Hasilna 1-40 ieu ditémbongkeun tina hasil 495

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan gantung

    Monstera Siltepecana pot 12 cm meuli jeung miara

    Rare Monstera Siltepecana ngagaduhan daun pérak anu éndah kalayan daun urat héjo poék. Sampurna pikeun gantung pot atanapi terrarium. Tumuwuh gancang sareng gampang houseplant. Anjeun tiasa make Monstera Siltepecana duanana ngantep éta ngagantung sarta ngantep éta nanjak.

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera variegata rooted wetstick meuli

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2021. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera obliqua Peru meuli jeung miara

    Upami anjeun milarian pepelakan anu langka sareng unik, Monstera obliqua Peru mangrupikeun juara sareng ogé pepelakan jero ruangan anu gampang pisan pikeun dirawat.

    Monstera obliqua Peru ngan ukur peryogi cahaya anu teu langsung, nyiram normal sareng taneuh anu lemes organik. Hiji-hijina masalah anu hariwang ngeunaan pabrik nyaéta kutu skala, anu kalebet sisik coklat sareng…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Monstera Adansonii Mint variegata

    Upami anjeun milari pepelakan anu langka sareng unik, Monstera Adansonii Mint variegata mangrupikeun juara sareng ogé pepelakan jero ruangan anu gampang pisan dirawat.

    Monstera Adansonii Mint variegata ngan ukur peryogi cahaya anu teu langsung, nyiram normal sareng taneuh anu lemes organik. Hiji-hijina masalah anu matak hariwang ngeunaan pabrik nyaéta bug skala, kalebet coklat ...

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Monstera Thailand Rasi pot 17 cm

    Rasi Monstera Thailand, ogé katelah 'tutuwuhan liang', mangrupikeun tutuwuhan anu jarang pisan sareng khusus kusabab daunna anu khusus sareng liang. Ieu tutuwuhan ogé owes nickname na. Asalna, Monstera Thai Constellation tumuwuh di leuweung tropis Amérika Kidul sareng Tengah.

    Tempatkeun pepelakan di tempat anu haneut sareng terang sareng saminggu sakali tambahkeun sababaraha…

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , Geura sumping

    Meuli jeung miara Alocasia Silver Naga 12cm

    Alocasia Silver Dragon mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu langka sareng éndah. Cai mibanda warna héjo poék jero, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anjeun masihan pepelakan anjeun. Cahaya diperlukeun pikeun ngajaga nuansa.

    Alocasia mikanyaah cai sareng resep kana lampu…

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , Geura sumping

    Meuli pot Alocasia Longiloba Variegata 12 cm

    Alocasia Longiloba Variegata mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu langka sareng éndah. Cai mibanda warna héjo poék jero, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anjeun masihan pepelakan anjeun. Cahaya diperlukeun pikeun ngajaga nuansa.

    Alocasia mikanyaah cai sareng resep kana lampu…

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , Geura sumping

    Beuli Alocasia Yucatan Putri Variegata 12cm

    Alocasia Youcatan Princes Variegata mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu langka sareng éndah. Cai mibanda warna héjo poék jero, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anjeun masihan pepelakan anjeun. Cahaya diperlukeun pikeun ngajaga nuansa.

    Alocasia mikanyaah cai sareng resep kana…

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , Geura sumping

    Mésér sareng miara Alocasia Frydek Variegata Diva

    Alocasia Frydek Variegata Diva mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu langka sareng éndah. Cai mibanda warna héjo poék jero, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anjeun masihan pepelakan anjeun. Cahaya diperlukeun pikeun ngajaga nuansa.

    Alocasia mikanyaah cai sareng resep kana…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Philodendron Melanochrysum

    Philodendron melanochrysum mangrupikeun spésiés pepelakan kembangan tina kulawarga Araceae. Philodendron ekslusif sareng keuna ieu jarang pisan sareng katelah Emas Hideung.

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron Melanochrysum rooted tutuwuhan orok

    Philodendron melanochrysum mangrupikeun spésiés pepelakan kembangan tina kulawarga Araceae. Philodendron ekslusif sareng keuna ieu jarang pisan sareng katelah Emas Hideung.

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Meuli jeung miara Alocasia Jacklyn

    Alocasia Jacklyn dianggap ku seueur anu resep pepelakan janten pepelakan jero ruangan tropis anu paling populér ayeuna. Super husus kusabab daun variegated jeung batang kalawan zebra print, tapi kadang ogé kalawan satengah bulan. A kudu-kudu keur naon lover tutuwuhan! Tetep panon on! Unggal pepelakan unik sareng ku kituna bakal gaduh jumlah bodas anu béda dina daun. The…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Philodendron Ring Seuneu rooted motong

    Philodendron Narrow Ring of Fire mangrupikeun aroid langka, namina diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, masihan nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron Narrow Ring of Fire ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Ieu tiasa dilakukeun ku…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Philodendron Monstera variegata - mésér wetstick unrooted

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan anu ngabersihkeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu gampang dirawat sareng tiasa tumbuh di…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron Florida Pocong rooted motong

    Philodendron 'Florida Ghost' mangrupikeun aroid langka, namina diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron 'Florida Ghost' ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Hal ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeunana sareng lembab…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera deliciosa unrooted wetstick meuli

    Tutuwuhan Hole (Monstera) nyaéta tutuwuhan ti kulawarga arum sarta asalna ti Amérika Tengah jeung Kidul. Ieu mangrupakeun creeper tropis anu bisa nanjak pisan tinggi.
    Upami kembangan sareng ngabentuk buah di alam, peryogi sataun sateuacan buah asak. Dina taun éta buah masih beracun.

