Hasilna 1-40 ieu ditémbongkeun tina hasil 165

  • tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Maranta Leuconeura Amabilis (kulawarga Calahea)

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • Tawaran , Bestsellers

    Philodendron selloum super atom

    Philodendron selloum super Atom orok motong mikanyaah cai sarta resep titik lampu. Nanging, ulah nempatkeun éta dina sinar panonpoé langsung sareng ulah ngantep bola akar garing. Naha aya tetes cai dina pucuk daun? Lajeng anjeun masihan teuing cai. Daunna tumbuh ka arah cahaya sareng éta saé pikeun sakapeung ...

  • Nawarkeun!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    Maranta Leuc. Amabilis Mint (kulawarga Calatea)

    Maranta ieu sering parantos dijual salaku Calathea sareng éta henteu heran. Aranjeunna sami dina penampilan sareng perawatan. Maranta ogé nutup daun nalika jumlah cahaya turun. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup salaku…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Stephania Erecta - tutuwuhan - meuli jeung miara

    Upami anjeun hoyong creeper lapang sareng daun héjo seger anu ageung, anu aheng ieu tiasa waé pikeun anjeun. Stephania mangrupikeun tutuwuhan umbi anu kalebet kana genus pepelakan kembangan (Menispermaceae). Asalna tumuwuh di Thailand sareng Australia - di dinya ngabungkus diri dina tangkal.

    Tetep akar tropis anjeun dina pikiran nalika anjeun teuleum ka…

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan ngamurnikeun hawa

    Spathiphyllum Diamond Variegata - mésér Peace Lily

    Peace Lily atanapi Spathiphyllum nyaéta a tutuwuhan evergreen éndah nu geus dipikawanoh lega pikeun gampang miara, sanajan ku nu teu boga jempol héjo. Spathiphyllum mangrupikeun pepelakan jero ruangan kalayan sababaraha nicknames, diantarana Spoonplant panginten anu paling kasohor. Ngaran ieu ngaleungitkeun penampilan tutuwuhan, sabab bentuk daun / kembang nyarupaan pisan ...

  • Séép!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    Iresine herbstii 'Aureoreticulata' (Tutuwuhan Steak)

    Mekarna teu katingali, tapi dedaunan pisan hiasan. Warnana rupa-rupa ti burgundy, konéng emas jeung héjo sedeng, salawasna marmer / veined. Ciwit kuncup pikeun ngamajukeun tumuwuhna bushy salila usum tumuwuh. Dina usum panas, saatos És Suci, pabrik tiasa angkat ka luar, tapi kedah overwinter di jero rohangan sateuacan ibun munggaran.

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Iresine herbstii 'Bloodleaf' (Tutuwuhan Steak)

    Mekarna teu katingali, tapi dedaunan pisan hiasan. Warnana rupa-rupa ti burgundy, konéng emas jeung héjo sedeng, salawasna marmer / veined. Ciwit kuncup pikeun ngamajukeun tumuwuhna bushy salila usum tumuwuh. Dina usum panas, saatos És Suci, pabrik tiasa angkat ka luar, tapi kedah overwinter di jero rohangan sateuacan ibun munggaran.

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Calathea Roseopicta Illustrious mini

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Beuli Calathea Roseopitta Héjo

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Calathea Rufibarba tutuwuhan mini

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan ngamurnikeun hawa

    Mésér tutuwuhan karét Ficus Elastica Schrijveriana tutuwuhan orok

    Ficus Elastica 'Shivereana' rada langka, tapi urang tiasa mendakan sababaraha. Éta mangrupikeun pepelakan karét anu gaya kalayan daun bintik héjo sareng pink-oranye. Kalayan daun anu kuat, kulitna, éta masihan karakter kana rohangan anjeun. Datang kana sorangan dina pot basajan, ku kituna anjeun bisa pinuh ngarasakeun bentuk sleek na. Tutuwuhan ngabersihkeun hawa…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron Bodas Putri - Valentina abdi

    The Philodendron White Princess - My Valentine (ayeuna uéta dijual) mangrupa salah sahiji anu pang ditéang-sanggeus tutuwuhan momen. Perhatoskeun! Philodendron Bodas Pangeran - Abdi Lady (nyaéta aya sasayogian† Kalayan daun variegated warna bodas, batang beureum jero sareng bentuk daun anu ageung, pepelakan langka ieu kedah-dipikabutuh.

