Handap anjeun bakal manggihan cuttings luar biasa panganyarna, tutuwuhan, tutuwuhan, houseplants, houseplants mahal, houseplants langka, top 10 tutuwuhan paling mahal, ekslusif.

The houseplant paling mahal kungsi dijual

8.5 daun dijual pikeun 19.297

Sanggeus perang Panawaran dina situs lelang Selandia Anyar, batur meuli houseplant ieu ngan 9 daun pikeun catetan $19.297. Tutuwuhan Rhaphidophora Tetrasperma Variegata variegata bodas langka, disebut oge Monstera Minima variegata, nembé dijual dina lelang online. Ieu fetched a cool $19.297, sahingga "the houseplant paling mahal kantos" dina ramatloka jualan umum. Variasi nujul kana dua atawa leuwih warna béda dina daun tutuwuhan. Tutuwuhan jinis ieu ayeuna populer pisan. † Rhapidophora tetrasperma minima monstera variegata Harga: 19.297 dollar AU. (Dagang Kuring: https://www.thursd.com)

Jarang pisan

Tutuwuhan pikeun € 1.799 sayogidijual satengah jam

Mésér Monstera obliqua adansonii variegata - pot 15 cm

Ieu kasempetan. Puseur taman Intratuin di Lovendegem, Bélgia, nembe gaduh houseplant unik ditawarkeun: a Monstera adansonii variegata† Harga: 1799 euro. Rada di sisi mahal, tapi pabrik ieu dijual dina satengah jam. (Sumber: https://www.ad.nl)

 

Tutuwuhan langka ngagaduhan daun anu berharga £ 12.000 unggal

Hiji lalaki anu ngarobah lounge na jadi leuweung houseplant ayeuna earns £ 12.000 daun ngajual bagian tina tutuwuhan langka na. Tony Le-Britton, 30, parantos ngembangkeun sababaraha galur anu paling berharga di dunya di bumina di Cheltenham sareng ngajantenkeun kamar cadangna janten rumah kaca pikeun ngasuh markisa na. (Sumber: https://www.youtube.com)

 

Houseplant (kalawan opat daun) dijual leuwih ti € 4600 di Selandia Anyar
Dina glance kahiji, tutuwuhan ieu teu kasampak kawas loba: boga ngan opat daun. Tapi, houseplant ieu dijual bulan panungtungan pikeun 8150 Selandia Anyar dollar (leuwih ti 4600 euro). Ieu bisa gampang nyieun houseplant paling mahal di dunya. (Sumber: https://www.rtlnieuws.nl)

 

Imah-dipelak

Lalaki melak tangkal cau di ruang tamuna sorangan
Sanaos kanyataan yén iklim Walanda henteu cocog pisan pikeun ngembang tangkal cau, Jan-Bonne Wielinga ti Maastricht suksés. Nyicingan Maastricht boga tangkal cau di ruang tamu sorangan kalawan kebat pinuh ku cau di dinya. (Sumber: https://www.rtlnieuws.nl)

Naha anjeun terang ngeunaan warta pepelakan anu luar biasa? Bagikeun jeung urang

Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.