Serat kalapa, ogé katelah kalapa, mangrupa bahan metot pikeun penanaman sarta replanting siki.  
Sabut kalapa kurang leuwih sok dijual jadi produk garing taneuh pot kalapa† Sateuacan anjeun tiasa dianggo, éta kedah direndam dina cai. Éta nyerep cai gancang pisan, janten henteu lami. Serat kalapa henteu ngandung gizi sareng cocog pisan sabab cocog pikeun nyebarkeun siki, motong sareng digabungkeun sareng taneuh pot pikeun pepelakan anjeun.
Upami anjeun sabut kalapa Pikeun pepelakan anjeun, anjeun tiasa nganggo serat kalapa anu saé sareng anu kasar, tapi anjeun ogé kedah nambihan langkung seueur komponén sapertos mineral sareng pupuk pikeun kéngingkeun taneuh anu subur. Tambahan mineral jeung pupuk lumaku pikeun replanting ogé pikeun taneuh penanaman ahir. Nanging, upami anjeun nganggo serat kalapa pikeun siki atanapi potongan, anjeun henteu peryogi aditif. Anjeun teras ngan ukur ngarékam éta sareng nganggo sakumaha anu ayeuna.
Suku tutuwuhan dumasar kana kalapa pisan nice jeung mangpaat† Éta sampurna pikeun tomat, peppers, aubergines, peppers sarta sagala rupa jenis cucumbers.
Anjeun oge tiasa nyampur sabut kalapa sareng taneuh tanam biasa berbasis gambut, contona nyandak satengah taneuh sareng satengah sabut kalapa. Éta bakal janten taneuh anu saé pisan pikeun tumbuh. Sapertos "tanah penanaman campuran" ngagaduhan struktur lapang sareng bakal teguh tanpa janten kompak. Anjeun tiasa nyebatkeun yén serat kalapa mangrupikeun taneuh penanaman dumasar gambut naon bahan organik pikeun sawah kabuka atanapi palet kolard greenery. Éta nyayogikeun rélaxasi anu saé.
Kebon leutik = blok leutik
Dupi anjeun gaduh sajumlah leutik pot, kayaning taman indoor atawa ngan sababaraha pot dina balkon a? Teras blok kalapa anu langkung alit cocog pikeun tujuan éta.
Kebon gedé = blok gedé
Saatos vakum, blok badag kalapa ngahasilkeun ampir dua kali tina taneuh pot biasa. Hiji blok ageung, anu beuratna sakitar 5 kg, tiasa ngandung dugi ka 18 liter cai.
Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.