Hasilna 1-40 ieu ditémbongkeun tina hasil 260

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan gantung

    Monstera Siltepecana pot 12 cm meuli jeung miara

    Rare Monstera Siltepecana ngagaduhan daun pérak anu éndah kalayan daun urat héjo poék. Sampurna pikeun gantung pot atanapi terrarium. Tumuwuh gancang sareng gampang houseplant. Anjeun tiasa make Monstera Siltepecana duanana ngantep éta ngagantung sarta ngantep éta nanjak.

  • tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Mésér sareng miara Syngonium Neon

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    Meuli jeung miara Syngonium Maria

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    syngonium pixie

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Syngonium Podophyllum Albo Variegata motong sirah unrooted

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • Lebetkeun Syngonium…
  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Syngonium Podophyllum Albomarginata motong unrooted

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Syngonium Podophyllum Albo Variegata

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Maranta Leuconeura Amabilis (kulawarga Calahea)

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Epipremnum Pinnatum Aureum

    Epipremnum pinnatum atawa Scindapsus Epipremnum boga daun badag dina kelir béda. Tutuwuhan tumuwuh sacara alami di daérah rungkun di Asia Tenggara. Di alam, éta mangrupikeun pepelakan panjat nyata sareng gaduh pangaruh ngamurnikeun hawa anu saé. 

    Epipremnum resep cicing di tempat anu cerah tanpa sinar panonpoé langsung atanapi di tempat teduh parsial. Dina tempat teduh, daunna bakal langkung poék dina warna. Nyiruan…

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Beuli Epipremnum Pinnatum marmer Ratu

    Epipremnum pinnatum atawa Scindapsus Epipremnum boga daun badag dina kelir béda. Tutuwuhan tumuwuh sacara alami di daérah rungkun di Asia Tenggara. Di alam, éta mangrupikeun pepelakan panjat nyata sareng gaduh pangaruh ngamurnikeun hawa anu saé. 

    Epipremnum resep cicing di tempat anu cerah tanpa sinar panonpoé langsung atanapi di tempat teduh parsial. Dina tempat teduh, daunna bakal langkung poék dina warna. Nyiruan…

  • Tawaran , Bestsellers

    Philodendron selloum super atom

    Philodendron selloum super Atom orok motong mikanyaah cai sarta resep titik lampu. Nanging, ulah nempatkeun éta dina sinar panonpoé langsung sareng ulah ngantep bola akar garing. Naha aya tetes cai dina pucuk daun? Lajeng anjeun masihan teuing cai. Daunna tumbuh ka arah cahaya sareng éta saé pikeun sakapeung ...

  • Nawarkeun!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    Maranta Leuc. Amabilis Mint (kulawarga Calatea)

    Maranta ieu sering parantos dijual salaku Calathea sareng éta henteu heran. Aranjeunna sami dina penampilan sareng perawatan. Maranta ogé nutup daun nalika jumlah cahaya turun. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup salaku…

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Mésér Syngonium Bodas Kukupu rooted motong

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Tawaran , Bestsellers

    Mésér Hoya carnosa albomarginata tricolors tutuwuhan orok

    Hoya carnosa albomarginata mangrupikeun pepelakan jero ruangan héjo anu kuat pisan anu karasaeun di bumi di tempat teduh. Pasti idéal salaku tutuwuhan nongkrong jeung vTutuwuhan ieu kasohor pisan kusabab daun ngagulung anu éndah!

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Meuli sareng miara cuttings Calathea Orbifolia

    Calathea orbifolia mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya turun. Panutup kelopak ogé tiasa didangu, fenomenana tiasa ...

  • Séép!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    Iresine herbstii 'Aureoreticulata' (Tutuwuhan Steak)

    Mekarna teu katingali, tapi dedaunan pisan hiasan. Warnana rupa-rupa ti burgundy, konéng emas jeung héjo sedeng, salawasna marmer / veined. Ciwit kuncup pikeun ngamajukeun tumuwuhna bushy salila usum tumuwuh. Dina usum panas, saatos És Suci, pabrik tiasa angkat ka luar, tapi kedah overwinter di jero rohangan sateuacan ibun munggaran.

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Iresine herbstii 'Bloodleaf' (Tutuwuhan Steak)

    Mekarna teu katingali, tapi dedaunan pisan hiasan. Warnana rupa-rupa ti burgundy, konéng emas jeung héjo sedeng, salawasna marmer / veined. Ciwit kuncup pikeun ngamajukeun tumuwuhna bushy salila usum tumuwuh. Dina usum panas, saatos És Suci, pabrik tiasa angkat ka luar, tapi kedah overwinter di jero rohangan sateuacan ibun munggaran.

  • Séép!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    Fittonia albivenis pink Forest Flame - tutuwuhan Mosaic

    Tutuwuhan Mosaic (Fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi sigana...

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Calathea Roseopicta Illustrious mini

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Beuli Calathea Roseopitta Héjo

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Calathea Rufibarba tutuwuhan mini

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Beuli Philodendron Héjo Putri - Mi Corazon

    The Philodendron Héjo Putri mangrupa salah sahiji anu pang ditéang-sanggeus cuttings rooted di momen. Kalayan dedaunan variegated warna héjo, batang héjo sareng bentuk daun anu ageung, pepelakan langka ieu leres-leres kedah aya.

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Beuli Philodendron Bodas Ksatria rooted motong

    Philodendron White Knight mangrupikeun salah sahiji pepelakan anu paling ditéang ayeuna. Kalayan daun variegated warna bodas, batang beureum jero sareng bentuk daun anu ageung, pepelakan langka ieu kedah-dipikabutuh.

