Nembongkeun sadayana hasil 20

  • Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron - taneuh pot palem pokon 10 L

    Pokon Philodendron Palms Taneuh pot cocog pikeun sagala jinis palem jero ruangan. Palem henteu aya di lingkungan alam di jero ruangan sahingga peryogi tempat beternak anu saé. Taneuh pot ieu diwangun ku bahan baku kualitas luhur sapertos gambut kebon, potongan gambut kasar, sampah gambut sareng TerraCottem. Kusabab ditambahan TerraCottem, taneuhna langkung gancang garing. Salaku tambahan, éta ngandung gizi anu cukup pikeun kira-kira 60 poé† Pikeun sababaraha pepelakan jero ruangan…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Meuli 10 x Pokon houseplants congcot gizi

    Naha anjeun henteu hoyong nyéépkeun waktos teuing pikeun nyoco pepelakan jero ruangan anjeun? Lajeng Pokon Houseplants Gizi Congcot estu hal pikeun anjeun. Ieu congcot dahareun 'pinter' laun ngaleupaskeun dahareun, dina pangaruh suhu jeung jumlah Uap. Ku cara ieu pepelakan nampi gizi anu diperyogikeun dina waktos anu pas. Gumantung kana ukuran pot (tingali…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Tutuwuhan Kembangan Nutrisi Sticks 24 PCS

    Pasihan pepelakan kembangan anjeun nutrisi tambahan anu dibutuhkeun ku stik dahareun Pokon Flowering Plants. Hasilna: houseplants kembangan geulis tur kuat. Éta ngandung pupuk EC kalayan NPK 8-10-14. Dina pangaruh suhu anu saé sareng jumlah cai anu pas, rod laun-laun ngaleupaskeun nutrisi dugi ka 90 dinten!

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Pokon Héjo Repairer 250ml

    Nalika daun dina pepelakan anjeun konéng, éta tiasa disababkeun ku kakurangan gizi. Pokon Groenhersteller kalawan beusi tambahan ngandung campuran euyeub unsur renik. Komposisi unik ieu nyayogikeun perawatan anu intensif pikeun pepelakan anu konéng pikeun ngalacak unsur salaku hasil tina pamakean. daun konéng bakal visibly ningkat sanggeus perlakuan. Daun anu kapangaruhan ku panyakit sareng hama…

  • Nawarkeun!
  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Siki kalapa jeung potong batu taneuh – meuli coco peat batu

    Dasar idéal pikeun cuttings jeung sowing taneuh, bébas tina serangga, baktéri jeung fungi. Dicincang halus, dikomposkeun serat kalapa, teras dipanaskeun sareng dipencet kana briket. Taneuh pot kalapa cocog pikeun repotting sareng repotting sadaya keratan, pepelakan dina pot, baki atanapi bak. Taneuh potting diwangun ku serat kalapa kompos, anu asalna tina kulit kalapa lemes. Sabut kalapa miboga kandungan cai anu kacida luhurna…

  • Tawaran , Bestsellers

    Mésér bubuk motong - Pokon - 25 gram

    Pokon Cutting Powder ngandung zat pengatur pertumbuhan (hormon tutuwuhan) ku kituna akar cuttings tutuwuhan hadé tur gancang.

    Salaku tambahan, tatu motong ditangtayungan tina jamur sareng panyakit anu tiasa mangaruhan pepelakan.

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Pokon Pangan Tutuwuhan Jero rohangan - 1000ml

    Houseplant anjeun bakal tumuwuh tambahan sarta mekar beautifully mun anjeun eupan kalawan Pokon Houseplants Nutrition. Kadaharan ieu ngandung unsur gizi anu penting sareng campuran beunghar unsur renik anu ngajaga pepelakan jero ruangan anjeun éndah sareng séhat.

    Salaku tambahan, pepelakan anjeun bakal kuat sareng séhat berkat ekstrak humus tambahan sareng 100% biostimulant nabati. Ieu ngamungkinkeun pepelakan anjeun nyerep gizi anu langkung saé. Magnésium (MgO) sareng Beusi (Fe)…

  • Séép!
    Bestsellers , melak tuangeun

    Mésér Pokon Bio Pangan Tutuwuhan Jero rohangan 500 ml

  • Tawaran , Bestsellers

    Beuli Pokon Starterskit L deal pakét

    Naha anjeun pencinta pepelakan anu ngamimitian atanapi anjeun badé ngahérankeun pencinta pepelakan anu énggal sareng kami Pokon Starter Kit L† Lajeng deal pakét ieu dijieun husus pikeun anjeun!

  • Tawaran , Bestsellers

    Beuli Pokon Starterskit XL deal pakét

    Naha anjeun pencinta pepelakan anu ngamimitian atanapi anjeun badé ngahérankeun pencinta pepelakan anu énggal sareng kami Pokon Starter Kit XL† Lajeng deal pakét ieu dijieun husus pikeun anjeun!