     

    HAYANG OP! Henteu sadayana pepelakan ngagaduhan…

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Mésér tutuwuhan orok kuping gajah Alocasia Zebrina aurea variegata

    Tutuwuhan orok ceuli gajah Alocasia Zebrina aurea variegata dianggap ku seueur anu resep pepelakan janten pepelakan jero ruangan tropis anu paling populér ayeuna. Super istiméwa kusabab daun variegated jeung batang kalawan zebra print, tapi kadang ogé kalawan satengah bulan. A kudu-kudu pikeun sagala lover tutuwuhan! Tetep panon on! Unggal pepelakan unik sareng ku kituna bakal gaduh jumlah bodas anu béda…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron scandens 'Brasil' pot tutuwuhan mini 6 cm

    Philodendron scandens mangrupikeun pepelakan jero ruangan tropis héjo sareng konéng ti Amérika Tengah sareng Antillen. Daun ageung ngawangun jantung ngagaduhan pola sareng warna anu saé, anu misahkeun diri tina kalolobaan pepelakan terrarium sahingga nyayogikeun kontras warna anu éndah. Permata anu henteu kedah leungit di leuweung kota anjeun.

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Mésér Croton codiaeum variegatum petra pot 10cm

    Croton milik kulawarga spurge, disebut oge Codiaeum disebutkeun. Ngaran ieu asalna tina jinis susu anu asalna tina pepelakan. Ieu tatangkalan imah dipaké rutin pikeun kakuatan penyembuhan aranjeunna ngandung, dinten Croton dipaké pikeun panalungtikan dina kanker kulit. Croton menonjol kusabab warna, bentuk sareng ukuran anu béda-béda…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér sareng miara potongan Syngonium Green Splash

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • Syngonium resep nyemprot dina usum panas!
    • Lebetkeun Syngonium…
  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér sareng miara Syngonium Green Splash

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • Syngonium resep nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Séép!
    Potongan sareng pepelakan gratis , tatangkalan bumi

    Tutuwuhan ramo - Mésér keratan akar Fatsia japonica

    Tutuwuhan Ramo ogé katelah Fatsia Japonica sarta sakumaha ngaranna sigana nunjukkeun, tutuwuhan ieu asalna ti leuweung aheng Jepang. Kusabab daunna bentukna leungeun ku ramo, ngaran Walanda henteu gélo dipilih. The Finger Plant mangrupikeun bagian tina kulawarga ivy sareng éta gampang…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Alocasia Silver Naga

    Gampang ditebak kumaha pepelakan ieu kalayan daun héjo ageung ngagaduhan namina. Wangun daunna nyarupaan sinar ngojay. Sinar ngojay, tapi anjeun ogé tiasa ningali sirah gajah di jerona, kalayan ceuli anu ngepak sareng buntut daunna salaku batang. Alocasia ku kituna disebut ogé Ceuli Gajah, ...

  • Séép!
    Kaktus , tatangkalan bumi

    Potongan mini lidah buaya

    De lidah buaya (motongan) asalna ti Wétan Tengah. Succulent atanapi succulent ieu ayeuna nyebar di Karibia, Amérika Tengah sareng nagara Asia. Kusabab seueur sipat jus, pepelakan ieu seueur dibudidayakeun pikeun inuman, ubar tatu, tabir surya sareng kosmétik. Daunna kandel tumuwuh tina dasarna sareng panjangna dugi ka 60cm. Di tepi…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Hoya Kerrii Double Heart Plant

    Kumaha anjeun tiasa nunjukkeun cinta anjeun atanapi valentine Anjeun leuwih hade nganyatakeun diri ti jeung tutuwuhan jeung daun dina bentuk hate?! (Ayeuna séép, bulu ankle masih aya dina stock) Hoya Kerrii mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu kuat pisan anu karasaeun di bumi di tempat teduh. vKusabab bentukna anu éndah, pepelakan ieu populer pisan!

