Nembongkeun sadayana hasil 6

  • Séép!
    Tawaran , Tawaran Jumaah Hideung 2022

    Mésér Tradescantia albiflora Nanouk motong rooted

    Tradescantia disebut ogé Tutuwuhan Bapa sareng asalna ti daérah tropis Amérika Kalér sareng Kidul. Tutuwuhan tumuwuh cukup gancang di wewengkon ieu sahingga mindeng dipaké salaku panutup taneuh. Di Walanda, pepelakan ieu saé di ruang tamu di tempat anu seueur sinar panonpoé henteu langsung.

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Mésér sareng miara Crassula Pyramidalis

    Crassula Pyramidalis mangrupikeun spésiés Crassula anu éndah kalayan daun anu saé. Tutuwuhan ieu caket pisan sareng masihan Crassula Pyramidalis bentukna anu paling khas. Crassula Pyramidalis aya di alam di kiduleun gurun Great Karoo di Afrika Kidul. Di dieu Crassula Pyramidalis tumuwuh antara vegetasi lemah sareng di puncak siphon.

    Batang Crassula Pyramidalis tiasa ngahontal jangkungna 15 cm sareng ...

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Beuli Crassula orbicularis rosularis

    Crassula orbicularis var. Rosularis mangrupakeun succulent (tutuwuhan succulent) jeung milik Crassula orbicularis var. Kulawarga Rosullarisceae. Spésiés tutuwuhan ieu pituin Afrika Kidul sareng tumbuh di dinya di daérah anu cerah sareng garing. Crassula Rosulatis owes popularitasnya pikeun pangropéa gampang na.

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan gantung

    Mésér tutuwuhan paku Asplenium Nidus

    Asplenium nidus atanapi Paku Sarang Manuk mangrupikeun pakis kalayan daun-daun apel-héjo anu elegan. Daunna ageung, kalayan margin wavy sareng sering henteu langkung ti 50cm panjangna sareng 10-20cm lebar. Aranjeunna héjo apal caang jeung pelepah hideung. Asplenium tiasa janten nyalira dimana waé di bumi sareng gaduh sipat ngamurnikeun hawa. The Nephrolepis atanapi pakis, sakumaha anu aya dimana-mana…

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Beuli Crassula orbicularis rosularis

    Crassula orbicularis var. Rosularis mangrupakeun succulent (tutuwuhan succulent) jeung milik Crassula orbicularis var. Kulawarga Rosullarisceae. Spésiés tutuwuhan ieu pituin Afrika Kidul sareng tumbuh di dinya di daérah anu cerah sareng garing. Crassula Rosulatis owes popularitasnya pikeun pangropéa gampang na.

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Sagina subulata - témbok gajih - meuli

    Sagina subulata nyaéta tutuwuhan panutup taneuh jeung daunna kawas lukut, pikeun taneuh rada beueus. Pangganti anu hadé pikeun jukut. Mossy cushion-ngabentuk. Evergreen kalayan daun-daun héjo mossy kembang bodas leutik. Méi - Agustus. Panonpoé - sahadé parsial. Preferably henteu garing teuing, taneuh goréng. taman batu. Rusuh rutin ngajaga pepelakan penting.