Hasilna 1-40 ieu ditémbongkeun tina hasil 506

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Fittonia Pink Crinkle - Pink Daun Mosaic Plant

    Tutuwuhan Mosaic (fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi sigana...

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Fittonia Verschaffeltii Mini Naga Beureum (Tutuwuhan Mosaic)

    Tutuwuhan Mosaic (fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi sigana...

  • Séép!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    5 x Fittonia verschaffeltii mosaic tutuwuhan saraf tutuwuhan - kelir dicampur

    Tutuwuhan Mosaic (fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi sigana...

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan populér

    Fittonia Mont Blanc - Tutuwuhan Mosaic

    Tutuwuhan Mosaic (fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi sigana...

  • Nawarkeun!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    Mésér Fittonia Big Héjo salju bodas (Tutuwuhan Mosaic)

    Tutuwuhan Mosaic (fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi sigana...

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Lodaya Bodas Fittonia (Tutuwuhan Mosaik)

    Tutuwuhan Mosaic (fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi sigana...

  • Séép!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    Fittonia albivenis pink Forest Flame - tutuwuhan Mosaic

    Tutuwuhan Mosaic (fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi sigana...

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera albo borsigiana variegata - meuli cuttings ngora

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna 2021. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan anu ngabersihkeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu gampang dirawat sareng tiasa tumbuh di…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera albo borsigiana variegata - cuttings sirah rooted

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér sareng miara Syngonium Green Splash

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • Syngonium resep nyemprot dina usum panas!
    • Lebetkeun Syngonium…
  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera variegata - satengah bulan - mésér cuttings sirah unrooted

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Monstera variegata unrooted cuttings sirah

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Meuli jeung miara tutuwuhan liang bodas Monstera Variegata

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan anu ngabersihkeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu gampang dirawat sareng tiasa tumbuh di…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera albo borsigiana variegata - motong ngora

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2021. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…

  • Séép!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    Meuli tutuwuhan mini Calathea Beauty Star

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Calathea Roseopicta Illustrious mini

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • Séép!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    Mésér Calathea Makoyana (Peacock Plant) Shade Plant

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Meuli jeung miara cuttings Scindapsus Pictus

    Daun ageung ngawangun jantung ngagaduhan pola sareng warna anu saé, anu misahkeun diri tina pepelakan terrarium anu paling saé sahingga masihan kontras warna anu saé. Pictus mangrupikeun salah sahiji spésiés Philodendron anu pang populerna. Motif daunna mottled ngajadikeun eta husus tur utamana gampang pikeun mulasara.

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron scandens 'Brasil' pot tutuwuhan mini 6 cm

    Philodendron scandens mangrupikeun pepelakan jero ruangan tropis héjo sareng konéng ti Amérika Tengah sareng Antillen. Daun ageung ngawangun jantung ngagaduhan pola sareng warna anu saé, anu misahkeun diri tina kalolobaan pepelakan terrarium sahingga nyayogikeun kontras warna anu éndah. Permata anu henteu kedah leungit di leuweung kota anjeun.

  • tatangkalan bumi , tutuwuhan ngamurnikeun hawa

    Beuli Maranta Leuconeura Green Stripe

    Maranta ieu sering parantos dijual salaku Calathea sareng éta henteu heran. Aranjeunna sami dina penampilan sareng perawatan. Maranta ogé nutup daun nalika jumlah cahaya turun. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup salaku…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron Melanochrysum rooted tutuwuhan orok

    Philodendron melanochrysum mangrupikeun spésiés pepelakan kembangan tina kulawarga Araceae. Philodendron ekslusif sareng keuna ieu jarang pisan sareng katelah Emas Hideung.

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Alocasia cucullata variegata motong rooted

    Alocasia Cucullata mikanyaah cai sareng resep kana tempat anu terang. Nanging, ulah nempatkeun éta dina sinar panonpoé langsung sareng ulah ngantep bola akar garing. Naha aya tetes cai dina pucuk daun? Lajeng anjeun masihan teuing cai. Daunna tumbuh ka arah cahaya sareng éta hadé pikeun péngkolan kalana. Iraha …

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron Florida Pocong rooted motong

    Philodendron 'Florida Ghost' mangrupikeun aroid langka, namina diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron 'Florida Ghost' ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Hal ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeunana sareng lembab…

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , Geura sumping

    Meuli jeung miara Alocasia Frydek Variegata

    Alocasia Frydek Variegata mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu langka sareng éndah. Cai mibanda warna héjo jero poék, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anjeun masihan pepelakan anjeun. Cahaya diperlukeun pikeun ngajaga nuansa.

    Alocasia mikanyaah cai sareng resep kana lampu…

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , tatangkalan bumi

    Beuli Philodendron Silver Pedang Hastatum Variegata

    The Philodendron Silver Sword Hastatum Variegata ogé umumna katelah pedang pérak philodendron. Ieu owes ngaran ieu bentuk daun nu kasampak kawas daun panjang.

    Anjeun ogé tiasa mendakan nami Philodendron domesticum. Tutuwuhan saméméhna ngagaduhan nami ieu. Ku kituna, dina téks heubeul atawa sumber, nu philodendron hasstatum bisa disebut kitu.

    Paling…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Geura sumping

    Mésér Philodendron Bodas Wizard rooted motong

    Philodendron White Wizard mangrupikeun kombinasi pamungkas tina kakuatan batin sareng penampilan. Di hiji sisi, éta mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu kuat. Sanaos anjeunna asalna ti daérah tropis, dimana kaayaanana béda-béda, anjeunna saé di nagara urang anu tiis.

