STEKJESLETTER paduli pisan ngeunaan privasi anjeun. Ku kituna kami ngan ukur ngolah data anu kami butuhkeun pikeun (ningkatkeun) jasa kami sareng kami nanganan inpormasi anu kami kumpulkeun ngeunaan anjeun sareng panggunaan jasa kami kalayan ati-ati. Kami henteu kantos nyayogikeun data anjeun ka pihak katilu pikeun tujuan komérsial.

Kawijakan privasi ieu manglaku ka pamakéan ramatloka sarta jasa disadiakeun ku STEKJESLETTER. Tanggal épéktip pikeun validitas kaayaan ieu nyaéta 08/09/2019, sareng publikasi versi énggal, validitas sadaya vérsi sateuacana tamat. Kabijakan privasi ieu ngajelaskeun data naon ngeunaan anjeun anu dikumpulkeun ku kami, pikeun naon data ieu dianggo sareng sareng saha sareng dina kaayaan naon data ieu tiasa dibagikeun ka pihak katilu. Kami ogé ngajelaskeun ka anjeun kumaha kami nyimpen data anjeun sareng kumaha kami ngajagi data anjeun tina panyalahgunaan sareng hak naon anu anjeun gaduh ngeunaan data pribadi anu anjeun bikeun ka kami. Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan kabijakan privasi kami, mangga ngahubungi jalma kontak privasi kami, wincik kontak tiasa dipendakan dina tungtung kabijakan privasi kami.


Ngeunaan ngolah data
Di handap ieu anjeun tiasa maca kumaha urang ngolah data anjeun, dimana kami nyimpenna, téhnik kaamanan mana anu kami anggo sareng saha data na transparan.


Software Toko wéb WooCommerce
Toko wéb kami parantos dikembangkeun ku parangkat lunak ti WooCommerce, kami parantos milih One.com pikeun hosting wéb kami. Data pribadi anu anjeun sayogikeun pikeun kami pikeun tujuan jasa kami bakal dibagikeun sareng pihak ieu. AndersOne.com boga aksés ka data anjeun pikeun nyadiakeun kami kalayan rojongan (teknis), aranjeunna moal pernah ngagunakeun data anjeun pikeun sagala kaperluan sejenna. AndersOne.com wajib nyandak ukuran kaamanan anu luyu dumasar kana perjanjian anu kami parantos disimpulkeun sareng aranjeunna. Ukuran kaamanan ieu diwangun ku aplikasi enkripsi SSL sareng kawijakan sandi anu kuat. Nyadangkeun rutin dilakukeun pikeun nyegah leungitna data.


WooCommerce
Toko wéb kami parantos dikembangkeun ku parangkat lunak ti WooCommerce, kami janten host toko wéb kami dina server anu aya di handapeun manajemén kami sorangan. Kami geus nyokot ukuran téknis jeung organisasi luyu pikeun nyegah nyalahgunakeun, leungitna jeung korupsi data saloba mungkin. Ukuran kaamanan ieu diwangun dina sagala hal ngeunaan aplikasi enkripsi SSL sareng kawijakan sandi anu kuat. Nyadangkeun rutin dilakukeun pikeun nyegah leungitna data.


webhosting
One.com
Kami mésér wéb hosting sareng jasa email ti One.com. One.com ngolah data pribadi atas nama kami sareng henteu nganggo data anjeun pikeun tujuanana sorangan. Sanajan kitu, pihak ieu bisa ngumpulkeun metadata ngeunaan pamakéan jasa. Ieu sanés data pribadi. One.com parantos nyandak ukuran téknis sareng organisasi anu pas pikeun nyegah leungitna sareng pamakean data pribadi anjeun anu teu sah. One.com wajib niténan rusiah dina perjanjian.


E-mail sareng milis
MailChimp
Website kami nganggo MailChimp, pihak katilu anu ngatur lalu lintas e-mail tina situs wéb kami sareng ngirim buletin naon waé. Sadaya email konfirmasi anu anjeun tampa tina situs wéb sareng formulir wéb kami dikirimkeun ngaliwatan pangladén MailChimp. MailChimp moal pernah nganggo nami sareng alamat email anjeun pikeun tujuanana sorangan. Di handap unggal e-mail anu otomatis dikirim via ramatloka kami anjeun bakal nempo link 'unsubscribe'. Upami anjeun ngaklik ieu anjeun moal deui nampi e-mail tina halaman wéb kami. Ieu sacara serius tiasa ngirangan fungsionalitas halaman wéb kami! Data pribadi anjeun disimpen sacara aman ku MailChimp.
MailChimp nganggo cookies sareng téknologi internét sanés anu masihan wawasan naha e-mail dibuka sareng dibaca. MailChimp ngagaduhan hak ngagunakeun data anjeun pikeun ningkatkeun deui jasa sareng ngabagi inpormasi ka pihak katilu dina kontéks ieu.


