Nembongkeun sadayana hasil 18

  • Séép!
    Tutuwuhan mekar , tatangkalan bumi

    Meuli jeung miara Encyclia Octopussy Orchid

    Pikeun sakabéh jenis anggrek lumaku yén maranéhna tetep paling geulis dina 'ngalalaworakeun asih'. Ieu cukup pikeun ninggalkeun bal akar dina cai kalayan kadaharan orkid satengah jam sakali unggal 10-14 dinten. Salawasna nganggo cai suhu kamar. Lajeng solokan ogé.

    Suplemén dahareun (anggrek) sabulan sakali.

    Suhu idéal nyaéta antara 15-25ºC.

    Teu toleran draf, teuing cai sareng taneuh garing. Hayang…

  • Tutuwuhan mekar , tatangkalan bumi

    Phalaenopsis orchid bodas Nova meuli

    Pikeun sakabéh jenis anggrek lumaku yén maranéhna tetep paling geulis dina 'ngalalaworakeun asih'. Ieu cukup pikeun ninggalkeun bal akar dina cai kalayan kadaharan orkid satengah jam sakali unggal 10-14 dinten. Salawasna nganggo cai suhu kamar. Lajeng solokan ogé.

    Suplemén dahareun (anggrek) sabulan sakali.

    Suhu idéal nyaéta antara 15-25ºC.

    Teu toleran draf, teuing cai sareng taneuh garing. Hayang…

  • Séép!
    Tutuwuhan mekar , tatangkalan bumi

    Mésér Orchid phalaenopsis kembangan Orchid pot 6 cm

    Tempatna Orchid Phalaenopsis di tempat anu cerah, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Kembangan salami genep dugi ka dalapan minggu.

    Siram Orchid Phalaenopsis sakali saminggu. Pastikeun yén akar orkid henteu tinggaleun dina cai. Ku alatan éta, miceun cai sésa tina pot hiasan. Anggrek mekar pangsaéna ku cara merendam pepelakan…

  • Nawarkeun!
    Tutuwuhan mekar , tatangkalan bumi

    Mésér pot ros kamar pot acuk terasrasakeun di jero rohangan sapanjang taun

    Mawar potted merlukeun tempat lampu di imah atawa tempat cerah di kebon. Mawar potted tiasa pinuh toléran panonpoé. Hindarkeun suhu anu luhur. Saran panyiraman: Ulah ngantep pot garing. Cai unggal dinten dina usum panas, sakali unggal dua dinten dina usum tiis. Tutuwuhan cai dina pot atanapi dina akar, henteu kantos ti luhur.

    Aranjeunna gaduh umur rak anu saé…

  • Nawarkeun!
    Tutuwuhan mekar , tatangkalan bumi

    Mésér orchid phalaenopsis orchids rooted cuttings

    Teundeun orchid phalaenopsis orchid cuttings rooted di tempat anu cerah, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Kembangan salami genep dugi ka dalapan minggu.

    Cai anggrek phalaenopsis orchid cuttings rooted saminggu sakali. Pastikeun yén akar orkid henteu tinggaleun dina cai. Ku alatan éta, miceun cai sésa tina pot hiasan. Anggrek tumbuh subur…

  • Séép!
    Tutuwuhan mekar , tatangkalan bumi

    Pequeño Amor - Mésér Orchid Phalaenopsis mekar anggrek

    Teundeun Pequeño Amor - Orchid Phalaenopsis di tempat anu cerah, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Kembangan salami genep dugi ka dalapan minggu.

    Cai Pequeño Amor - Orchid Phalaenopsis saminggu sakali. Pastikeun yén akar orkid henteu tinggaleun dina cai. Ku alatan éta, miceun cai sésa tina pot hiasan. Anggrek tumbuh subur…

  • Séép!
    Tutuwuhan mekar , tatangkalan bumi

    Mésér anggrek Phalaenopsis ungu dina kalapa gantung

    Tempatkeun orkid Phalaenopsis di tempat anu cerah, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Kembangan salami genep dugi ka dalapan minggu.

    Cai Oncidium saminggu sakali. Pastikeun yén akar Oncidium henteu tetep dina cai. Ku alatan éta, miceun cai sésa tina pot hiasan. The Oncidium mekar pangalusna ku cara merendam tutuwuhan (Catetan ...

  • Séép!
    Tutuwuhan mekar , tatangkalan bumi

    Mésér sareng miara pepelakan kembangan Heliconia aheng

    De Hélikonia Sigana mah persilangan antara lontar reed India, kembang manuk cendrawasih jeung tutuwuhan cau. Di alam, pepelakan tiasa ngahontal jangkungna 5 méter.

  • Séép!
    Tutuwuhan mekar , Geura sumping

    Mésér Orchid 'Snowflake' Phalaenopsis multiflora

    Tempatkeun Orchid 'Snowflake' (Phalaenopsis Multiflora) di tempat anu cerah, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Kembangan salami genep dugi ka dalapan minggu.

