Hasilna 1-40 ieu ditémbongkeun tina hasil 46

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan gantung

    Monstera Siltepecana pot 12 cm meuli jeung miara

    Rare Monstera Siltepecana ngagaduhan daun pérak anu éndah kalayan daun urat héjo poék. Sampurna pikeun gantung pot atanapi terrarium. Tumuwuh gancang sareng gampang houseplant. Anjeun tiasa make Monstera Siltepecana duanana ngantep éta ngagantung sarta ngantep éta nanjak.

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Meuli jeung miara Hoya Kerrii Heart Plant Variegata

    Kumaha anjeun tiasa masihan cinta anjeun (Valentine) leuwih hade tinimbang jeung tutuwuhan jeung daun dina bentuk hate?! Hoya Kerrii mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu kuat pisan anu karasaeun di bumi di tempat teduh. vKusabab bentukna anu éndah, pepelakan ieu populer pisan!

  • Séép!
    Bestsellers , tatangkalan gantung

    Hoya carnosa albomarginata

    Hoya carnosa albomarginata mangrupikeun pepelakan jero ruangan héjo anu kuat pisan anu karasaeun di bumi di tempat teduh. Pasti idéal salaku tutuwuhan nongkrong jeung vTutuwuhan ieu kasohor pisan kusabab daun ngagulung anu éndah!

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Meuli jeung miara Hoya Australis

    Kumaha anjeun tiasa masihan cinta anjeun (Valentine) leuwih hade tinimbang jeung tutuwuhan jeung daun dina bentuk hate?! Hoya Kerrii mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu kuat pisan anu karasaeun di bumi di tempat teduh. vKusabab bentukna anu éndah, pepelakan ieu populer pisan!

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Hoya Kerrii Heart tutuwuhan meuli jeung miara

    Kumaha anjeun tiasa masihan cinta anjeun (Valentine) leuwih hade tinimbang jeung tutuwuhan jeung daun dina bentuk hate?! Hoya Kerrii mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu kuat pisan anu karasaeun di bumi di tempat teduh. vKusabab bentukna anu éndah, pepelakan ieu populer pisan!

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron scandens 'Brasil' pot tutuwuhan mini 6 cm

    Philodendron scandens mangrupikeun pepelakan jero ruangan tropis héjo sareng konéng ti Amérika Tengah sareng Antillen. Daun ageung ngawangun jantung ngagaduhan pola sareng warna anu saé, anu misahkeun diri tina kalolobaan pepelakan terrarium sahingga nyayogikeun kontras warna anu éndah. Permata anu henteu kedah leungit di leuweung kota anjeun.

  • Séép!
    Bestsellers , Tawaran Jumaah Hideung 2022

    Hoya carnosa albomarginata 3 kelir

    Hoya carnosa albomarginata mangrupikeun pepelakan jero ruangan héjo anu kuat pisan anu karasaeun di bumi di tempat teduh. Pasti idéal salaku tutuwuhan nongkrong jeung vTutuwuhan ieu kasohor pisan kusabab daun ngagulung anu éndah!

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Hoya Kerrii Hearts climbing tutuwuhan meuli jeung miara

    Naon cara anu langkung saé pikeun nganyatakeun cinta anjeun tibatan pepelakan kalayan daun dina bentuk haté?! Hoya Kerrii mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu kuat pisan anu karasaeun di bumi di tempat teduh. vKusabab bentukna anu éndah, pepelakan ieu populer pisan!

  • Séép!
    Bestsellers , tatangkalan gantung

    Hoya krinkle 8 carnosa compacta

    Hoya Krinkle curl mangrupikeun pepelakan jero ruangan héjo anu kuat pisan anu karasaeun di bumi di tempat teduh. Pasti idéal salaku tutuwuhan nongkrong jeung vTutuwuhan ieu kasohor pisan kusabab daun ngagulung anu éndah!

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan gantung

    Meuli Philodendron scandens Micans lukut kutub lumut kutub

    Daun ageung ngawangun jantung ngagaduhan pola sareng warna anu saé, anu misahkeun diri tina pepelakan terrarium anu paling saé sahingga masihan kontras warna anu saé. The Philodendron scandens micans mangrupakeun houseplant héjo ti leuweung hujan Amérika Kidul. Permata anu henteu kedah leungit di leuweung kota anjeun.

