Hasilna 1-40 ieu ditémbongkeun tina hasil 65

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , Geura sumping

    Meuli jeung miara Alocasia Silver Naga 12cm

    Alocasia Silver Dragon mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu langka sareng éndah. Cai mibanda warna héjo poék jero, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anjeun masihan pepelakan anjeun. Cahaya diperlukeun pikeun ngajaga nuansa.

    Alocasia mikanyaah cai sareng resep kana lampu…

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , Geura sumping

    Meuli pot Alocasia Longiloba Variegata 12 cm

    Alocasia Longiloba Variegata mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu langka sareng éndah. Cai mibanda warna héjo poék jero, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anjeun masihan pepelakan anjeun. Cahaya diperlukeun pikeun ngajaga nuansa.

    Alocasia mikanyaah cai sareng resep kana lampu…

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , Geura sumping

    Beuli Alocasia Yucatan Putri Variegata 12cm

    Alocasia Youcatan Princes Variegata mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu langka sareng éndah. Cai mibanda warna héjo poék jero, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anjeun masihan pepelakan anjeun. Cahaya diperlukeun pikeun ngajaga nuansa.

    Alocasia mikanyaah cai sareng resep kana…

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , Geura sumping

    Mésér sareng miara Alocasia Frydek Variegata Diva

    Alocasia Frydek Variegata Diva mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu langka sareng éndah. Cai mibanda warna héjo poék jero, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anjeun masihan pepelakan anjeun. Cahaya diperlukeun pikeun ngajaga nuansa.

    Alocasia mikanyaah cai sareng resep kana…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Geura sumping

    Meuli sareng miara Alocasia Scalprum

    A kudu-kudu keur pencinta tutuwuhan. Kalayan pepelakan ieu anjeun gaduh pepelakan anu unik anu anjeun moal tepang sareng sadayana. Tina sadaya polutan anu ngabahayakeun di bumi sareng lingkungan padamelan urang, formaldehida mangrupikeun anu paling umum. Hayu tutuwuhan ieu utamana alus dina miceun formaldehida tina hawa! Salaku tambahan, kageulisan ieu gampang diurus sareng…

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , tutuwuhan pager hirup

    Mésér variétas campuran Yew tina pot 9 cm

    conifers mangrupakeun tutuwuhan pager hirup idéal. Aranjeunna evergreen dina usum tiis, nawiskeun seueur privasi sareng, dibandingkeun sareng anu sanés, aranjeunna tumbuh gancang. Aya loba jenis béda conifers masing-masing gaduh warna sareng penampilan sorangan, janten anjeun pasti bakal mendakan hiji konifer nu cocog kabutuhan Anjeun. Hadé pisan mun éta 'nyukur' conifers. A konifer kedah leres pisan teu pruned deui kana kai heubeul. Ku nyukur…

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , tutuwuhan pager hirup

    Beuli Taxus baccata Semperaurea pot 9 cm

    conifers mangrupakeun tutuwuhan pager hirup idéal. Aranjeunna evergreen dina usum tiis, nawiskeun seueur privasi sareng, dibandingkeun sareng anu sanés, aranjeunna tumbuh gancang. Aya loba jenis béda conifers masing-masing gaduh warna sareng penampilan sorangan, janten anjeun pasti bakal mendakan hiji konifer nu cocog kabutuhan Anjeun. Hadé pisan mun éta 'nyukur' conifers. A konifer kedah leres pisan teu pruned deui kana kai heubeul. Ku nyukur…

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , tutuwuhan pager hirup

    Beuli Taxus baccata Fastigiata Robusta pot 9 cm

    conifers mangrupakeun tutuwuhan pager hirup idéal. Aranjeunna evergreen dina usum tiis, nawiskeun seueur privasi sareng, dibandingkeun sareng anu sanés, aranjeunna tumbuh gancang. Aya loba jenis béda conifers masing-masing gaduh warna sareng penampilan sorangan, janten anjeun pasti bakal mendakan hiji konifer nu cocog kabutuhan Anjeun. Hadé pisan mun éta 'nyukur' conifers. A konifer kedah leres pisan teu pruned deui kana kai heubeul. Ku nyukur…

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , tutuwuhan pager hirup

    Taxus média Greenland pot 9 cm - tutuwuhan pager hirup - meuli

    conifers mangrupakeun tutuwuhan pager hirup idéal. Aranjeunna evergreen dina usum tiis, nawiskeun seueur privasi sareng, dibandingkeun sareng anu sanés, aranjeunna tumbuh gancang. Aya loba jenis béda conifers masing-masing gaduh warna sareng penampilan sorangan, janten anjeun pasti bakal mendakan hiji konifer nu cocog kabutuhan Anjeun. Hadé pisan mun éta 'nyukur' conifers. A konifer kedah leres pisan teu pruned deui kana kai heubeul. Ku nyukur…

