Hasilna 1-40 ieu ditémbongkeun tina hasil 207

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera variegata rooted wetstick meuli

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2021. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron Melanochrysum rooted tutuwuhan orok

    Philodendron melanochrysum mangrupikeun spésiés pepelakan kembangan tina kulawarga Araceae. Philodendron ekslusif sareng keuna ieu jarang pisan sareng katelah Emas Hideung.

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Philodendron Ring Seuneu rooted motong

    Philodendron Narrow Ring of Fire mangrupikeun aroid langka, namina diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, masihan nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron Narrow Ring of Fire ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Ieu tiasa dilakukeun ku…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Philodendron Monstera variegata - mésér wetstick unrooted

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan anu ngabersihkeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu gampang dirawat sareng tiasa tumbuh di…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron Florida Pocong rooted motong

    Philodendron 'Florida Ghost' mangrupikeun aroid langka, namina diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron 'Florida Ghost' ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Hal ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeunana sareng lembab…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera deliciosa unrooted wetstick meuli

    Tutuwuhan Hole (Monstera) nyaéta tutuwuhan ti kulawarga arum sarta asalna ti Amérika Tengah jeung Kidul. Ieu mangrupakeun creeper tropis anu bisa nanjak pisan tinggi.
    Upami kembangan sareng ngabentuk buah di alam, peryogi sataun sateuacan buah asak. Dina taun éta buah masih beracun.

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera variegata unrooted wetstick meuli

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2021. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Syngonium Podophyllum Albo Variegata motong sirah unrooted

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • Lebetkeun Syngonium…
  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Syngonium Podophyllum Albomarginata motong unrooted

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Nawarkeun!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    Mésér Calathea Makoyana (Peacock Plant) Shade Plant

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Maranta Leuconeura Amabilis (kulawarga Calahea)

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • Tawaran , Bestsellers

    Philodendron selloum super atom

    Philodendron selloum super Atom orok motong mikanyaah cai sarta resep titik lampu. Nanging, ulah nempatkeun éta dina sinar panonpoé langsung sareng ulah ngantep bola akar garing. Naha aya tetes cai dina pucuk daun? Lajeng anjeun masihan teuing cai. Daunna tumbuh ka arah cahaya sareng éta saé pikeun sakapeung ...

  • Nawarkeun!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    Maranta Leuc. Amabilis Mint (kulawarga Calatea)

    Maranta ieu sering parantos dijual salaku Calathea sareng éta henteu heran. Aranjeunna sami dina penampilan sareng perawatan. Maranta ogé nutup daun nalika jumlah cahaya turun. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup salaku…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Tawaran Jumaah Hideung 2022

    Mésér Philodendron Burle Marx Variegata unrooted motong

    Philodendron Burle Marx Variegata mangrupikeun aroid langka, nami diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron Burle Marx Variegatae ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeun…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron Burle Marx cuttings unrooted

    Philodendron Burle Marx mangrupikeun aroid langka, namina diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron Burle Marx ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Hal ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeunana sareng lembab…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Begonia Cane Hotspot - meuli polka dot tutuwuhan unrooted motong

    Begonia polka dot saleresna mangrupikeun salametan pikeun panon. Duh, éta daun panjang anu éndah kalayan tonggong beureum poék, dihias ku titik-titik bodas pérak. Teras aranjeunna ogé mekar sababaraha kali sataun kalayan kembang leutik anu éndah. Ieu tutuwuhan leutik lucu, tapi Waspada ... lamun ngalakukeun eta leres, rascal ieu bisa naek nepi ka 1,5 méter dina hawa! 

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , tatangkalan bumi

    Mésér Syngonium erythrophyllum Beureum motong unrooted

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • Syngonium resep nyemprot dina usum panas!
    • Lebetkeun Syngonium…
  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Begonia maculata - tutuwuhan dotted cuttings unrooted

    Begonia polka dot saleresna mangrupikeun salametan pikeun panon. Duh, éta daun panjang anu éndah kalayan tonggong beureum poék, dihias ku titik-titik bodas pérak. Teras aranjeunna ogé mekar sababaraha kali sataun kalayan kembang leutik anu éndah. Ieu tutuwuhan leutik lucu, tapi Waspada ... lamun ngalakukeun eta leres, rascal ieu bisa naek nepi ka 1,5 méter dina hawa! 

