Nembongkeun sadayana hasil 12

  • Séép!
    Tawaran , Eurobangers deal nawar

    Mésér bulbs Lucky Clover - Oxalis triangularis 'Burgundy Wine'

    Kalayan daun kukupu na, oxalis triangularis pasti bakal katingali di mana waé anjeun nempatkeunna. Asli, anggun, hipu, elegan… Kaéndahan poék ieu katingali saé dina salembar jati kai bodas atanapi kana témbok dina warna caang. Éta ogé pepelakan anu lincah: kembangna ditutup dina sonten sareng dibuka isuk-isuk…

  • Tawaran , Eurobangers deal nawar

    kartu ucapan

    Sering nyarios yén masihan kartu tulisan tangan pribadi langkung pikaresepeun tibatan nampi kado. Kalayan kartu tulisan leungeun, nepikeun pesen anjeun janten sakedik langkung pribadi.
    Naha anjeun terang yén anjeun ayeuna ogé tiasa mesen kartu pos di Stekjesbrief.NL? Ku cara ieu anjeun tiasa kaget batur sareng masihan hadiah anjeun (motongan, tutuwuhan mini of tatangkalan imah) ngajadikeun eta tambahan husus!

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Kirim potongan sareng pepelakan ku pos - bungkusan A5

    Cuttings teu kudu squashed dina pos. Bungkusan kotak surat sareng tombol push pikeun bungkus pabrik 6-colokan janten peryogi sababaraha kateguhan. Kotak surat boga éta sorangan, tapi amplop A5 henteu. Anjeun ogé tiasa nyayogikeun pamotongan sareng pepelakan kalayan panutup anu kuat ku ngagunakeun bungkusan plastik A5. jangkungna loteng maksimum 11cm. Bubuka pikeun kalapa ø1,7cm. Bahan plastik 100%…

  • Séép!
    Tawaran , Eurobangers deal nawar

    Lucky samanggi - Oxalis triangularis tubers - meuli bulbs

    Kalayan daun kukupu na, oxalis triangularis pasti bakal katingali di mana waé anjeun nempatkeunna. Asli, anggun, hipu, elegan… Kaéndahan poék ieu katingali saé dina salembar jati kai bodas atanapi kana témbok dina warna caang. Éta ogé pepelakan anu lincah: kembangna ditutup dina sonten sareng dibuka isuk-isuk…

  • Séép!
    Eurobangers deal nawar , tatangkalan bumi

    Hyacinth - mésér sareng nikmati pepelakan bulbous anu riang

    Di jero rohangan, anjeun tiasa mekar hyacinth sapanjang taun. Di luar, éta mekar ti bulan Maret nepi ka Méi. Kembangan gondok tahan 12 dugi ka 21 dinten. Salaku kembang potong anjeun tiasa ngaraosan warna-warna riang tina gondok salami 7 dinten.
    Eceng gondok henteu hésé dina miara. Tetep bal akar sedeng beueus. Fertilisasi…

  • Séép!
    Bestsellers , Eurobangers deal nawar

    Mésér Peperomia Samangka unrooted cuttings

    Peperomia teu tiasa dijelaskeun dina hiji cara. Aya kira-kira 500 spésiés kalayan sagala rupa wangun daun anu béda-béda sareng ampir kabéh warna katumbiri. Janten anjeun tiasa gaduh dua Peperomia anu henteu sami sareng anu sanés. Sanajan kitu, aranjeunna tutuwuhan super gampang anu pangalusna neglected, tapi kalawan cinta tangtu. Hiji…

  • Séép!
    Tawaran , Eurobangers deal nawar

    Campanula portenschlagiana - mésér cuttings bellflower

    Ogé kawanoh salaku 'Catharina' (bellflower). Tutuwuhan ieu sering didatangan ku kukupu sareng lebah. Tutuwuhan ieu tahan ka angin uyah sahingga tiasa dianggo di kebon basisir. Tutuwuhan maot unggal usum tiris sareng bertunas deui dina musim semi. Saméméh bertunas, dedaunan anu lami tiasa dipotong atanapi dipiceun. Henteu aya evergreen solid…

  • Séép!
    Tawaran , Eurobangers deal nawar

    Mésér gantung geranium cuttings rooted single-flowered

    Kembangan pisan exuberant sarta sigana sajajalan. Geranium gantung kembang tunggal ngingetkeun urang ka Alps, dimana sababaraha geranium gantung ieu ngahias seueur chalet kalayan warna-warni.

    Naha anjeun hoyong gantung geranium beureum, pink atanapi bodas, kami parantos nyiapkeun seueur pilihan pikeun anjeun. Wilujeng milih.

    Perhatoskeun! Anjeun bakal nampi motong atanapi cuttings tanpa kembang. †

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Strawberries Ostara (kontinyu) cuttings rooted

    Naha anjeun kantos tepang budak anu henteu resep strawberry? Ngembang buah anjeun nyalira mangrupikeun pangalaman anu saé pikeun dibagikeun sareng murangkalih anjeun. Beda sareng seueur pepelakan buah anu sanés, strawberries peryogi sakedik rohangan. Fragaria x ananassa 'Ostara' ngahasilkeun teguh, juicy, bubuahan beureum buleud anu siap dipilih ti Juni. Variétas ieu masihan malah nepi ka Oktober /Nopember (dinten tiis)…

  • Séép!
    Bestsellers , Eurobangers deal nawar

    Jukut bakung - Chlorophytum variegatum meuli cuttings rooted

    Tutuwuhan anu pohara bersyukur pikeun ruang tamu nyaéta lili jukut (Chlorophytum comosum† Anjeunna gampang pisan diurus. jukut lily ngabersihan hawa sareng rambatan ogé gampang.

    tips:

    • Kembang bodas leutik muncul dina tungtung pucuk panjang. Pepelakan ngora tumuwuh deui tina ieu. Tutuwuhan tiasa gampang disebarkeun ku pepelakan ngora ieu dina…
  • Séép!
    Eurobangers deal nawar , tutuwuhan parabot keur sare

    Lucky samanggi - Oxalis deppei - dibeuli

    A samanggi opat-daun brings tuah, maranehna nyebutkeun. Tapi anjeun jarang manggihan aranjeunna di alam liar. Jadi: bagja langka? Henteu lamun éta nepi ka urang. Unggal bal tina Oxalis deppei masihan anjeun sahenteuna samanggi opat daun. Bulbs anu, luhureun sakabeh, kalikeun gampang. Spésiés ieu asalna ti Méksiko sareng henteu kuat pisan di Walanda, janten nempatkeun éta di jero ruangan…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Eurobangers deal nawar

    Mésér siki kalapa sareng cakram mini taneuh

    Dasar idéal pikeun cuttings jeung sowing taneuh, bébas tina serangga, baktéri jeung fungi. Dicincang halus, dikomposkeun serat kalapa, teras dipanaskeun sareng dipencet kana briket. Taneuh pot kalapa cocog pikeun repotting sareng repotting sadaya keratan, pepelakan dina pot, baki atanapi bak. Taneuh potting diwangun ku serat kalapa kompos, anu asalna tina kulit kalapa lemes. Sabut kalapa miboga kandungan cai anu kacida luhurna…