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera variegata unrooted wetstick meuli

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2021. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Syngonium Podophyllum Albo Variegata motong sirah unrooted

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • Lebetkeun Syngonium…
  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Syngonium Podophyllum Albomarginata motong unrooted

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Syngonium Podophyllum Albo Variegata

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Nawarkeun!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    Mésér Calathea Makoyana (Peacock Plant) Shade Plant

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Maranta Leuconeura Amabilis (kulawarga Calahea)

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • Tawaran , Bestsellers

    Philodendron selloum super atom

    Philodendron selloum super Atom orok motong mikanyaah cai sarta resep titik lampu. Nanging, ulah nempatkeun éta dina sinar panonpoé langsung sareng ulah ngantep bola akar garing. Naha aya tetes cai dina pucuk daun? Lajeng anjeun masihan teuing cai. Daunna tumbuh ka arah cahaya sareng éta saé pikeun sakapeung ...

  • Nawarkeun!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    Maranta Leuc. Amabilis Mint (kulawarga Calatea)

    Maranta ieu sering parantos dijual salaku Calathea sareng éta henteu heran. Aranjeunna sami dina penampilan sareng perawatan. Maranta ogé nutup daun nalika jumlah cahaya turun. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup salaku…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Stephania Erecta - tutuwuhan - meuli jeung miara

    Upami anjeun hoyong creeper lapang sareng daun héjo seger anu ageung, anu aheng ieu tiasa waé pikeun anjeun. Stephania mangrupikeun tutuwuhan umbi anu kalebet kana genus pepelakan kembangan (Menispermaceae). Asalna tumuwuh di Thailand sareng Australia - di dinya ngabungkus diri dina tangkal.

    Tetep akar tropis anjeun dina pikiran nalika anjeun teuleum ka…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Geura sumping

    Meuli sareng miara Alocasia Scalprum

    A kudu-kudu keur pencinta tutuwuhan. Kalayan pepelakan ieu anjeun gaduh pepelakan anu unik anu anjeun moal tepang sareng sadayana. Tina sadaya polutan anu ngabahayakeun di bumi sareng lingkungan padamelan urang, formaldehida mangrupikeun anu paling umum. Hayu tutuwuhan ieu utamana alus dina miceun formaldehida tina hawa! Salaku tambahan, kageulisan ieu gampang diurus sareng…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Tawaran Jumaah Hideung 2022

    Mésér Philodendron Burle Marx Variegata unrooted motong

    Philodendron Burle Marx Variegata mangrupikeun aroid langka, nami diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron Burle Marx Variegatae ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeun…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron Burle Marx cuttings unrooted

    Philodendron Burle Marx mangrupikeun aroid langka, namina diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron Burle Marx ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Hal ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeunana sareng lembab…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Begonia Cane Hotspot - meuli polka dot tutuwuhan unrooted motong

    Begonia polka dot saleresna mangrupikeun salametan pikeun panon. Duh, éta daun panjang anu éndah kalayan tonggong beureum poék, dihias ku titik-titik bodas pérak. Teras aranjeunna ogé mekar sababaraha kali sataun kalayan kembang leutik anu éndah. Ieu tutuwuhan leutik lucu, tapi Waspada ... lamun ngalakukeun eta leres, rascal ieu bisa naek nepi ka 1,5 méter dina hawa! 

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , tatangkalan bumi

    Mésér Syngonium erythrophyllum Beureum motong unrooted

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • Syngonium resep nyemprot dina usum panas!
    • Lebetkeun Syngonium…
  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Begonia maculata - tutuwuhan dotted cuttings unrooted

    Begonia polka dot saleresna mangrupikeun salametan pikeun panon. Duh, éta daun panjang anu éndah kalayan tonggong beureum poék, dihias ku titik-titik bodas pérak. Teras aranjeunna ogé mekar sababaraha kali sataun kalayan kembang leutik anu éndah. Ieu tutuwuhan leutik lucu, tapi Waspada ... lamun ngalakukeun eta leres, rascal ieu bisa naek nepi ka 1,5 méter dina hawa! 