  • Nawarkeun!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    Begonia maculata - mésér polka dot begonia polka dot tutuwuhan rooted motong

    Begonia polka dot saleresna mangrupikeun salametan pikeun panon. Duh, éta daun panjang anu éndah kalayan tonggong beureum poék, dihias ku titik-titik bodas pérak. Teras aranjeunna ogé mekar sababaraha kali sataun kalayan kembang leutik anu éndah. Ieu tutuwuhan leutik lucu, tapi Waspada ... lamun ngalakukeun eta leres, rascal ieu bisa naek nepi ka 1,5 méter dina hawa! 

  • Séép!
    Tawaran , tutuwuhan ngamurnikeun hawa

    Mésér Syngonium Pink Spot cuttings unrooted

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , tutuwuhan pager hirup

    Mésér variétas campuran Yew tina pot 9 cm

    conifers mangrupakeun tutuwuhan pager hirup idéal. Aranjeunna evergreen dina usum tiis, nawiskeun seueur privasi sareng, dibandingkeun sareng anu sanés, aranjeunna tumbuh gancang. Aya loba jenis béda conifers masing-masing gaduh warna sareng penampilan sorangan, janten anjeun pasti bakal mendakan hiji konifer nu cocog kabutuhan Anjeun. Hadé pisan mun éta 'nyukur' conifers. A konifer kedah leres pisan teu pruned deui kana kai heubeul. Ku nyukur…

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , tutuwuhan pager hirup

    Beuli Taxus baccata Semperaurea pot 9 cm

    conifers mangrupakeun tutuwuhan pager hirup idéal. Aranjeunna evergreen dina usum tiis, nawiskeun seueur privasi sareng, dibandingkeun sareng anu sanés, aranjeunna tumbuh gancang. Aya loba jenis béda conifers masing-masing gaduh warna sareng penampilan sorangan, janten anjeun pasti bakal mendakan hiji konifer nu cocog kabutuhan Anjeun. Hadé pisan mun éta 'nyukur' conifers. A konifer kedah leres pisan teu pruned deui kana kai heubeul. Ku nyukur…

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , tutuwuhan pager hirup

    Beuli Taxus baccata Fastigiata Robusta pot 9 cm

    conifers mangrupakeun tutuwuhan pager hirup idéal. Aranjeunna evergreen dina usum tiis, nawiskeun seueur privasi sareng, dibandingkeun sareng anu sanés, aranjeunna tumbuh gancang. Aya loba jenis béda conifers masing-masing gaduh warna sareng penampilan sorangan, janten anjeun pasti bakal mendakan hiji konifer nu cocog kabutuhan Anjeun. Hadé pisan mun éta 'nyukur' conifers. A konifer kedah leres pisan teu pruned deui kana kai heubeul. Ku nyukur…

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , tutuwuhan pager hirup

    Taxus média Greenland pot 9 cm - tutuwuhan pager hirup - meuli

    conifers mangrupakeun tutuwuhan pager hirup idéal. Aranjeunna evergreen dina usum tiis, nawiskeun seueur privasi sareng, dibandingkeun sareng anu sanés, aranjeunna tumbuh gancang. Aya loba jenis béda conifers masing-masing gaduh warna sareng penampilan sorangan, janten anjeun pasti bakal mendakan hiji konifer nu cocog kabutuhan Anjeun. Hadé pisan mun éta 'nyukur' conifers. A konifer kedah leres pisan teu pruned deui kana kai heubeul. Ku nyukur…

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , tutuwuhan pager hirup

    Taxus média Hicksii pot 9 cm - tutuwuhan pager hirup - meuli

    conifers mangrupakeun tutuwuhan pager hirup idéal. Aranjeunna evergreen dina usum tiis, nawiskeun seueur privasi sareng, dibandingkeun sareng anu sanés, aranjeunna tumbuh gancang. Aya loba jenis béda conifers masing-masing gaduh warna sareng penampilan sorangan, janten anjeun pasti bakal mendakan hiji konifer nu cocog kabutuhan Anjeun. Hadé pisan mun éta 'nyukur' conifers. A konifer kedah leres pisan teu pruned deui kana kai heubeul. Ku nyukur…