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Tradescantia Bodas Joy

    Tradescantia disebut ogé Tutuwuhan Bapa sareng asalna ti daérah tropis Amérika Kalér sareng Kidul. Tutuwuhan tumuwuh cukup gancang di wewengkon ieu sahingga mindeng dipaké salaku panutup taneuh. Di Walanda, pepelakan ieu saé di ruang tamu di tempat anu seueur sinar panonpoé henteu langsung.

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Tradescantia Xuping Joy Zebrina mini

    Tradescantia disebut ogé Tutuwuhan Bapa sareng asalna ti daérah tropis Amérika Kalér sareng Kidul. Tutuwuhan tumuwuh cukup gancang di wewengkon ieu sahingga mindeng dipaké salaku panutup taneuh. Di Walanda, pepelakan ieu saé di ruang tamu di tempat anu seueur sinar panonpoé henteu langsung.

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Tradescantia Ungu Joy

    Tradescantia disebut ogé Tutuwuhan Bapa sareng asalna ti daérah tropis Amérika Kalér sareng Kidul. Tutuwuhan tumuwuh cukup gancang di wewengkon ieu sahingga mindeng dipaké salaku panutup taneuh. Di Walanda, pepelakan ieu saé di ruang tamu di tempat anu seueur sinar panonpoé henteu langsung.

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan ngamurnikeun hawa

    Gynura Auranti - Meuli sareng miara pepelakan buludru

    Tutuwuhan buludru atawa Gynura asalna ti Indonésia. Kalayan daun anu éndah anu masihan nami pepelakan ieu, pepelakan ieu mangrupikeun permata pikeun ruang tamu. Daun anu lemes sareng buluan mimiti wungu, saatos éta laun-laun janten héjo. Ulah nempatkeun pabrik di panonpoé pinuh sarta pastikeun yén pabrik teu garing. – Awas…

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Peperomia Caperata Luna (Beurit Buntut) - meuli

    Peperomia teu tiasa dijelaskeun dina hiji cara. Aya kira-kira 500 spésiés kalayan sagala rupa wangun daun anu béda-béda sareng ampir kabéh warna katumbiri. Janten anjeun tiasa gaduh dua Peperomia anu henteu sami sareng anu sanés. Sanajan kitu, aranjeunna tutuwuhan super gampang anu pangalusna neglected, tapi kalawan cinta tangtu. Hiji…

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Beuli Peperomia Obtusifolia Pixie

    Peperomia teu tiasa dijelaskeun dina hiji cara. Aya kira-kira 500 spésiés kalayan sagala rupa wangun daun anu béda-béda sareng ampir kabéh warna katumbiri. Janten anjeun tiasa gaduh dua Peperomia anu henteu sami sareng anu sanés. Sanajan kitu, aranjeunna tutuwuhan super gampang anu pangalusna neglected, tapi kalawan cinta tangtu. Hiji…

  • Séép!
    Eurobangers deal nawar , tatangkalan bumi

    Hyacinth - mésér sareng nikmati pepelakan bulbous anu riang

    Di jero rohangan, anjeun tiasa mekar hyacinth sapanjang taun. Di luar, éta mekar ti bulan Maret nepi ka Méi. Kembangan gondok tahan 12 dugi ka 21 dinten. Salaku kembang potong anjeun tiasa ngaraosan warna-warna riang tina gondok salami 7 dinten.
    Eceng gondok henteu hésé dina miara. Tetep bal akar sedeng beueus. Fertilisasi…

  • Séép!
    Airplants tutuwuhan hawa , tatangkalan bumi

    Beuli Airplant tutuwuhan hawa tillandsia butzii

    Di alam, pepelakan ieu henteu hirup dina taneuh, tapi diantara dahan tangkal. Asalna, airplants asalna ti Amérika Tengah jeung Kidul. Ngaran Latin nyaéta Tillandsia sareng aranjeunna milik kulawarga Bromeliad, anu anjeun ogé terang tina pepelakan nanas. 