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , tutuwuhan pager hirup

    Taxus média Hicksii pot 9 cm - tutuwuhan pager hirup - meuli

    conifers mangrupakeun tutuwuhan pager hirup idéal. Aranjeunna evergreen dina usum tiis, nawiskeun seueur privasi sareng, dibandingkeun sareng anu sanés, aranjeunna tumbuh gancang. Aya loba jenis béda conifers masing-masing gaduh warna sareng penampilan sorangan, janten anjeun pasti bakal mendakan hiji konifer nu cocog kabutuhan Anjeun. Hadé pisan mun éta 'nyukur' conifers. A konifer kedah leres pisan teu pruned deui kana kai heubeul. Ku nyukur…

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , tutuwuhan pager hirup

    Taxus baccata pot 9 cm - tutuwuhan pager hirup - meuli

    conifers mangrupakeun tutuwuhan pager hirup idéal. Aranjeunna evergreen dina usum tiis, nawiskeun seueur privasi sareng, dibandingkeun sareng anu sanés, aranjeunna tumbuh gancang. Aya loba jenis béda conifers masing-masing gaduh warna sareng penampilan sorangan, janten anjeun pasti bakal mendakan hiji konifer nu cocog kabutuhan Anjeun. Hadé pisan mun éta 'nyukur' conifers. A konifer kedah leres pisan teu pruned deui kana kai heubeul. Ku nyukur…

  • Séép!
    Tawaran , Geura sumping

    Mésér Rhapidophora Korthalsii cuttings unrooted

    The rhaphidophora korthalsii téh sarupa dina tumuwuhna monstera dubia, éta resep nanjak kulit tangkal sarta ngahasilkeun daun pamisah geulis mun matures. Pasihan anjeunna sedeng pikeun sinar panonpoé teu langsung caang. Beuki lampu, beuki aranjeunna bakal tumuwuh, tapi ninggalkeun aranjeunna nyalira di panonpoé soré pinuh.

  • Séép!
    Tawaran , Geura sumping

    Meuli Syngonium Strawberry És unrooted cuttings

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Séép!
    Tawaran , Geura sumping

    Mésér Philodendron Gloriosum motong rooted

    Philodendron Gloriosum mangrupikeun kombinasi pamungkas tina kakuatan batin sareng acara luar. Di hiji sisi, éta mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu kuat. Sanaos anjeunna asalna ti daérah tropis, dimana kaayaanana béda-béda, anjeunna saé di nagara urang anu tiis.

    Anjeunna ngagabungkeun kakuatan ieu sareng penampilan anu khusus pisan. Daunna ngawangun jantung, sapertos anjeun…

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , Geura sumping

    Meuli jeung miara Alocasia Frydek Variegata

    Alocasia Frydek Variegata mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu langka sareng éndah. Cai mibanda warna héjo jero poék, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anjeun masihan pepelakan anjeun. Cahaya diperlukeun pikeun ngajaga nuansa.

    Alocasia mikanyaah cai sareng resep kana lampu…

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , tatangkalan bumi

    Beuli Philodendron Silver Pedang Hastatum Variegata

    The Philodendron Silver Sword Hastatum Variegata ogé umumna katelah pedang pérak philodendron. Ieu owes ngaran ieu bentuk daun nu kasampak kawas daun panjang.

    Anjeun ogé tiasa mendakan nami Philodendron domesticum. Tutuwuhan saméméhna ngagaduhan nami ieu. Ku kituna, dina téks heubeul atawa sumber, nu philodendron hasstatum bisa disebut kitu.

    Paling…

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , motongan

    Mésér Syngonium Susu Confetti motong rooted

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Geura sumping

    Mésér Philodendron Bodas Wizard rooted motong

    Philodendron White Wizard mangrupikeun kombinasi pamungkas tina kakuatan batin sareng penampilan. Di hiji sisi, éta mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu kuat. Sanaos anjeunna asalna ti daérah tropis, dimana kaayaanana béda-béda, anjeunna saé di nagara urang anu tiis.

    Manehna ngagabungkeun kakuatan ieu kalawan penampilan pisan husus. Daunna ngawangun jantung, sapertos…

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , tutuwuhan pager hirup

    Beuli Buxus sempervirens pot 9 cm jangkungna 17 cm

    Buxus sempervirens, mindeng disebut tangkal korma atawa tangkal kotak dina basa Walanda, mangrupa rungkun evergreen atawa tangkal kalayan bentuk tegak bushy, idéal pikeun topiary. Daunna herang, mulus, obovate sareng héjo poék. Kembang rungkun ti April nepi ka Juni kalayan kembang jalu konéng-héjo leutik inconspicuous (monoecious).
    Buxus sempervirens resep posisi di panonpoé pinuh ...