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , tutuwuhan pager hirup

    Taxus baccata pot 9 cm - tutuwuhan pager hirup - meuli

    conifers mangrupakeun tutuwuhan pager hirup idéal. Aranjeunna evergreen dina usum tiis, nawiskeun seueur privasi sareng, dibandingkeun sareng anu sanés, aranjeunna tumbuh gancang. Aya loba jenis béda conifers masing-masing gaduh warna sareng penampilan sorangan, janten anjeun pasti bakal mendakan hiji konifer nu cocog kabutuhan Anjeun. Hadé pisan mun éta 'nyukur' conifers. A konifer kedah leres pisan teu pruned deui kana kai heubeul. Ku nyukur…

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan populér

    Mésér Anthurium Panah dina botol

    Anthurium 

    Ngaran genus Anthurium asalna tina basa Yunani ánthos "kembang" + ourá "buntut" + Latin Anyar -ium -ium. Tarjamahan anu sacara harfiah tina ieu bakal janten 'buntut kembangan'.

  • Séép!
    Tawaran , Geura sumping

    Mésér Rhapidophora Korthalsii cuttings unrooted

    The rhaphidophora korthalsii téh sarupa dina tumuwuhna monstera dubia, éta resep nanjak kulit tangkal sarta ngahasilkeun daun pamisah geulis mun matures. Pasihan anjeunna sedeng pikeun sinar panonpoé teu langsung caang. Beuki lampu, beuki aranjeunna bakal tumuwuh, tapi ninggalkeun aranjeunna nyalira di panonpoé soré pinuh.

  • Séép!
    Tawaran , Geura sumping

    Meuli Syngonium Strawberry És unrooted cuttings

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , tatangkalan bumi

    Beuli Syngonium erythrophyllum Beureum

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • Syngonium resep nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera albo variegata unrooted iteuk baseuh meuli

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2021. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Mésér Syngonium Bodas Kukupu rooted motong

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Meuli sareng miara cuttings Calathea Orbifolia

    Calathea orbifolia mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya turun. Panutup kelopak ogé tiasa didangu, fenomenana tiasa ...

  • Séép!
    Tawaran , Geura sumping

    Mésér Philodendron Gloriosum motong rooted

    Philodendron Gloriosum mangrupikeun kombinasi pamungkas tina kakuatan batin sareng acara luar. Di hiji sisi, éta mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu kuat. Sanaos anjeunna asalna ti daérah tropis, dimana kaayaanana béda-béda, anjeunna saé di nagara urang anu tiis.

    Anjeunna ngagabungkeun kakuatan ieu sareng penampilan anu khusus pisan. Daunna ngawangun jantung, sapertos anjeun…

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Mésér Philodendron Malay Emas cuttings unrooted

    A kudu-kudu keur pencinta tutuwuhan. Kalayan pepelakan ieu anjeun gaduh pepelakan anu unik anu anjeun moal tepang sareng sadayana. Kaéndahan konéng ieu asalna ti Thailand sareng narik panon kusabab warnana. Unggal daunna konéng emas. Tutuwuhan gampang diurus. Tempatkeun pabrik di tempat anu terang, tapi awas langsung…

  • Nawarkeun!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    Meuli tutuwuhan mini Calathea Beauty Star

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • Séép!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    Fittonia albivensis Mosaic Plant Daun Beureum

    Tutuwuhan Mosaic (Fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi sigana...

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan populér

    Fittonia Mont Blanc - Tutuwuhan Mosaic

    Tutuwuhan Mosaic (Fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi sigana...

  • Séép!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    Fittonia albivenis pink Forest Flame - tutuwuhan Mosaic

    Tutuwuhan Mosaic (Fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi sigana...

  • Séép!
    Bestsellers , motongan

    Mésér kulkas Fragaria A++, A+, A, A- rooted cuttings

    balapan poé pondok sayogi dina ukuran A++, A+, A sareng A-. Pepelakan A++ jeung A+ boga potensi pikeun ngawujudkeun produksi anu cukup dina taun penanaman. Kelas A sareng A cocog pikeun budidaya normal dimana produksi diwujudkeun dina taun kahiji saatos penanaman.

    Neruskeun Breeds sayogi dina ukuran A+, A sareng A-.

    Tutuwuhan ieu cocog pikeun…