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan gantung

    Beuli Philodendron scandens Micans unrooted motong

    Daun ageung ngawangun jantung ngagaduhan pola sareng warna anu saé, anu misahkeun diri tina pepelakan terrarium anu paling saé sahingga masihan kontras warna anu saé. The Philodendron scandens micans mangrupakeun houseplant héjo ti leuweung hujan Amérika Kidul. Permata anu henteu kedah leungit di leuweung kota anjeun.

  • Séép!
    Geura sumping , tatangkalan gantung

    Beuli Epipremnum aureum Shangri-La unrooted motong

    Epipremnum aureum Shangri-La mangrupakeun tutuwuhan unik. Daun anu sempit sareng panjang kalayan struktur anu saé. Idéal pikeun leuweung kota anjeun! Epipremnum aureum Shangri-La mangrupa geulis, langka pisan epipremnum nanaon. Pasihan pabrik tempat anu terang tapi henteu aya sinar panonpoé anu pinuh sareng ngantepkeun taneuh janten langkung garing antara cai. 

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan gantung

    Beuli cuttings Epipremnum Pinnatum Cebu Blue

    Epipremnum Pinnatum mangrupikeun tutuwuhan anu unik. Daun anu sempit sareng panjang kalayan struktur anu saé. Idéal pikeun leuweung kota anjeun! Epipremnum pinnatum Biru Cebu mangrupa geulis, langka pisan epipremnum nanaon. Pasihan pabrik tempat anu terang tapi henteu aya sinar panonpoé anu pinuh sareng ngantepkeun taneuh janten langkung garing antara cai. 

  • Séép!
    Bestsellers , tatangkalan gantung

    Jukut bakung - Mésér sareng miara Chlorophytum dina pot gantung sabut

    The Chlorophyturns 'Jukut Lily' Comosum Samudra dina pot gantung coir mangrupakeun geulis tur gampang pikeun mulasara houseplant. Ieu houseplant sok disebut oge lancah tutuwuhan, daunna dina bentuk batang sarta beautifully héjo sarta warna bodas. Houseplant ieu ngabersihkeun hawa sareng mangrupikeun aset nyata pikeun ruang tamu sareng ruang kantor anjeun.

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Daun Monyet Monstera - cuttings unrooted

    De Monstera serong, ogé katelah 'tutuwuhan liang' atawa 'masker monyet philodendron', mangrupakeun tutuwuhan husus kusabab daun husus na liang . Ieu ogé anu masihan pepelakan ieu nickname na. Asalna Monstera obliqua tumbuh di leuweung tropis Amérika Kidul sareng Tengah. Monstera obliqua, ogé katelah 'tutuwuhan liang' atawa 'monyét philodendron...

  • Séép!
    Bestsellers , tatangkalan gantung

    Mésér pakis tanduk rusa - Platycerium alcicorne dina pot gantung sabut

    The staghorn fern (Platycerium) nyaéta paku aneh jeung rubak, daun ngawangun garpu dikipas. Éta saé salaku pepelakan tunggal dina lapak, sudut lomari atanapi ngagantung dina karanjang pepelakan.

    Tutuwuhan ngagaduhan daun anu steril sareng subur. Relung steril atawa daun mantel anu lega tur buleud, nangtung nangtung sarta ngarojong daun subur drooping.

  • Séép!
    Geura sumping , tatangkalan gantung

    Beuli Epipremnum Pinnatum Cebu Blue pot 12 cm

    Epipremnum Pinnatum mangrupikeun tutuwuhan anu unik. Daun anu sempit sareng panjang kalayan struktur anu saé. Idéal pikeun leuweung kota anjeun! Epipremnum pinnatum Biru Cebu mangrupa geulis, langka pisan epipremnum nanaon. Pasihan pabrik tempat anu terang tapi henteu aya sinar panonpoé anu pinuh sareng ngantepkeun taneuh janten langkung garing antara cai. 

  • Séép!
    Bestsellers , tatangkalan gantung

    Buntut beurit - Mésér Peperomia caperata Rosso dina pot gantung sabut

    Aya sababaraha jinis Peperomia Caperata. Kabéh boga daun leutik nu boga alur jero. Ieu masihan pabrik penampilan anu kuat, sanaos diménsi anu sederhana. Daun leutik ieu héjo atawa beureum, gumantung kana spésiésna. Sadaya variétas gaduh batang jangkung sapertos kembang. Éta sababna pepelakan ieu dingaranan Rat Tail.

