Nembongkeun sadayana hasil 4

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Campuran motong - Premium - sphagnum lukut, perlite sareng séréal hidro

    Stekjesmix ieu - Premium geus dicampur ku Stekjesbrief dumasar kana pangalaman urang sorangan kalawan kapentingan customer. Anggo premium campuran motong ieu pikeun masihan cuttings orok Anjeun mimiti tumuwuh alus. Sajaba ti éta, campuran sampurna pikeun nyadiakeun cuttings unrooted jeung medium tumuwuh pangalusna. Pastikeun yén campuran sok tetep rada beueus (henteu baseuh teuing) supados keratan anjeun nampi perawatan anu optimal.

    Naha ieu…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Campuran motong - 3L 400 g - sphagnum lukut, perlite sareng vermiculite

    Stekjesmix ieu - Dasar geus dicampur ku Stekjesbrief dumasar kana pangalaman urang sorangan kalawan kapentingan customer. Anggo premium campuran motong ieu pikeun masihan cuttings orok Anjeun mimiti tumuwuh alus. Sajaba ti éta, campuran sampurna pikeun nyadiakeun cuttings unrooted jeung medium tumuwuh pangalusna. Pastikeun yén campuran sok tetep rada beueus (henteu baseuh teuing) supados keratan anjeun nampi perawatan anu optimal.

    Naha ieu…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér cuttings campur Starter – sphagnum lukut, perlite, vermiculite 150 g

    Ieu Stekjesmix - Starter geus dicampur ku Stekjesbrief ngaliwatan pangalaman urang sorangan kalawan kapentingan customer. Anggo premium campuran motong ieu pikeun masihan cuttings orok Anjeun mimiti tumuwuh alus. Sajaba ti éta, campuran sampurna pikeun nyadiakeun cuttings unrooted jeung medium tumuwuh pangalusna. Pastikeun yén campuran sok tetep rada beueus (henteu baseuh teuing) supados keratan anjeun nampi perawatan anu optimal.

    Naha ieu…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Campuran motong - Starter - sphagnum lukut, perlit, vermiculite sareng taneuh pot

    Ieu Stekjesmix - Starter geus dicampur ku Stekjesbrief ngaliwatan pangalaman urang sorangan kalawan kapentingan customer. Anggo premium campuran motong ieu pikeun masihan cuttings orok Anjeun mimiti tumuwuh alus. Sajaba ti éta, campuran sampurna pikeun nyadiakeun cuttings unrooted jeung medium tumuwuh pangalusna. Pastikeun yén campuran sok tetep rada beueus (henteu baseuh teuing) supados keratan anjeun nampi perawatan anu optimal.

    Naha ieu…