    Siram Orchid 'Snowflake' (Phalaenopsis Multiflora) saminggu sakali. Pastikeun yén akar Orchid 'Snowflake' (Phalaenopsis Multiflora) henteu tetep dina cai. Ku alatan éta, miceun cai sésa tina pot hiasan. The Orchid 'Kepingan Salju'…

  • Séép!
    Tutuwuhan mekar , Geura sumping

    Desert Rose - mésér sareng miara pepelakan ros gurun

    Mawar gurun mangrupikeun pepelakan anu éndah kalayan kembang anu unik anu tiasa tumbuh dugi ka 5 cm. Éta leres-leres mangrupikeun showpiece pikeun bumi anjeun. A Desert Rose resep tempat anu haneut sareng seueur sinar panonpoé, tempat beternak anu saé sareng ogé tuangeun tambahan.

    Tempat beternak anu saé tiasa disayogikeun ngalangkungan Florentus Mediterranean Nutrition. Ieu mastikeun rooting anu saé sareng…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Costus arabicus variegata - Jahé Spiral - meuli jeung miara

    A kudu-kudu keur pencinta tutuwuhan. Kalayan pepelakan ieu anjeun gaduh pepelakan anu unik anu anjeun moal tepang sareng sadayana. Kaéndahan bodas ieu asalna ti Thailand sareng narik perhatian kusabab warnana. Unggal daunna bodas semu héjo. Tutuwuhan gampang diurus. Tempatkeun pabrik di tempat anu terang, tapi awas langsung…

  • Séép!
    Tutuwuhan mekar , tatangkalan bumi

    Medinilla magnifica (Kembang Spring), mésér cuttings sareng perawatan

    The Medinilla mangrupakeun houseplant geulis tur luar biasa. Tutuwuhan ieu kalebet kulawarga Malastomataceae sareng asli Asia Tenggara sareng bagian tropis Afrika. Asalna Medinilla Magnifica asalna ti Filipina dimana pabrikna disebut 'Kapa-Kapa'.

    Medinilla milik epiphytes, ieu mangrupikeun pepelakan anu tumbuh dina dahan tangkal tanpa di dieu ...

  • Séép!
    Tutuwuhan mekar , tatangkalan bumi

    Kalanchoe Kalanchoe kembangan tutuwuhan succulent mini

    De Kalanchoe Tomentosa mangrupakeun tutuwuhan buluan ditutupan ku bulu bodas-pérak leutik. Salian dedaunan anu ngahalangan, éta ogé ngagaduhan batang anu kuat anu janten kayu nalika pepelakan dewasa. Kalanchoe nyaéta a tutuwuhan succulent Asalna di Afrika Wétan, Madagaskar sareng Asia Tenggara.

     

     

  • Séép!
    Tutuwuhan mekar , tatangkalan bumi

    Mésér sareng miara Paphiopedilum Orchidee (selop Venus)

    nona voluptuous ieu ti kulawarga Orchid disebut oge Vénus Shoe atawa Woman urang Shoe. Ngaran resmi nyaéta Paphiopedilum. Paphiopedilum mangrupikeun genus anu aya kira-kira 125 spésiés liar anu disebarkeun ka sakuliah Cina tropis sareng subtropis, India, Asia Tenggara sareng Oséania. Tutuwuhan ieu terus nyieun pucuk anyar. Daunna sering bintik-bintik sareng tiasa pondok sareng buleud atanapi lanceolate. Kembang…

  • Séép!
    Tutuwuhan mekar , tatangkalan bumi

    Phalaenopsis orchids pinky beureum

    Tempatkeun orkid Phalaenopsis Oncidium di tempat anu cerah, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Kembangan salami genep dugi ka dalapan minggu.

    Cai Oncidium saminggu sakali. Pastikeun yén akar Oncidium henteu tetep dina cai. Ku alatan éta, miceun cai sésa tina pot hiasan. Oncidium mekar pangsaéna ku cara ngarendam pepelakan…

  • Séép!
    Tutuwuhan mekar , tatangkalan bumi

    Phalaenopsis orchids bodas pinky

    Tempatkeun orkid Phalaenopsis Oncidium di tempat anu cerah, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Kembangan salami genep dugi ka dalapan minggu.

    Cai Oncidium saminggu sakali. Pastikeun yén akar Oncidium henteu tetep dina cai. Ku alatan éta, miceun cai sésa tina pot hiasan. Oncidium mekar pangsaéna ku cara ngarendam pepelakan…

  • Séép!
    Tutuwuhan mekar , tatangkalan bumi

    Anggrek Phalaenopsis pot diva bodas 12cm

    Tempatkeun orkid Phalaenopsis Oncidium di tempat anu cerah, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Kembangan salami genep dugi ka dalapan minggu.

    Cai Oncidium saminggu sakali. Pastikeun yén akar Oncidium henteu tetep dina cai. Ku alatan éta, miceun cai sésa tina pot hiasan. Oncidium mekar pangsaéna ku cara ngarendam pepelakan…

  • Séép!
    Tutuwuhan mekar , tatangkalan bumi

    Phalaenopsis orchids pink nona

    Tempatkeun orkid Phalaenopsis Oncidium di tempat anu cerah, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Kembangan salami genep dugi ka dalapan minggu.

    Cai Oncidium saminggu sakali. Pastikeun yén akar Oncidium henteu tetep dina cai. Ku alatan éta, miceun cai sésa tina pot hiasan. Oncidium mekar pangsaéna ku cara ngarendam pepelakan…