melak tuangeun

Salian seueur cinta, cai sareng cahaya, pepelakan ogé gaduh kadaharan diperlukeun dina usum tumuwuh. Jaga leuweung kota anjeun héjo-héjo kalayan tip ieu!

1. Pasang pabrik dina tempat anu leres
3. Tambahkeun unggal ayeuna lajeng kadaharan tutuwuhan jempol
4. Tetep pariksa tutuwuhan Anjeun

Di alam, pepelakan ditambah ku tuangeun. Daun anu ditampik ku pepelakan ragrag kana taneuh sareng dicerna deui, anu dirobih deui janten zat anu akar tiasa nyerep deui. Ieu henteu kajantenan sareng pepelakan di bumi, anjeun sering nyabut daun sareng taneuh potting ngan ukur nyayogikeun gizi pikeun waktos anu tangtu. Éta pisan sababna naha penting pikeun nambahkeun gizi sorangan pikeun ngajaga tutuwuhan Anjeun kuat.

Tilu unsur anu paling penting dina nutrisi pepelakan nyaéta nitrogén (N), fosfor (P) sareng kalium (K). Salaku tambahan, sering aya unsur pendukung tambahan dina kadaharan pepelakan, sapertos magnesium sareng kalsium.

Aya seueur jinis kadaharan pepelakan. Utamana pikeun houseplants, pepelakan kebon atawa pikeun spésiés husus. Naha anjeun terang yén aya ogé pangan tutuwuhan organik aya di pasar?

Pikeun nginjeumkeun anjeun, kami parantos ngadamel tinjauan sareng kelompok pepelakan mana sareng sabaraha tuangeun pepelakan anu diperyogikeun.

Pikeun nginjeumkeun anjeun, kami parantos ngadamel tinjauan sareng kelompok pepelakan mana sareng sabaraha tuangeun pepelakan anu diperyogikeun.

 

- Succulents / kaktus
Aranjeunna spésiés austere anu teu merlukeun loba dahareun. Upami anjeun hoyong tuang aranjeunna, sakali unggal 1 minggu cekap.

– Paku-pakuan
Ngajaga taneuh anu subur sareng janten tuang biasa penting. Sakali unggal 1 minggu cekap. Dahar ngan dina usum panas sareng musim semi.

- Palem / ficus
Sapertos Yucca, lontar Kentia, lontar dwarf, Dracaena.
Grup ieu rutin ngahasilkeun daun anyar. Ieu merlukeun gizi cukup. Tambahkeun dahareun rutin. Saminggu sakali kalayan kadaharan palem husus.

– Tutuwuhan leuweung
Sapertos Philodendron, Monstera, Musa, Alocasia.
Anjeun hoyong tetep grup ieu salaku héjo sabisa. Tambihkeun kadaharan pepelakan pikeun pepelakan héjo sacara teratur pikeun ngajaga leuweung kota anjeun dina kaayaan anu saé. Saminggu sakali cukup.

- Sanseveria
Spésiés ieu tumuwuh lalaunan sahingga peryogi sakedik tuangeun. Masihan jumlah leutik dahareun tutuwuhan di cinyusu jeung usum panas.

– Tutuwuhan imah kembangan
Sapertos Bromeliad, Anthurium, Spathiphyllum, Orchid
Paké kadaharan houseplant kembangan husus pikeun houseplants ieu salila periode kembangan. Dina usum tiis ka satengah dosis. Saminggu sakali cekap salami periode kembangan.

- Calathea
Dina musim semi sareng usum panas nalika pepelakan ieu ngahasilkeun daun anyar, disarankeun pikeun ngagunakeun kadaharan pepelakan. Sakali unggal 1 minggu cekap. Anjeun teu kedah tuang dina usum tiis.

 

Good tuah nyoco babaturan tutuwuhan anjeun!

Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.