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Batang Anggrek Nutrisi 24 PCS

    Pasihan orkid anjeun nutrisi tambahan anu dibutuhkeun ku batang dahareun Pokon Orchid. Hasilna: anggrek kembangan anu éndah sareng kuat. Éta ngandung pupuk EC kalayan NPK 14-7-8. Dina pangaruh suhu anu saé sareng jumlah cai anu pas, rod laun-laun ngaleupaskeun nutrisi dugi ka 90 dinten!

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Eurobangers deal nawar

    Mésér siki kalapa sareng cakram mini taneuh

    Dasar idéal pikeun cuttings jeung sowing taneuh, bébas tina serangga, baktéri jeung fungi. Dicincang halus, dikomposkeun serat kalapa, teras dipanaskeun sareng dipencet kana briket. Taneuh pot kalapa cocog pikeun repotting sareng repotting sadaya keratan, pepelakan dina pot, baki atanapi bak. Taneuh potting diwangun ku serat kalapa kompos, anu asalna tina kulit kalapa lemes. Sabut kalapa miboga kandungan cai anu kacida luhurna…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér potongan kalapa sareng sowing taneuh - kubus coco peat - taneuh pot

    Dasar idéal pikeun cuttings jeung sowing taneuh, bébas tina serangga, baktéri jeung fungi. Dicincang halus, dikomposkeun serat kalapa, teras dipanaskeun sareng dipencet kana briket. Taneuh pot kalapa cocog pikeun repotting sareng repotting sadaya keratan, pepelakan dina pot, baki atanapi bak. Taneuh potting diwangun ku serat kalapa kompos, anu asalna tina kulit kalapa lemes. Sabut kalapa miboga kandungan cai anu kacida luhurna…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Taneuh potting kalapa - kubus coco peat - meuli taneuh motong idéal

    Dasar idéal pikeun cuttings jeung sowing taneuh, bébas tina serangga, baktéri jeung fungi. Éta téh dicincang halus, dikomposkeun serat kalapa, teras dipanaskeun sareng dipencet kana briket. Taneuh pot kalapa cocog pikeun repotting sareng repotting sadaya keratan, pepelakan dina pot, baki atanapi bak. Taneuh potting diwangun ku serat kalapa kompos, anu asalna tina kulit kalapa lemes. Sabut kalapa miboga kandungan cai anu kacida luhurna…

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , bantuan bilas

    Mésér pepelakan jero ruangan Pokon Powerspray 300ml

    Tutuwuhan tiasa ngembangkeun daun kusam dina waktosna. Pokon Powerspray Houseplants méré caang tambahan palem jeung tutuwuhan héjo† Salaku tambahan, Pokon Powerspray Houseplants disayogikeun sareng nutrisi, supados pepelakan henteu ngan ukur janten caang tambahan, tapi ogé langsung disuap. Hal ieu ngajadikeun pepelakan katingalina langkung seger, langkung vital sareng langkung séhat dina waktos anu pondok.

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Meuli Pokon houseplants dahareun tutuwuhan organik 1 liter

    Tutuwuhan imah anjeun bakal tumbuh langkung saé nalika anjeun nyéépkeun Pokon Bio Houseplant Nutrition. Dahareun ngajamin yén warna héjo daun janten langkung sengit sareng ngarangsang mekar mekar.

  • Tawaran , melak tuangeun

    Mésér Pokon houseplants dahareun tutuwuhan orchid 500ml

    Anggrek anjeun bakal mekar langkung seueur nalika anjeun tuang sareng Pokon Orchid Nutrition. Kadaharan ieu ngandung unsur gizi penting sareng campuran beunghar unsur renik anu ngajaga orkid anjeun éndah sareng séhat.

    Salaku tambahan, pepelakan jero ruangan anjeun bakal kuat sareng séhat berkat ékstrak humus tambahan sareng 100% biostimulant nabati. Hal ieu ngamungkinkeun orkid anjeun nyerep gizi anu langkung saé. Magnésium (MgO) sareng Beusi (Fe) mastikeun…

  • Nawarkeun!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , melak tuangeun

    Mésér Pokon Pangan Tutuwuhan Jero rohangan - 500 ml

    Houseplant anjeun bakal tumuwuh tambahan sarta mekar beautifully mun anjeun eupan kalawan Pokon Houseplants Nutrition. Kadaharan ieu ngandung unsur gizi anu penting sareng campuran beunghar unsur renik anu ngajaga pepelakan jero ruangan anjeun éndah sareng séhat.

    Salaku tambahan, pepelakan anjeun bakal kuat sareng séhat berkat ekstrak humus tambahan sareng 100% biostimulant nabati. Ieu ngamungkinkeun pepelakan anjeun nyerep gizi anu langkung saé. Magnésium (MgO) sareng Beusi (Fe)…