One.com
Kami nganggo jasa One.com pikeun lalu lintas e-mail bisnis biasa. Pihak ieu geus nyokot ukuran téknis jeung organisasi luyu pikeun nyegah nyalahgunakeun, leungitna jeung korupsi data anjeun jeung urang saloba mungkin. One.com henteu gaduh aksés kana kotak surat kami sareng kami ngarawat sadaya lalu lintas email sacara rahasia.


Prosesor pamayaran
Stripe.com
Kami nganggo platform Stripe.com pikeun nanganan (bagian tina) pamayaran di toko wéb kami. Stripe.com ngolah nami, alamat sareng detil tempat tinggal anjeun sareng detil pamayaran anjeun sapertos rekening bank atanapi nomer kartu kiridit anjeun. Stripe.com parantos nyandak ukuran téknis sareng organisasi anu pas pikeun ngajagi data pribadi anjeun. Stripe.com ngagaduhan hak ngagunakeun data anjeun pikeun ningkatkeun jasa sareng ngabagi data (anonim) ka pihak katilu dina kontéks ieu. Stripe.com ngabagi data sareng inpormasi pribadi ngeunaan posisi kauangan anjeun sareng agénsi rating kiridit upami aya pamundut pamayaran anu ditunda (fasilitas kiridit).
Sadaya panangtayungan anu disebatkeun di luhur ngeunaan panyalindungan data pribadi anjeun ogé dilarapkeun ka bagian-bagian ladenan Stripe.com dimana aranjeunna ngiringan pihak katilu. Stripe.com henteu nyimpen data anjeun langkung lami tibatan anu diidinan ku hukum.


Pengiriman sareng logistik
PostNL
Nalika anjeun nempatkeun pesenan sareng kami, éta mangrupikeun tugas kami pikeun ngirim pakét anjeun ka anjeun. Kami nganggo jasa PostNL pikeun ngalaksanakeun pangiriman. Ku alatan éta, urang ngabagi nami anjeun, alamat sareng detil tempat tinggal sareng PostNL. PostNL ngan ngagunakeun inpormasi ieu pikeun tujuan ngalaksanakeun perjanjian. Upami PostNL ngiringan subkontraktor, PostNL ogé bakal ngajantenkeun data anjeun sayogi pikeun pihak-pihak ieu.


DHL
Nalika anjeun nempatkeun pesenan sareng kami, éta mangrupikeun tugas kami pikeun ngirim pakét anjeun ka anjeun. Kami nganggo jasa DHL pikeun ngalaksanakeun pangiriman. Ku alatan éta, urang ngabagi nami anjeun, alamat sareng detil tempatna sareng DHL. DHL ngan ngagunakeun inpormasi ieu pikeun tujuan ngalaksanakeun perjanjian. Upami DHL ngiringan subkontraktor, DHL ogé bakal nyayogikeun data anjeun pikeun pihak-pihak ieu.


GLS
Nalika anjeun nempatkeun pesenan sareng kami, éta mangrupikeun tugas kami pikeun ngirim pakét anjeun ka anjeun. Kami nganggo jasa GLS pikeun ngalaksanakeun pangiriman. Ku sabab kitu, urang kedah ngabagi nami, alamat sareng detil tempatna sareng GLS. GLS ngan ukur nganggo inpormasi ieu pikeun tujuan ngalaksanakeun perjanjian. Upami GLS ngiringan subkontraktor, GLS ogé bakal nyayogikeun data anjeun pikeun pihak-pihak ieu.


Invoice sareng akuntansi
MoneyBird
Kami nganggo jasa MoneyBird pikeun rékaman administrasi sareng akuntansi kami. Kami bagikeun nami anjeun, alamat sareng detil tempat tinggal sareng detil ngeunaan pesenan anjeun. Data ieu dianggo pikeun administrasi invoice penjualan. Data pribadi anjeun dikirim sareng disimpen dijagi, MoneyBird parantos nyandak ukuran téknis sareng organisasi anu diperyogikeun pikeun ngajagi data anjeun tina leungitna sareng pamakean anu teu sah. MoneyBird kabeungkeut kana rasiah sareng bakal ngajaga inpormasi anjeun
ngubaran rahasia. MoneyBird henteu nganggo data pribadi anjeun pikeun tujuan sanés anu dijelaskeun di luhur.


Saluran penjualan éksternal
Marktplaats.nl
Kami ngajual (bagian tina) artikel kami liwat platform Marktplaats.nl. Upami anjeun nempatkeun pesenan liwat platform ieu, Marktplaats.nl bakal ngabagi pesenan sareng data pribadi anjeun ka kami. Kami nganggo inpormasi ieu pikeun ngolah pesenan anjeun. Kami ngarawat data anjeun sacara rahasia sareng parantos nyandak ukuran téknis sareng organisasi anu pas pikeun ngajagaan data anjeun tina leungitna sareng pamakean anu henteu sah.


