Nembongkeun sadayana hasil 18

  • Séép!
    Kaktus , tatangkalan bumi

    Potongan mini lidah buaya

    De lidah buaya (motongan) asalna ti Wétan Tengah. Succulent atanapi succulent ieu ayeuna nyebar di Karibia, Amérika Tengah sareng nagara Asia. Kusabab seueur sipat jus, pepelakan ieu seueur dibudidayakeun pikeun inuman, ubar tatu, tabir surya sareng kosmétik. Daunna kandel tumuwuh tina dasarna sareng panjangna dugi ka 60cm. Di tepi…

  • Séép!
    Kaktus , tatangkalan bumi

    Gymnocalycium Baldianum (kaktus)

    Kaktus mangrupikeun spésiés tina kulawarga Cactaceae. Aya henteu kurang ti 2500 spésiés kaktus, diantarana lidcactus sareng sawfly kasohor pisan. Cacti tiasa nyumbang kana interior anu nyaman ku sababaraha cara. Varian leutik cocog pisan pikeun nyiptakeun 'kebon gurun' leutik, sedengkeun anu langkung ageung cocog pisan pikeun interior modern ...

  • Kaktus , tatangkalan bumi

    Mammillaria 4 bulbs (kaktus)

    Kaktus mangrupikeun spésiés tina kulawarga Cactaceae. Aya henteu kurang ti 2500 spésiés kaktus, diantarana lidcactus sareng sawfly kasohor pisan. Cacti tiasa nyumbang kana interior anu nyaman ku sababaraha cara. Varian leutik cocog pisan pikeun nyiptakeun 'kebon gurun' leutik, sedengkeun anu langkung ageung cocog pisan pikeun interior modern ...

  • Kaktus , tatangkalan bumi

    Cereus Peruvianus Florida (Kaktus)

    Kaktus mangrupikeun spésiés tina kulawarga Cactaceae. Aya henteu kurang ti 2500 spésiés kaktus, diantarana lidcactus sareng sawfly kasohor pisan. Cacti tiasa nyumbang kana interior anu nyaman ku sababaraha cara. Varian leutik cocog pisan pikeun nyiptakeun 'kebon gurun' leutik, sedengkeun anu langkung ageung cocog pisan pikeun interior modern ...

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Lidcactus Schlumbergera mekar Pink Lady

    Schlumbergera atanapi Lidcactus umumna katelah kaktus Natal sabab mekar dina bulan Désémber. Kaktus ieu ngagaduhan kembang pink sareng gampang diurus. Éta kedah ditempatkeun di tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung, sareng taneuh kedah garing antara cai. 

    Lidcactus langkung milih tempat anu tiis, langkung saé henteu langkung panas tibatan 15 °C, tapi tiasa rada…

  • Kaktus , tatangkalan bumi

    Mammillaria spinosissima Lem. Kaktus

    Kaktus mangrupikeun spésiés tina kulawarga Cactaceae. Aya henteu kurang ti 2500 spésiés kaktus, diantarana lidcactus sareng sawfly kasohor pisan. Cacti tiasa nyumbang kana interior anu nyaman ku sababaraha cara. Varian leutik cocog pisan pikeun nyiptakeun 'kebon gurun' leutik, sedengkeun anu langkung ageung cocog pisan pikeun interior modern ...

  • Séép!
    Kaktus , tatangkalan bumi

    Opuntia Subulata Monstrose (Kaktus)

    Kaktus mangrupikeun spésiés tina kulawarga Cactaceae. Aya henteu kurang ti 2500 spésiés kaktus, diantarana lidcactus sareng sawfly kasohor pisan. Cacti tiasa nyumbang kana interior anu nyaman ku sababaraha cara. Varian leutik cocog pisan pikeun nyiptakeun 'kebon gurun' leutik, sedengkeun anu langkung ageung cocog pisan pikeun interior modern ...

  • Séép!
    Kaktus , tatangkalan bumi

    Meuli jeung miara Rhipsalis Beureum Karang

    Hiji houseplant gampang! Tutuwuhan henteu nungtut sareng anjeunna henteu kunanaon hilap ka cai salami saminggu. Dina hal perawatan, Lepismium sareng Epiphyllum sami sareng perawatan Rhipsalis, janten anjeun ogé tiasa ngandelkeun tip perawatan ieu pikeun pepelakan ieu.

    Rhipsalis mangrupikeun succulent anu sering dijual salaku pepelakan gantung. Rhipsalis ogé…

  • Séép!
    Kaktus , tatangkalan bumi

    Mésér sareng miara kaktus mulus

    Kaktus mangrupikeun spésiés tina kulawarga Cactaceae. Aya henteu kurang ti 2500 spésiés kaktus, diantarana lidcactus sareng sawfly kasohor pisan. Cacti tiasa nyumbang kana interior anu nyaman ku sababaraha cara. Varian leutik cocog pisan pikeun nyiptakeun 'kebon gurun' leutik, sedengkeun anu langkung ageung cocog pisan pikeun interior modern ...