  • Séép!
    Airplants tutuwuhan hawa , tatangkalan bumi

    Airplant tillandsia ionantha fuego héjo

    Di alam, pepelakan ieu henteu hirup dina taneuh, tapi diantara dahan tangkal. Asalna, airplants asalna ti Amérika Tengah jeung Kidul. Ngaran Latin nyaéta Tillandsia sareng aranjeunna milik kulawarga Bromeliad, anu anjeun ogé terang tina pepelakan nanas. 

  • Séép!
    Airplants tutuwuhan hawa , tatangkalan bumi

    Airplant tillandsia ionantha fuego beureum

    Di alam, pepelakan ieu henteu hirup dina taneuh, tapi diantara dahan tangkal. Asalna, airplants asalna ti Amérika Tengah jeung Kidul. Ngaran Latin nyaéta Tillandsia sareng aranjeunna milik kulawarga Bromeliad, anu anjeun ogé terang tina pepelakan nanas. 

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Meuli jeung miara Syngonium Wendlandii

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • Syngonium resep nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Séép!
    Geura sumping , tatangkalan bumi

    Spathiphyllum Diamond Variegata - motong akar Spoonplant

    Peace Lily atanapi Spathiphyllum nyaéta a tutuwuhan evergreen éndah nu geus dipikawanoh lega pikeun gampang miara, sanajan ku nu teu boga jempol héjo. Spathiphyllum mangrupikeun pepelakan jero ruangan kalayan sababaraha nicknames, diantarana Spoonplant panginten anu paling kasohor. Ngaran ieu ngaleungitkeun penampilan tutuwuhan, sabab bentuk daun / kembang nyarupaan pisan ...

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Beuli Peperomia Pecuniifolia Hope

    Peperomia teu tiasa dijelaskeun dina hiji cara. Aya kira-kira 500 spésiés kalayan sagala rupa wangun daun anu béda-béda sareng ampir kabéh warna katumbiri. Janten anjeun tiasa gaduh dua Peperomia anu henteu sami sareng anu sanés. Sanajan kitu, aranjeunna tutuwuhan super gampang anu pangalusna neglected, tapi kalawan cinta tangtu. Hiji…

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan mini

    Amaryllis - bohlam kembang Hippeastrum mésér sareng nikmati

    Amaryllis atanapi bohlam hippeastrum ngagaduhan kembang anu éndah anu tumbuh dina batang anu panjang. Kembangna tiasa nampi warna anu béda. Warna anu paling umum dina Amarillis nyaéta beureum, pink sareng bodas sareng kombinasi ieu. Kalayan perawatan anu leres, Hippeastrum atanapi Amaryllis bakal janten permata di unggal ruang tamu. Amaryllis…

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Beuli Peperomia Obtusifolia Héjo

    Peperomia teu tiasa dijelaskeun dina hiji cara. Aya kira-kira 500 spésiés kalayan sagala rupa wangun daun anu béda-béda sareng ampir kabéh warna katumbiri. Janten anjeun tiasa gaduh dua Peperomia anu henteu sami sareng anu sanés. Sanajan kitu, aranjeunna tutuwuhan super gampang anu pangalusna neglected, tapi kalawan cinta tangtu. Hiji…

  • Séép!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    Fittonia albivensis neon pink - tutuwuhan mosaik

    Tutuwuhan Mosaic (Fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi sigana...

  • Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    5 x Fittonia verschaffeltii mosaic tutuwuhan saraf tutuwuhan - kelir dicampur

    Tutuwuhan Mosaic (Fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi sigana...

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Monstera Acuminata (Philodendron)

    Monstera acuminata, ogé katelah 'tutuwuhan liang' atawa 'topeng monyét philodendron', tutuwuhan kusabab daunna anu khusus sareng liang. Ieu tutuwuhan ogé owes nickname na. Asalna Monstera adansonii laniata tumuwuh di leuweung tropis tina Amérika Kidul jeung Tengah.

    Tempatkeun pepelakan di tempat anu haneut sareng terang sareng sakali…

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Mésér Calathea Roseopicta Rosy Layung mini

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…