  • Séép!
    tatangkalan gantung , tatangkalan bumi

    Mésér Philodendron scandens 'Brasil' dina pot gantung coir

    Philodendron scandens mangrupikeun pepelakan jero ruangan tropis héjo sareng konéng ti Amérika Tengah sareng Antillen. Daun ageung ngawangun jantung ngagaduhan pola sareng warna anu saé, anu misahkeun diri tina kalolobaan pepelakan terrarium sahingga nyayogikeun kontras warna anu éndah. Permata anu henteu kedah leungit di leuweung kota anjeun.

  • Séép!
    Bestsellers , tatangkalan gantung

    Mésér sareng miara Scindapsus Pictus dina pot gantung sabut

    Daun ageung ngawangun jantung ngagaduhan pola sareng warna anu saé, anu misahkeun diri tina pepelakan terrarium anu paling saé sahingga masihan kontras warna anu saé. Pictus mangrupikeun salah sahiji spésiés Philodendron anu pang populerna. Motif daunna mottled ngajadikeun eta husus tur utamana gampang pikeun mulasara.

  • Séép!
    Geura sumping , tatangkalan gantung

    Beuli Epipremnum Pinnatum Gigantea motong unrooted

    Epipremnum Pinnatum Gigantea mangrupakeun tutuwuhan unik. Daun anu sempit sareng panjang kalayan struktur anu saé. Idéal pikeun leuweung kota anjeun! Epipremnum pinnatum buta awewe mangrupa geulis, langka pisan epipremnum nanaon. Pasihan pabrik tempat anu terang tapi henteu aya sinar panonpoé anu pinuh sareng ngantepkeun taneuh janten langkung garing antara cai. 

  • Séép!
    tatangkalan gantung , tatangkalan bumi

    Beuli Peperomia angulata Rocca Scuro

    Peperomia teu tiasa dijelaskeun dina hiji cara. Aya kira-kira 500 spésiés kalayan sagala rupa wangun daun anu béda-béda sareng ampir kabéh warna katumbiri. Janten anjeun tiasa gaduh dua Peperomia anu henteu sami sareng anu sanés. Sanajan kitu, aranjeunna tutuwuhan super gampang anu pangalusna neglected, tapi kalawan cinta tangtu. Hiji…

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan gantung

    Mésér tutuwuhan paku Asplenium Nidus

    Asplenium nidus atanapi Paku Sarang Manuk mangrupikeun pakis kalayan daun-daun apel-héjo anu elegan. Daunna ageung, kalayan margin wavy sareng sering henteu langkung ti 50cm panjangna sareng 10-20cm lebar. Aranjeunna héjo apal caang jeung pelepah hideung. Asplenium tiasa janten nyalira dimana waé di bumi sareng gaduh sipat ngamurnikeun hawa. The Nephrolepis atanapi pakis, sakumaha anu aya dimana-mana…

  • Séép!
    tatangkalan gantung , tatangkalan bumi

    Meuli sareng miara Philodendron scandens 'Brasil'

    Philodendron scandens mangrupikeun pepelakan jero ruangan tropis héjo sareng konéng ti Amérika Tengah sareng Antillen. Daun ageung ngawangun jantung ngagaduhan pola sareng warna anu saé, anu misahkeun diri tina kalolobaan pepelakan terrarium sahingga nyayogikeun kontras warna anu éndah. Permata anu henteu kedah leungit di leuweung kota anjeun.

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan gantung

    Philodendron scandens pot 'Micans' 12cm

    Daun ageung ngawangun jantung ngagaduhan pola sareng warna anu saé, anu misahkeun diri tina pepelakan terrarium anu paling saé sahingga masihan kontras warna anu saé. The Philodendron scandens micans mangrupakeun houseplant héjo ti leuweung hujan Amérika Kidul. Permata anu henteu kedah leungit di leuweung kota anjeun.

