Tutuwuhan bumi ageung: gaya hirup anu ageung

Lamun nempo rupa blog perumahan, Instagram jeung majalah perumahan, anjeun geus undoubtedly noticed! houseplants badag pisan hip - jeung alesan alus. Tutuwuhan henteu ngan ukur masihan warna sareng kahirupan ka kamar, tapi ogé mastikeun iklim jero ruangan anu saé. Hoyong ngiringan pencét momen, tapi henteu terang anu mana anu kedah dipilih? Baca di handap pikeun manggihan naon sababaraha houseplants badag nu pang populerna.

 

Monstera Delisiosa / Fingerphildodendron

The Monstera, disebut oge finger philodendron, nyaeta salah sahiji tutuwuhan trend pisan badag. Daun badag, geulis, flared masihan katingal unik ka imah - sarta éta gampang pikeun miara (tingali ogé blog urang ngeunaan houseplants gampang)! Hoyong anu rada béda? Monstera sayogi dina versi variegated anu unik sareng éndah.

 

alocasias

Nu leuwih gede leuwih hade! Upami anjeun resep pepelakan jero ruangan anu ageung, ceuli gajah kanggo anjeun. Batang panjang sareng daun ageung nyayogikeun kontras anu saé pikeun interior minimalis.

 

Euphorbia acrurensis

Milarian pepelakan jero ruangan anu gampang tapi super wani? Lajeng éta acrurensis euphorbia anjeun kudu boga. Houseplant mangrupikeun patung nyalira kalayan desain anu saé sareng ampir henteu peryogi cai. A win-win! Kaktus sayogi dina sababaraha ukuran.

 

Ficus Robusta 

Pabrik karét mangrupikeun selebriti kuno anu popularitasna parantos ningkat. Naha anjeun gaduh masalah ngajaga pepelakan anjeun hirup? Teras anjeun peryogi pabrik karét! Daun poék anu éndah tina pepelakan karét ngajantenkeun sampurna pikeun interior naon waé.

 

Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.