    Manehna ngagabungkeun kakuatan ieu kalawan penampilan pisan husus. Daunna ngawangun jantung, sapertos…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera obliqua Peru meuli jeung miara

    Upami anjeun milarian pepelakan anu langka sareng unik, Monstera obliqua Peru mangrupikeun juara sareng ogé pepelakan jero ruangan anu gampang pisan pikeun dirawat.

    Monstera obliqua Peru ngan ukur peryogi cahaya anu teu langsung, nyiram normal sareng taneuh anu lemes organik. Hiji-hijina masalah anu hariwang ngeunaan pabrik nyaéta kutu skala, anu kalebet sisik coklat sareng…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Tawaran Jumaah Hideung 2022

    Monstera obliqua adansonii variegata - motong sirah unrooted

    Monstera obliqua variegata, ogé katelah 'tutuwuhan liang' atawa 'topeng monyét philodendron' variegata, nyaéta tutuwuhan anu langka pisan jeung istiméwa alatan daunna husus nu boga liang. Ieu tutuwuhan ogé owes nickname na. Asalna Monstera obliqua tumbuh di leuweung tropis Amérika Kidul sareng Tengah.

    Tempatkeun pepelakan dina tempat anu haneut sareng terang sareng…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Philodendron Monstera variegata - mésér wetstick unrooted

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan anu ngabersihkeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu gampang dirawat sareng tiasa tumbuh di…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan gantung

    Monstera Siltepecana pot 12 cm meuli jeung miara

    Rare Monstera Siltepecana ngagaduhan daun pérak anu éndah kalayan daun urat héjo poék. Sampurna pikeun gantung pot atanapi terrarium. Tumuwuh gancang sareng gampang houseplant. Anjeun tiasa make Monstera Siltepecana duanana ngantep éta ngagantung sarta ngantep éta nanjak.

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Monstera Adansonii Mint variegata

    Upami anjeun milari pepelakan anu langka sareng unik, Monstera Adansonii Mint variegata mangrupikeun juara sareng ogé pepelakan jero ruangan anu gampang pisan dirawat.

    Monstera Adansonii Mint variegata ngan ukur peryogi cahaya anu teu langsung, nyiram normal sareng taneuh anu lemes organik. Hiji-hijina masalah anu matak hariwang ngeunaan pabrik nyaéta bug skala, kalebet coklat ...

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , Geura sumping

    Meuli jeung miara Alocasia Silver Naga 12cm

    Alocasia Silver Dragon mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu langka sareng éndah. Cai mibanda warna héjo poék jero, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anjeun masihan pepelakan anjeun. Cahaya diperlukeun pikeun ngajaga nuansa.

    Alocasia mikanyaah cai sareng resep kana lampu…

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , Geura sumping

    Meuli pot Alocasia Longiloba Variegata 12 cm

    Alocasia Longiloba Variegata mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu langka sareng éndah. Cai mibanda warna héjo poék jero, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anjeun masihan pepelakan anjeun. Cahaya diperlukeun pikeun ngajaga nuansa.

    Alocasia mikanyaah cai sareng resep kana lampu…

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , Geura sumping

    Beuli Alocasia Yucatan Putri Variegata 12cm

    Alocasia Youcatan Princes Variegata mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu langka sareng éndah. Cai mibanda warna héjo poék jero, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anjeun masihan pepelakan anjeun. Cahaya diperlukeun pikeun ngajaga nuansa.

    Alocasia mikanyaah cai sareng resep kana…

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , Geura sumping

    Mésér sareng miara Alocasia Frydek Variegata Diva

    Alocasia Frydek Variegata Diva mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu langka sareng éndah. Cai mibanda warna héjo poék jero, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anjeun masihan pepelakan anjeun. Cahaya diperlukeun pikeun ngajaga nuansa.

    Alocasia mikanyaah cai sareng resep kana…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Philodendron Melanochrysum

    Philodendron melanochrysum mangrupikeun spésiés pepelakan kembangan tina kulawarga Araceae. Philodendron ekslusif sareng keuna ieu jarang pisan sareng katelah Emas Hideung.

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Meuli jeung miara Alocasia Jacklyn

    Alocasia Jacklyn dianggap ku seueur anu resep pepelakan janten pepelakan jero ruangan tropis anu paling populér ayeuna. Super husus kusabab daun variegated jeung batang kalawan zebra print, tapi kadang ogé kalawan satengah bulan. A kudu-kudu keur naon lover tutuwuhan! Tetep panon on! Unggal pepelakan unik sareng ku kituna bakal gaduh jumlah bodas anu béda dina daun. The…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Philodendron Ring Seuneu rooted motong

    Philodendron Narrow Ring of Fire mangrupikeun aroid langka, namina diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, masihan nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron Narrow Ring of Fire ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Ieu tiasa dilakukeun ku…

  • Séép!
    Tawaran , Potongan sareng pepelakan gratis

    Mésér Calla Zantedeschia Pink Lady rooted cuttings

    Alocasia Cucullata mikanyaah cai sareng resep kana tempat anu terang. Nanging, ulah nempatkeun éta dina sinar panonpoé langsung sareng ulah ngantep bola akar garing. Naha aya tetes cai dina pucuk daun? Lajeng anjeun masihan teuing cai. Daunna tumbuh ka arah cahaya sareng éta hadé pikeun péngkolan kalana. Iraha …

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera deliciosa unrooted wetstick meuli

    Tutuwuhan Hole (Monstera) nyaéta tutuwuhan ti kulawarga arum sarta asalna ti Amérika Tengah jeung Kidul. Ieu mangrupakeun creeper tropis anu bisa nanjak pisan tinggi.
    Upami kembangan sareng ngabentuk buah di alam, peryogi sataun sateuacan buah asak. Dina taun éta buah masih beracun.