  • Séép!
    Tawaran , Tawaran Jumaah Hideung 2022

    Mésér Philodendron scandens 'Brasil' motong unrooted

    Philodendron scandens mangrupikeun pepelakan jero ruangan tropis héjo sareng konéng ti Amérika Tengah sareng Antillen. Daun ageung ngawangun jantung ngagaduhan pola sareng warna anu saé, anu misahkeun diri tina kalolobaan pepelakan terrarium sahingga nyayogikeun kontras warna anu éndah. Permata anu henteu kedah leungit di leuweung kota anjeun.

  • Séép!
    tatangkalan gantung , tatangkalan bumi

    Hedera helix héjo - pot Ivy 8 cm

    Tutuwuhan Ivy, alias Hédéra héliks, mangrupa evergreen, tutuwuhan Woody rada reminiscent of a Tarzan mini Vine kusabab creeping batang na panjang. Sakumaha ngaranna nunjukkeun, pabrik bisa nanjak témbok padet lamun ngantep eta ngajalankeun tangtu na

    De Hédéra héliks mangrupikeun salah sahiji pepelakan pembersih hawa anu populér pikeun bumi. Numutkeun kana panilitian Udara Bersih NASA,…

  • Séép!
    Tawaran , Ngagantung karanjang kembang

    Tumbuhan gantung Pilea Peperomioides (Pancake Plant).

    Pilea Peperomioides, anu langkung dikenal salaku Pabrik Pancake atanapi Pancake Plant, parantos sumping deui, sabab éta ogé populer di taun 70-an. Houseplant retro ieu datar, daun buleud sahingga reminiscent tina pancakes atanapi koin. Asalna, Pilea ieu asalna ti Cina, ku sabab eta disebut Cina Money Plant dina basa Inggris. Ayeuna datang…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Hoya carnosa tricolors tutuwuhan

    Hoya carnosa albomarginata mangrupikeun pepelakan jero ruangan héjo anu kuat pisan anu karasaeun di bumi di tempat teduh. Pasti idéal salaku tutuwuhan nongkrong jeung vTutuwuhan ieu kasohor pisan kusabab daun ngagulung anu éndah!

  • Séép!
    tatangkalan gantung , tatangkalan bumi

    Hedera seuneu emas variegata - pot Ivy 6 cm

    Tutuwuhan Ivy, alias Hédéra héliks, mangrupa evergreen, tutuwuhan Woody rada reminiscent of a Tarzan mini Vine kusabab creeping batang na panjang. Sakumaha ngaranna nunjukkeun, pabrik bisa nanjak témbok padet lamun ngantep eta ngajalankeun tangtu na

    De Hédéra héliks mangrupikeun salah sahiji pepelakan pembersih hawa anu populér pikeun bumi. Numutkeun kana panilitian Udara Bersih NASA,…

  • Séép!
    tatangkalan gantung , tatangkalan bumi

    Hedera helix konéng - pot Ivy 6 cm

    Tutuwuhan Ivy, alias Hédéra héliks, mangrupa evergreen, tutuwuhan Woody rada reminiscent of a Tarzan mini Vine kusabab creeping batang na panjang. Sakumaha ngaranna nunjukkeun, pabrik bisa nanjak témbok padet lamun ngantep eta ngajalankeun tangtu na

    De Hédéra héliks mangrupikeun salah sahiji pepelakan pembersih hawa anu populér pikeun bumi. Numutkeun kana panilitian Udara Bersih NASA,…

  • Séép!
    tatangkalan gantung , tatangkalan bumi

    Hedera helix bodas heran - pot Ivy 6 cm

    Tutuwuhan Ivy, alias Hédéra héliks, mangrupa evergreen, tutuwuhan Woody rada reminiscent of a Tarzan mini Vine kusabab creeping batang na panjang. Sakumaha ngaranna nunjukkeun, pabrik bisa nanjak témbok padet lamun ngantep eta ngajalankeun tangtu na

    De Hédéra héliks mangrupikeun salah sahiji pepelakan pembersih hawa anu populér pikeun bumi. Numutkeun kana panilitian Udara Bersih NASA,…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Meuli jeung miara cuttings Scindapsus Pictus

    Daun ageung ngawangun jantung ngagaduhan pola sareng warna anu saé, anu misahkeun diri tina pepelakan terrarium anu paling saé sahingga masihan kontras warna anu saé. Pictus mangrupikeun salah sahiji spésiés Philodendron anu pang populerna. Motif daunna mottled ngajadikeun eta husus tur utamana gampang pikeun mulasara.

