Situs wéb ieu parantos disusun kalayan perawatan anu pangsaéna. Kituna Stekjesbrief.NL narima euweuh liability pikeun (disangka) langsung, ruksakna teu langsung atawa séjén, salaku hasil tina aksés ka situs ieu atawa nu bisa jadi hasil tina sagala kurangna correctness na / atanapi completeness tina informasi sakumaha sadia dina website. Henteu aya hak anu tiasa diturunkeun tina eusi halaman wéb ieu, sapertos harga, gambar, jsb. Inpormasi dina halaman wéb ieu dirobih sacara teratur. Parobihan tiasa dilakukeun iraha waé tanpa aya bewara. Stekjesbrief.NL owns hak cipta kana eusi situs ieu (sadayana téks, gambar, sora jeung software). Henteu aya bagian tina situs ieu tiasa disalin sareng / atanapi dirobih ku pihak katilu.

Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.