Strelitzia Nicola 140cm

tangkal Natal kaluar, houseplant di 2021

 

Kalayan lega, urang pamit ka 2020 sareng ngabagéakeun 2021. Laun-laun urang kedah percanten kana ngaleungitkeun tangkal Natal anu nyaman. Numutkeun tradisi, urang kudu némbongkeun tangkal ieu panto on January 6 (Epiphany). Tatakrama pikeun nyingkirkeun tangkal Natal anjeun, saha anu panginten.

Tapi naon anu kudu dipigawé kalayan tempat dimana tangkal Natal dipaké pikeun jadi, nu dibawa cosiness na cosiness? Tong hariwang, sabab solusina saderhana pisan: nempatkeun anu saé, pinuh tatangkalan bumi handap (atawa leuwih), ku kituna magic tina tangkal Natal moal ngaleungit. Jeung taun dimimitian kaluar nice jeung héjo.

 

 

 

 

Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.