Nembongkeun sadayana hasil 8

  • Tawaran , Bestsellers

    Mésér Moisture Meter Indikator Uap Moisture Meter 2 PCS

    Indikator Uap Seramis 16 cm sareng 26 cm ngingetkeun anjeun nalika nyiram pepelakan anjeun. Cocog jeung pamakéan indoor na outdoor. Kantun pariksa naha pepelakan anjeun peryogi cai ku cara ngarobah warna tina bulao ka beureum dina jandela di luhur meter. The moisture meter 16 cm moisture indicator moisture meter ogé sayogi kalayan panjang 26 cm. Ogé sayogi sareng…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér méter kelembaban digital pikeun pepelakan jero ruangan

    Rapitest 1825 Digital Moisture Méter. Kalayan méter kelembaban digital ieu anjeun tiasa gancang sareng gampang ngukur eusi Uap taneuh. Pencét tombol sareng selapkeun méteran kana taneuh caket pabrik. Tampilan digital méter bakal nunjukkeun bacaan antara 1,0 (garing pisan) sareng 9,9 (basah pisan). Batré pikeun méter nyaéta…

  • Tawaran , Bestsellers

    Mésér pH meter taneuh digital pikeun pepelakan jero ruangan

    Rapitest 1845 Digital taneuh pH meter. Kalayan méter pH taneuh digital ieu anjeun tiasa gancang sareng gampang ngukur kaasaman taneuh (potting). Pencét tombol sareng selapkeun méteran kana taneuh baseuh caket pabrik. Tampilan digital méter bakal nunjukkeun nilai antara 3,5 sareng 9,0. Kaasup batré.

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér méteran taneuh (tingkat pupuk, pH, suhu) pikeun pepelakan jero ruangan

    Rapitest 1835 méteran taneuh éléktronik pikeun pH, pupuk sareng suhu. Méter taneuh éléktronik ieu ngamungkinkeun anjeun gancang sareng gampang ngukur kaasaman (pH), suhu sareng tingkat pupuk taneuh anjeun. Selapkeun usik kana taneuh jeung geura baca hasil digital.

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér 'Tutuwuhan abdi boga doorst' sensor lampu

    Upami pabrik haus, sénsor kalembaban taneuh bakal nunjukkeun ieu kalayan lampu beureum anu kedip-kedip. Sok hese pikeun nangtoskeun naha pepelakan jero ruangan cekap, seueur teuing atanapi sakedik cai.

  • Tawaran , Bestsellers

    Mésér méteran pupuk Fertometer pikeun pepelakan bumi

    Fertometer - méteran pupuk pikeun pepelakan potted, houseplants, tutuwuhan wadahna, kebon jeung padang rumput hejo. Fertometer mangrupikeun méter EC anu ngukur jumlah gizi dina taneuh pepelakan anjeun sareng masihan saran pikeun ngabuahan unggal pepelakan.

  • Tawaran , Bestsellers

    Mésér sistem nyiram pikeun pepelakan jero ruangan 12 PCS

    Gampang ngagunakeun sistem watering. Dua bungkus masing-masing 6 lembar (total 12 lembar). Screw dropper cai kana botol plastik. Teundeun botol tibalik ka handap dina pot sareng pabrik, sareng anjeun moal kedah cai sababaraha minggu. Tutuwuhan ngagunakeun persis jumlah cai anu dibutuhkeun, ku kituna henteu aya deui di handapeun atanapi kaleuleuwihan. Eusian…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér 4 dina 1 ph soil meter soil tester pikeun tutuwuhan imah

    4 dina 1 meter taneuh - pH, panguji taneuh, eusi Uap, suhu sareng pangukuran cahaya pikeun pepelakan jero ruangan, pepelakan jero ruangan, pepelakan pot, kebon sareng padang rumput hejo. Kalayan méteran taneuh 4 dina 1 ieu anjeun tiasa kalayan gampang mariksa naha kaasaman taneuh aya di kebon, kebon sayur, dina pot pepelakan sareng di padang rumput hejo.