  • Séép!
    Bestsellers , tatangkalan gantung

    Mésér Arachniodes Adiantiformis pakis

    Nephrolepis atanapi pakis, sakumaha anu dipikanyaho sacara umum, mangrupikeun pepelakan jero ruangan héjo. Kebat daun anu subur kalayan warna héjo caang gampang pisan diurus sareng ogé saé pisan pikeun ngamurnikeun hawa.

    Paku anu éndah ieu tiasa disimpen di jero ruangan sareng di luar! 

     

     

  • Séép!
    Bestsellers , tatangkalan gantung

    Mésér Nephrolepis Emina 'Buntut Naga'

    Nephrolepis atanapi pakis, sakumaha anu dipikanyaho sacara umum, mangrupikeun pepelakan jero ruangan héjo. Kebat daun anu subur kalayan warna héjo caang gampang pisan diurus sareng ogé saé pisan pikeun ngamurnikeun hawa. Daun pakis keriting ieu mirip sareng buntut naga.  

     

     

  • Séép!
    tatangkalan gantung , tatangkalan bumi

    Beuli Dracaena Dragontree Bodas Jewel

    Dracaena ogé katelah Tangkal Darah Naga sareng Tutuwuhan Naga. Houseplant ieu pituin Afrika, Asia sareng Amérika Tengah. Dracaena tumuwuh di lapisan handap leuweung sahingga teu merlukeun cahaya. Dracaena peryogi sakedik perawatan sareng mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu gampang pisan. Tutuwuhan naga ogé kagolong kana kelompok pepelakan ngamurnikeun hawa. Ngaran Tangkal Darah Naga ngagaduhan…

  • Séép!
    tatangkalan gantung , tatangkalan bumi

    Meuli pot gantung Callisia soconuscensis 'Naga Tail'

    Urang terang Callisia elegans di Walanda salaku tutuwuhan penyu† Éta mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu gampang dirawat sareng dipikacinta ku rodénsia.

    Pitch: Teu aya panonpoe pinuh tapi loba cahaya ka tempat teduh. Dina usum panas di luar, tapi henteu di panonpoé pinuh, preferably tempat rindang. Suhu antara 18° jeung 26°C

    cai: Penyiraman sedeng salami periode ngembang. Ninggalkeun taneuh pot antara dua waterings…

  • Séép!
    tatangkalan gantung , tatangkalan bumi

    Jukut bakung - Chlorophytum comosum hip gantung tutuwuhan

    Tutuwuhan anu pohara bersyukur pikeun ruang tamu nyaéta lili jukut (Chlorophytum comosum† Anjeunna gampang pisan diurus. jukut lily ngabersihan hawa sareng rambatan ogé gampang.

    tips:

    • Kembang bodas leutik muncul dina tungtung pucuk panjang. Pepelakan ngora tumuwuh deui tina ieu. Tutuwuhan tiasa gampang disebarkeun ku pepelakan ngora ieu dina…
  • Séép!
    tatangkalan gantung , tatangkalan bumi

    Tumbuhan gantung Lepismium bolivianum

    Lepismium bolivianum teu tiasa dijelaskeun dina hiji cara. Aya kira-kira 1000 spésiés kalayan sagala rupa wangun daun anu béda-béda sareng ampir sadaya warna katumbiri. Janten anjeun tiasa gaduh dua Peperomia anu henteu sami sareng anu sanés. Sanajan kitu, aranjeunna tutuwuhan super gampang anu pangalusna neglected, tapi kalawan cinta tangtu. Hiji…

  • Séép!
    tatangkalan gantung , tatangkalan bumi

    Tumbuhan gantung Peperomia tetraphylla 'Harepan'

    Peperomia teu tiasa dijelaskeun dina hiji cara. Aya kira-kira 1000 spésiés kalayan sagala rupa wangun daun anu béda-béda sareng ampir kabéh warna katumbiri. Janten anjeun tiasa gaduh dua Peperomia anu henteu sami sareng anu sanés. Sanajan kitu, aranjeunna tutuwuhan super gampang anu pangalusna neglected, tapi kalawan cinta tangtu. Hiji…