Facebook.com
Kami ngajual (bagian tina) artikel kami liwat platform Facebook.com. Upami anjeun nempatkeun pesenan ngalangkungan platform ieu, Facebook.com bakal ngabagi pesenan sareng data pribadi anjeun ka kami. Kami nganggo inpormasi ieu pikeun ngolah pesenan anjeun. Kami ngarawat data anjeun sacara rahasia sareng parantos nyandak ukuran téknis sareng organisasi anu pas pikeun ngajagaan data anjeun tina leungitna sareng pamakean anu henteu sah.


Tujuan ngolah data
Tujuan umum pikeun ngolah
Kami ngan ukur nganggo data anjeun pikeun tujuan jasa kami. Ieu ngandung harti yén tujuan ngolah sok langsung patali jeung urutan anjeun nyadiakeun. Kami henteu nganggo data anjeun pikeun pamasaran (sasaran). Upami anjeun ngabagi inpormasi sareng kami sareng kami nganggo inpormasi ieu pikeun ngahubungi anjeun dina waktos engké - salian ti pamundut anjeun - kami bakal naroskeun anjeun idin eksplisit pikeun ieu. Data anjeun moal dibagikeun ka pihak katilu, lian ti sasuai jeung akuntansi jeung kawajiban administrasi lianna. Pihak katilu ieu sadayana dijaga rahasia dumasar kana perjanjian antara aranjeunna sareng urang atanapi sumpah atanapi kawajiban hukum.


Data anu dikumpulkeun sacara otomatis
Data anu otomatis dikumpulkeun ku halaman wéb kami diolah kalayan tujuan pikeun ningkatkeun deui jasa kami. Data ieu (contona alamat IP anjeun, browser wéb sareng sistem operasi) sanés data pribadi.


Partisipasi dina panyilidikan pajeg sareng kriminal
Dina sababaraha kasus, STEKJESLETRIEF bisa dilaksanakeun dina dasar hiji kawajiban légal babagi data anjeun dina sambungan jeung pajeg pamaréntah atawa investigations kriminal. Dina kasus sapertos kitu, kami kapaksa ngabagi data anjeun, tapi kami bakal ngalawan ieu dina kamungkinan anu ditawarkeun ku hukum.


Periode ingetan
Kami nyimpen data anjeun salami anjeun mangrupakeun klien kami. Ieu ngandung harti yén kami ngajaga profil palanggan anjeun dugi ka nunjukkeun yén anjeun henteu hoyong deui ngagunakeun jasa kami. Upami anjeun nunjukkeun ieu ka kami, kami ogé bakal nganggap ieu salaku paménta hilap. Dumasar kana kawajiban administrasi anu berlaku, urang kedah nyimpen faktur nganggo data (pribadi) anjeun, janten kami bakal tetep data ieu salami istilah anu ditetepkeun dijalankeun. Nanging, pagawé henteu gaduh aksés deui kana profil palanggan anjeun sareng dokumén anu kami parantos siapkeun salaku réspon kana tugas anjeun.


Hak anjeun
Dumasar kana panerapan Walanda sareng Éropa anu lumaku, anjeun salaku subyek data ngagaduhan hak anu tangtu ngeunaan data pribadi anu diolah ku atanapi atas nama kami. Kami ngajelaskeun di handap ieu hak-hak naon ieu sareng kumaha anjeun tiasa naroskeun hak-hak ieu. Sacara prinsip, pikeun nyegah nyalahgunakeun, kami ngan ngirimkeun salinan sareng salinan data anjeun ka alamat e-mail anjeun anu parantos dipikanyaho. Upami anjeun hoyong nampi data dina alamat e-mail anu sanés atanapi, contona, ku pos, kami bakal naroskeun anjeun pikeun ngaidentipikasi diri anjeun. Urang nyimpen rékaman tina requests réngsé, lamun aya pamundut poho urang administer data anonim. Anjeun bakal nampi sadaya salinan sareng salinan data dina format data anu tiasa dibaca ku mesin anu kami anggo dina sistem kami. Anjeun gaduh hak unggal waktos ngalebetkeun keluhan ka Otoritas Perlindungan Data Walanda upami anjeun nyangka yén kami parantos ngagunakeun data pribadi anjeun dina
Salah Jalan.


Hak pamariksaan
Anjeun salawasna boga hak pikeun mariksa data nu urang ngolah atawa geus diolah jeung nu patali jeung jalma anjeun atawa bisa disusud deui ka anjeun. Anjeun tiasa ngadamel pamundut pikeun éfék éta ka jalma kontak urang pikeun masalah privasi. Anjeun teras bakal nampi réspon kana pamundut anjeun dina 30 dinten. Upami pamundut anjeun dikabulkeun, kami bakal ngirim anjeun salinan sadaya data sareng tinjauan prosesor anu gaduh data ieu dina alamat e-mail anu kami kenal, nyatakeun kategori dimana kami nyimpen data ieu.