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Meuli sareng miara pepelakan kopi Coffea Arabica

    Kopi, seueur jalma anu teu tiasa hirup tanpa éta, tapi naha anjeun terang yén anjeun ogé tiasa nyimpen éta salaku pepelakan jero ruangan? Tutuwuhan kopi (Coffea Arabica) tiasa dikenal ku daunna anu héjo poék sareng herang pisan. Tutuwuhan kopi resep cahaya sareng panas, tapi henteu resep di panonpoé kanggo lami. Janten nempatkeun éta dina tempat anu nampi seueur cahaya, tapi henteu…

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Meuli tutuwuhan kopi Coffea Arabica rooted motong

    Kopi, seueur jalma anu teu tiasa hirup tanpa éta, tapi naha anjeun terang yén anjeun ogé tiasa nyimpen éta salaku pepelakan jero ruangan? Tutuwuhan kopi (Coffea Arabica) tiasa dikenal ku daunna anu héjo poék sareng herang pisan. Tutuwuhan kopi resep cahaya sareng panas, tapi henteu resep di panonpoé kanggo lami. Janten nempatkeun éta dina tempat anu nampi seueur cahaya, tapi henteu…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron scandens 'Brasil' pot tutuwuhan mini 6 cm

    Philodendron scandens mangrupikeun pepelakan jero ruangan tropis héjo sareng konéng ti Amérika Tengah sareng Antillen. Daun ageung ngawangun jantung ngagaduhan pola sareng warna anu saé, anu misahkeun diri tina kalolobaan pepelakan terrarium sahingga nyayogikeun kontras warna anu éndah. Permata anu henteu kedah leungit di leuweung kota anjeun.

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Mésér Croton codiaeum variegatum petra pot 10cm

    Croton milik kulawarga spurge, disebut oge Codiaeum disebutkeun. Ngaran ieu asalna tina jinis susu anu asalna tina pepelakan. Ieu tatangkalan imah dipaké rutin pikeun kakuatan penyembuhan aranjeunna ngandung, dinten Croton dipaké pikeun panalungtikan dina kanker kulit. Croton menonjol kusabab warna, bentuk sareng ukuran anu béda-béda…

  • Séép!
    Geura sumping , tatangkalan gantung

    Beuli Epipremnum aureum Shangri-La unrooted motong

    Epipremnum aureum Shangri-La mangrupakeun tutuwuhan unik. Daun anu sempit sareng panjang kalayan struktur anu saé. Idéal pikeun leuweung kota anjeun! Epipremnum aureum Shangri-La mangrupa geulis, langka pisan epipremnum nanaon. Pasihan pabrik tempat anu terang tapi henteu aya sinar panonpoé anu pinuh sareng ngantepkeun taneuh janten langkung garing antara cai. 

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Beuli Philodendron Jose Buono variegata

    Philodendron Jose Buono variegata mangrupikeun aroid langka, nami diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron Jose Buono variegata ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeun…

  • Nawarkeun!
    Tutuwuhan mekar , tatangkalan bumi

    Mésér pot ros kamar pot acuk terasrasakeun di jero rohangan sapanjang taun

    Mawar potted merlukeun tempat lampu di imah atawa tempat cerah di kebon. Mawar potted tiasa pinuh toléran panonpoé. Hindarkeun suhu anu luhur. Saran panyiraman: Ulah ngantep pot garing. Cai unggal dinten dina usum panas, sakali unggal dua dinten dina usum tiis. Tutuwuhan cai dina pot atanapi dina akar, henteu kantos ti luhur.

    Aranjeunna gaduh umur rak anu saé…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Meuli jeung miara Syngonium Beureum Spot Tricolor

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér sareng miara potongan Syngonium Green Splash

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • Syngonium resep nyemprot dina usum panas!
    • Lebetkeun Syngonium…
  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Mésér Syngonium Albo variegata semimoon unrooted motong

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • Lebetkeun Syngonium…
  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér sareng miara Syngonium Green Splash

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • Syngonium resep nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Fittonia Gelembung Beureum - Mosaic Plant

    Tutuwuhan Mosaic (Fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' Fittonia can tangtu disebut. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi sigana anjeunna terang…

  • Séép!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    Mésér Fittonia Big Héjo salju bodas (Tutuwuhan Mosaic)

    Tutuwuhan Mosaic (Fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi sigana...

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Fittonia albivenis pink Flame - tutuwuhan Mosaic

    Tutuwuhan Mosaic (Fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi sigana...

  • Séép!
    Bestsellers , tatangkalan bumi

    Mésér Alocasia Beureum Rusiah cuttings rooted

    Gampang nebak kumaha pepelakan ieu kalayan daun beureum ageung ngagaduhan namina. Wangun daunna nyarupaan sinar ngojay. Sinar ngojay, tapi anjeun ogé tiasa ningali sirah gajah di jerona, kalayan ceuli anu ngepak sareng buntut daunna salaku batang. Alocasia ku kituna disebut ogé Ceuli Gajah, ...

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Alocasia Silver Naga

    Gampang ditebak kumaha pepelakan ieu kalayan daun héjo ageung ngagaduhan namina. Wangun daunna nyarupaan sinar ngojay. Sinar ngojay, tapi anjeun ogé tiasa ningali sirah gajah di jerona, kalayan ceuli anu ngepak sareng buntut daunna salaku batang. Alocasia ku kituna disebut ogé Ceuli Gajah, ...

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Philodendron Monstera Deliciosa - tutuwuhan liang - meuli cuttings

    Tutuwuhan Hole (Monstera) nyaéta tutuwuhan ti kulawarga arum sarta asalna ti Amérika Tengah jeung Kidul. Ieu mangrupakeun creeper tropis anu bisa nanjak pisan tinggi.
    Upami kembangan sareng ngabentuk buah di alam, peryogi sataun sateuacan buah asak. Dina taun éta buah masih beracun.