  • Séép!
    Tawaran , tutuwuhan ngamurnikeun hawa

    Mésér Syngonium Pink Spot cuttings unrooted

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , tutuwuhan pager hirup

    Mésér variétas campuran Yew tina pot 9 cm

    conifers mangrupakeun tutuwuhan pager hirup idéal. Aranjeunna evergreen dina usum tiis, nawiskeun seueur privasi sareng, dibandingkeun sareng anu sanés, aranjeunna tumbuh gancang. Aya loba jenis béda conifers masing-masing gaduh warna sareng penampilan sorangan, janten anjeun pasti bakal mendakan hiji konifer nu cocog kabutuhan Anjeun. Hadé pisan mun éta 'nyukur' conifers. A konifer kedah leres pisan teu pruned deui kana kai heubeul. Ku nyukur…

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , tutuwuhan pager hirup

    Beuli Taxus baccata Semperaurea pot 9 cm

    conifers mangrupakeun tutuwuhan pager hirup idéal. Aranjeunna evergreen dina usum tiis, nawiskeun seueur privasi sareng, dibandingkeun sareng anu sanés, aranjeunna tumbuh gancang. Aya loba jenis béda conifers masing-masing gaduh warna sareng penampilan sorangan, janten anjeun pasti bakal mendakan hiji konifer nu cocog kabutuhan Anjeun. Hadé pisan mun éta 'nyukur' conifers. A konifer kedah leres pisan teu pruned deui kana kai heubeul. Ku nyukur…

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , tutuwuhan pager hirup

    Beuli Taxus baccata Fastigiata Robusta pot 9 cm

    conifers mangrupakeun tutuwuhan pager hirup idéal. Aranjeunna evergreen dina usum tiis, nawiskeun seueur privasi sareng, dibandingkeun sareng anu sanés, aranjeunna tumbuh gancang. Aya loba jenis béda conifers masing-masing gaduh warna sareng penampilan sorangan, janten anjeun pasti bakal mendakan hiji konifer nu cocog kabutuhan Anjeun. Hadé pisan mun éta 'nyukur' conifers. A konifer kedah leres pisan teu pruned deui kana kai heubeul. Ku nyukur…

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , tutuwuhan pager hirup

    Taxus média Greenland pot 9 cm - tutuwuhan pager hirup - meuli

    conifers mangrupakeun tutuwuhan pager hirup idéal. Aranjeunna evergreen dina usum tiis, nawiskeun seueur privasi sareng, dibandingkeun sareng anu sanés, aranjeunna tumbuh gancang. Aya loba jenis béda conifers masing-masing gaduh warna sareng penampilan sorangan, janten anjeun pasti bakal mendakan hiji konifer nu cocog kabutuhan Anjeun. Hadé pisan mun éta 'nyukur' conifers. A konifer kedah leres pisan teu pruned deui kana kai heubeul. Ku nyukur…

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , tutuwuhan pager hirup

    Taxus média Hicksii pot 9 cm - tutuwuhan pager hirup - meuli

    conifers mangrupakeun tutuwuhan pager hirup idéal. Aranjeunna evergreen dina usum tiis, nawiskeun seueur privasi sareng, dibandingkeun sareng anu sanés, aranjeunna tumbuh gancang. Aya loba jenis béda conifers masing-masing gaduh warna sareng penampilan sorangan, janten anjeun pasti bakal mendakan hiji konifer nu cocog kabutuhan Anjeun. Hadé pisan mun éta 'nyukur' conifers. A konifer kedah leres pisan teu pruned deui kana kai heubeul. Ku nyukur…

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , tutuwuhan pager hirup

    Taxus baccata pot 9 cm - tutuwuhan pager hirup - meuli

    conifers mangrupakeun tutuwuhan pager hirup idéal. Aranjeunna evergreen dina usum tiis, nawiskeun seueur privasi sareng, dibandingkeun sareng anu sanés, aranjeunna tumbuh gancang. Aya loba jenis béda conifers masing-masing gaduh warna sareng penampilan sorangan, janten anjeun pasti bakal mendakan hiji konifer nu cocog kabutuhan Anjeun. Hadé pisan mun éta 'nyukur' conifers. A konifer kedah leres pisan teu pruned deui kana kai heubeul. Ku nyukur…

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan populér

    Mésér Anthurium Panah dina botol

    Anthurium 

    Ngaran genus Anthurium asalna tina basa Yunani ánthos "kembang" + ourá "buntut" + Latin Anyar -ium -ium. Tarjamahan anu sacara harfiah tina ieu bakal janten 'buntut kembangan'.

  • Séép!
    Tawaran , Geura sumping

    Mésér Rhapidophora Korthalsii cuttings unrooted

    The rhaphidophora korthalsii téh sarupa dina tumuwuhna monstera dubia, éta resep nanjak kulit tangkal sarta ngahasilkeun daun pamisah geulis mun matures. Pasihan anjeunna sedeng pikeun sinar panonpoé teu langsung caang. Beuki lampu, beuki aranjeunna bakal tumuwuh, tapi ninggalkeun aranjeunna nyalira di panonpoé soré pinuh.