Hak dibenerkeun
Anjeun salawasna boga hak boga data nu urang ngolah atawa geus diolah jeung nu patali jeung jalma anjeun atawa bisa disusud deui ka anjeun disaluyukeun. Anjeun tiasa ngadamel pamundut pikeun éfék éta ka jalma kontak urang pikeun masalah privasi. Anjeun teras bakal nampi réspon kana pamundut anjeun dina 30 dinten. Upami pamundut anjeun dikabulkeun, kami bakal ngirim konfirmasi yén data parantos disaluyukeun kana alamat e-mail anu kami kenal.


Hak pikeun pangwatesan tina prosés
Anjeun salawasna boga hak pikeun ngawatesan data nu urang ngolah atawa geus diolah nu patali jeung jalma anjeun atawa nu bisa disusud deui ka anjeun. Anjeun tiasa ngadamel pamundut pikeun éfék éta ka jalma kontak urang pikeun masalah privasi. Anjeun teras bakal nampi réspon kana pamundut anjeun dina 30 dinten. Upami pamundut anjeun dikabulkeun, kami bakal ngirim konfirmasi ka alamat e-mail anu dipikanyaho ku kami yén data moal diolah deui dugi ka angkat larangan.


Hak pikeun portabilitas
Anjeun salawasna ngabogaan hak pikeun mibanda data nu urang ngolah atawa geus diolah jeung nu patali jeung jalma Anjeun atawa bisa disusud deui ka eta, geus dipigawé ku pihak séjén. Anjeun tiasa ngadamel pamenta pikeun pangaruh éta ka jalma kontak urang pikeun masalah privasi. Anjeun teras bakal nampi réspon kana pamundut anjeun dina 30 dinten. Upami pamundut anjeun dikabulkeun, kami bakal ngirim anjeun salinan atanapi salinan sadaya data ngeunaan anjeun anu kami parantos diolah atanapi anu parantos diolah ku prosesor atanapi pihak katilu atas nama kami ka alamat e-mail anu kami kenal. Dina sagala kamungkinan, urang moal deui bisa neruskeun jasa dina kasus kawas, sabab linking aman file data bisa lajeng euweuh dijamin.


Hak bantahan sareng hak-hak séjén
Dina kasus sapertos kitu, anjeun gaduh hak pikeun ngabantah ngolah data pribadi anjeun ku atanapi atas nama STEKJESBREF. Upami anjeun ngabantah, kami bakal langsung ngeureunkeun pamrosésan data bari ngantosan pamrosésan bantahan anjeun. Lamun bantahan anjeun diyakinkeun, kami bakal nyieun salinan jeung/atawa salinan data nu urang prosés atawa geus diolah sadia pikeun anjeun lajeng permanén ngaeureunkeun processing. Anjeun ogé ngagaduhan hak pikeun henteu tunduk kana pembuatan kaputusan atanapi profil individu otomatis.
Kami henteu ngolah data anjeun ku cara anu leres ieu manglaku. Upami anjeun yakin yén ieu masalahna, mangga ngahubungi kontak kami pikeun masalah privasi.


cookies
Google Analytics
Cookies disimpen via ramatloka kami ti parusahaan Amérika Google, salaku bagian tina layanan "Analytics". Kami nganggo jasa ieu pikeun ngalacak sareng kéngingkeun laporan ngeunaan kumaha sémah nganggo halaman wéb. Prosesor ieu tiasa diwajibkeun nyayogikeun aksés kana data ieu dumasar kana undang-undang sareng peraturan anu berlaku.
Kami henteu ngijinkeun Google nganggo inpormasi analitik anu dicandak pikeun jasa Google anu sanés. Baca leuwih seueur tentang urang kawijakan cookie dieu.


Pihak katilu Cookies
Upami solusi parangkat lunak ti pihak katilu nganggo cookies, ieu dinyatakeun dina pernyataan privasi ieu.


Parobihan kana kabijakan privasi
Kami ngagaduhan hak pikeun ngarobih kawijakan privasi kami iraha waé. Najan kitu, anjeun bakal salawasna manggihan versi panganyarna dina kaca ieu. Upami kabijakan privasi anyar gaduh akibat pikeun cara kami ngolah data anu parantos dikumpulkeun anu aya hubunganana sareng anjeun, kami bakal nginpokeun ka anjeun ku e-mail.


Hubungan kontak
SURAT SURAT
willow ros 11
2391 EV Hazerswoude-Desa

 

 

 

Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.