  • Séép!
    Kaktus , tatangkalan bumi

    Beuli Euphorbia Monadenium Guentheri

    Euphorbia lactea nyaéta een succulent rungkun kulawarga spurge (Euphorbiaceae). Spésiés ieu aya di pulo Sri Lanka† Éta mangrupikeun semak anu tumbuh lempeng anu tiasa ngahontal jangkungna 5 méter. Sadaya bagian tina pepelakan ngandung geutah susu anu beracun. Tutuwuhan ngagaduhan sisir anu saé, sayogi dina warna anu béda. Kusabab bentukna, éta ogé disebut…

  • Séép!
    Kaktus , tatangkalan bumi

    Peyote Lophophora Williamsii (kaktus) meuli jeung miara

    The Peyote, atawa Lophophora Williamsii, dianggap Allah hirup jeung balik deui sababaraha taun. Hatur nuhun kana dunya éndah budidaya modéren, anjeun ayeuna tiasa gaduh Williamsii suci di bumi.

    Peyote atanapi peyotl mangrupikeun kaktus buleud leutik tanpa duri anu tumbuh di beulah kidul. AS jeung Mexico tumuwuh. Tutuwuhan ngagaduhan tulang rusuk sareng warnana kulawu-héjo. Kembang anu…

  • Séép!
    Kaktus , tatangkalan bumi

    Mésér Cereus peruvianus "Grizzly" (Kaktus)

    Kaktus mangrupikeun spésiés tina kulawarga Cactaceae. Aya henteu kurang ti 2500 spésiés kaktus, diantarana lidcactus sareng sawfly kasohor pisan. Cacti tiasa nyumbang kana interior anu nyaman ku sababaraha cara. Varian leutik cocog pisan pikeun nyiptakeun 'kebon gurun' leutik, sedengkeun anu langkung ageung cocog pisan pikeun interior modern ...

  • Séép!
    Kaktus , tatangkalan bumi

    Cephalocereus senilis – Kaktus Mini

    Kaktus mangrupikeun spésiés tina kulawarga Cactaceae. Aya henteu kurang ti 2500 spésiés kaktus, diantarana lidcactus sareng sawfly kasohor pisan. Cacti tiasa nyumbang kana interior anu nyaman ku sababaraha cara. Varian leutik cocog pisan pikeun nyiptakeun 'kebon gurun' leutik, sedengkeun anu langkung ageung cocog pisan pikeun interior modern ...

  • Séép!
    Kaktus , tatangkalan bumi

    Mésér sareng miara Euphorbia Lactea (Kerah Beureum)

    Euphorbia lactea nyaéta een succulent rungkun kulawarga spurge (Euphorbiaceae). Spésiés ieu aya di pulo Sri Lanka† Éta mangrupikeun semak anu tumbuh lempeng anu tiasa ngahontal jangkungna 5 méter. Sadaya bagian tina pepelakan ngandung geutah susu anu beracun. Tutuwuhan ngagaduhan sisir anu saé, sayogi dina warna anu béda. Kusabab bentukna, éta ogé disebut…

  • Séép!
    Kaktus , tatangkalan bumi

    Mésér sareng miara Euphorbia Lactea (Kerah héjo)

    Euphorbia lactea nyaéta een succulent rungkun kulawarga spurge (Euphorbiaceae). Spésiés ieu aya di pulo Sri Lanka† Éta mangrupikeun semak anu tumbuh lempeng anu tiasa ngahontal jangkungna 5 méter. Sadaya bagian tina pepelakan ngandung geutah susu anu beracun. Tutuwuhan ngagaduhan sisir anu saé, sayogi dina warna anu béda. Kusabab bentukna, éta ogé disebut…

  • Séép!
    Kaktus , tatangkalan bumi

    Mésér sareng miara Euphorbia Lactea (Kerah Pink)

    Euphorbia lactea nyaéta een succulent rungkun kulawarga spurge (Euphorbiaceae). Spésiés ieu aya di pulo Sri Lanka† Éta mangrupikeun semak anu tumbuh lempeng anu tiasa ngahontal jangkungna 5 méter. Sadaya bagian tina pepelakan ngandung geutah susu anu beracun. Tutuwuhan ngagaduhan sisir anu saé, sayogi dina warna anu béda. Kusabab bentukna, éta ogé disebut…

  • Séép!
    Kaktus , tatangkalan bumi

    Notocactus (Kaktus)

    Kaktus mangrupikeun spésiés tina kulawarga Cactaceae. Aya henteu kurang ti 2500 spésiés kaktus, diantarana lidcactus sareng sawfly kasohor pisan. Cacti tiasa nyumbang kana interior anu nyaman ku sababaraha cara. Varian leutik cocog pisan pikeun nyiptakeun 'kebon gurun' leutik, sedengkeun anu langkung ageung cocog pisan pikeun interior modern ...

  • Séép!
    Kaktus , tatangkalan bumi

    Acanthocereus tetragonus (L.) Hummelinck – Kaktus mini

    Kaktus mangrupikeun spésiés tina kulawarga Cactaceae. Aya henteu kurang ti 2500 spésiés kaktus, diantarana lidcactus sareng sawfly kasohor pisan. Cacti tiasa nyumbang kana interior anu nyaman ku sababaraha cara. Varian leutik cocog pisan pikeun nyiptakeun 'kebon gurun' leutik, sedengkeun anu langkung ageung cocog pisan pikeun interior modern ...