimpen hiji Philodendron Burle Marx ogé disiram salila usum tumuwuh warmer, sahingga satengah luhur taneuh nepi ka garing kaluar saméméh watering deui.

Mésér Philodendron Gloriosum motong rooted

Philodendron Gloriosum mangrupikeun kombinasi pamungkas tina kakuatan batin sareng acara luar. Di hiji sisi, éta mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu kuat. Sanaos anjeunna asalna ti daérah tropis, dimana kaayaanana béda-béda, anjeunna saé di nagara urang anu tiis.

Anjeunna ngagabungkeun kakuatan ieu sareng penampilan anu khusus pisan. Daunna ngawangun jantung, sakumaha anu anjeun terang tina spésiés sanés dina kulawarga ieu. Daun ieu ngagaduhan penampilan velvety sareng dibéré bentuk ahirna ku urat anu terang. Naha anjeun terang yén urat ieu langkung bodas nalika umur Philodendron Gloriosum?

Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.