Nembongkeun sadayana hasil 6

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan populér

    Mésér Nepenthes - tutuwuhan kendi karnivora

    Tanaman kendi tropis. Genus diwangun ku langkung ti 100 spésiés. Nepenthes mangrupakeun creeper has kapanggih di leuweung hujan.

    Tutuwuhan karnivora, atanapi Karnivora, aranjeunna leres-leres aya. Kalayan penampilan anu warni sareng aneh, aranjeunna nangkep serangga sareng lancah teras nyerna aranjeunna. Henteu persis sapopoé, éta sababna aranjeunna langkung saé pikeun gaduh! 

    Tutuwuhan karnivora anu paling dikenal nyaéta Dionaea muscipula, Sarracenia, Drosera sareng Nepenthes. †

  • Séép!
    tatangkalan bumi , Tutuwuhan karnivora

    Mésér Dionaea muscipula tutuwuhan karnivora

    Tutuwuhan karnivora, atanapi Karnivora, aranjeunna leres-leres aya. Kalayan penampilan anu warni sareng aneh, aranjeunna nangkep serangga sareng lancah teras nyerna aranjeunna. Henteu persis sapopoé, éta sababna aranjeunna langkung saé pikeun gaduh! 

    Tutuwuhan karnivora anu paling dikenal nyaéta Dionaea muscipula, Sarracenia, Drosera sareng Nepenthes. Ngaran aheng pikeun tutuwuhan whimsical nu narik, bubu jeung nyerna serangga jeung aroma jeung warna maranéhanana. Anu…

  • Séép!
    tatangkalan bumi , Tutuwuhan karnivora

    Nepenthes - tutuwuhan kendi karnivora (beureum)

    Tutuwuhan karnivora, atanapi Karnivora, aranjeunna leres-leres aya. Kalayan penampilan anu warni sareng aneh, aranjeunna nangkep serangga sareng lancah teras nyerna aranjeunna. Henteu persis sapopoé, éta sababna aranjeunna langkung saé pikeun gaduh! 

    Tutuwuhan karnivora anu paling dikenal nyaéta Dionaea muscipula, Sarracenia, Drosera sareng Nepenthes. Ngaran aheng pikeun tutuwuhan whimsical nu narik, bubu jeung nyerna serangga jeung aroma jeung warna maranéhanana. Anu…

  • Séép!
    tatangkalan bumi , Tutuwuhan karnivora

    Mésér Pinguicula vulgaris tutuwuhan succulent karnivora

    Pinguicula mangrupa genus tatangkalan karnivora kalayan kira-kira 80 spésiés kapanggih di unggal buana iwal Antartika. Hiji-hijina spésiés anu aya di Walanda nyaéta Pinguicula vulgaris.

    Tutuwuhan karnivora, atanapi Karnivora, aranjeunna leres-leres aya. Kalayan penampilan anu warni sareng aneh, aranjeunna nangkep serangga sareng lancah teras nyerna aranjeunna. Henteu persis sapopoé, éta sababna aranjeunna langkung saé pikeun gaduh! 

    The…

  • Séép!
    tatangkalan bumi , Tutuwuhan karnivora

    Sarracenia - tutuwuhan kendi tarompet - meuli tutuwuhan karnivora

    Sarracenia mangrupikeun genus pepelakan kendi karnivora ti Amérika Kalér. Tutuwuhan karnivora, atanapi Karnivora, aranjeunna leres-leres aya. Kalayan penampilan anu warni sareng aneh, aranjeunna nangkep serangga sareng lancah teras nyerna aranjeunna. Henteu persis sapopoé, éta sababna aranjeunna langkung saé pikeun gaduh! 

    Tutuwuhan karnivora anu paling dikenal nyaéta Dionaea muscipula, Sarracenia, Drosera sareng Nepenthes. Ngaran aheng pikeun tutuwuhan aneh anu narik serangga ...

  • Séép!
    tatangkalan bumi , Tutuwuhan karnivora

    Mésér Drosera capensis alba tutuwuhan karnivora

    Drosera atanapi Sundew néwak serangga leutik sareng daunna. Serangga lalaunan dicerna ku énzim anu aya dina titik-titik caket. Ieu nyokot ngeunaan sapuluh poé. Sundew henteu peryogi tuangeun pepelakan tambahan. Dahareun tutuwuhan normal malah goréng pikeun tutuwuhan ieu.