  • Séép!
    Geura sumping , tatangkalan gantung

    Beuli Epipremnum aureum Shangri-La unrooted motong

    Epipremnum aureum Shangri-La mangrupakeun tutuwuhan unik. Daun anu sempit sareng panjang kalayan struktur anu saé. Idéal pikeun leuweung kota anjeun! Epipremnum aureum Shangri-La mangrupa geulis, langka pisan epipremnum nanaon. Pasihan pabrik tempat anu terang tapi henteu aya sinar panonpoé anu pinuh sareng ngantepkeun taneuh janten langkung garing antara cai. 

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Geura sumping

    Mésér Rhapidophora tetrasperma minima variegata cuttings

    Sanggeus perang Panawaran dina situs lelang Selandia Anyar, batur meuli houseplant ieu ngan 9 daun pikeun catetan $19.297. Tutuwuhan Rhaphidophora Tetrasperma Variegata variegata bodas langka, disebut oge Monstera Minima variegata, nembé dijual dina lelang online. Éta kéngingkeun $ 19.297 anu saé, ngajantenkeun éta "tanaman rumah tangga anu paling mahal" dina situs wéb penjualan umum. dagang…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Meuli jeung miara Syngonium Beureum Spot Tricolor

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Séép!
    Geura sumping , tatangkalan bumi

    Mésér Syngonium Beureum Heart cuttings unrooted

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • Syngonium resep nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Philodendron Héjo Inten rooted motong

    Philodendron Green Diamond mangrupikeun aroid langka, namina diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron Green Diamond ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Hal ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeunana sareng lembab…

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , tutuwuhan pager hirup

    Taxus media hilllii pot 9 cm - tutuwuhan pager hirup - meuli

    conifers mangrupakeun tutuwuhan pager hirup idéal. Aranjeunna evergreen dina usum tiis, nawiskeun seueur privasi sareng, dibandingkeun sareng anu sanés, aranjeunna tumbuh gancang. Aya loba jenis béda conifers masing-masing gaduh warna sareng penampilan sorangan, janten anjeun pasti bakal mendakan hiji konifer nu cocog kabutuhan Anjeun. Hadé pisan mun éta 'nyukur' conifers. A konifer kedah leres pisan teu pruned deui kana kai heubeul. Ku nyukur…

  • Séép!
    Tawaran , Geura sumping

    Beuli Syngonium T25 variegata rooted motong

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Tawaran , Geura sumping

    Meuli jeung miara Philodendron Gloriosum

    Philodendron Gloriosum mangrupikeun kombinasi pamungkas tina kakuatan batin sareng acara luar. Di hiji sisi, éta mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu kuat. Sanaos anjeunna asalna ti daérah tropis, dimana kaayaanana béda-béda, anjeunna saé di nagara urang anu tiis.

    Anjeunna ngagabungkeun kakuatan ieu sareng penampilan anu khusus pisan. Daunna ngawangun jantung, sapertos anjeun…

  • Séép!
    Geura sumping , tutuwuhan populér

    Mésér Philodendron Paraiso Verde Variegata mnt 4 daun

    Philodendron atabapoense mangrupikeun aroid langka, namina diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron atabapoense ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeun lingkungan anu beueus sareng…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Geura sumping

    Meuli jeung miara Alocasia Scalprum rooted cuttings

    A kudu-kudu keur pencinta tutuwuhan. Kalayan pepelakan ieu anjeun gaduh pepelakan anu unik anu anjeun moal tepang sareng sadayana. Tina sadaya polutan anu ngabahayakeun di bumi sareng lingkungan padamelan urang, formaldehida mangrupikeun anu paling umum. Hayu tutuwuhan ieu utamana alus dina miceun formaldehida tina hawa! Salaku tambahan, kageulisan ieu gampang diurus sareng…

  • Séép!
    Geura sumping , tatangkalan bumi

    Mésér Philodendron caramel marmer variegata

    Philodendron 'Caramel Marble Variegata' mangrupikeun aroid langka, namina diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron 'caramel marble variegata' ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeun…

  • Séép!
    Tawaran , Geura sumping

    Meuli jeung miara Philodendron José Buono

    A kudu-kudu keur pencinta tutuwuhan. Kalayan pepelakan ieu anjeun gaduh pepelakan anu unik anu anjeun moal tepang sareng sadayana. Tina sadaya polutan anu ngabahayakeun di bumi sareng lingkungan padamelan urang, formaldehida mangrupikeun anu paling umum. Hayu tutuwuhan ieu utamana alus dina miceun formaldehida tina hawa! Salaku tambahan, kageulisan ieu gampang diurus sareng…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Geura sumping

    Meuli jeung miara Philodendron dicét Lady

    A kudu-kudu keur pencinta tutuwuhan. Kalayan pepelakan ieu anjeun gaduh pepelakan anu unik anu anjeun moal tepang sareng sadayana. Tina sadaya polutan anu ngabahayakeun di bumi sareng lingkungan padamelan urang, formaldehida mangrupikeun anu paling umum. Hayu tutuwuhan ieu utamana alus dina miceun formaldehida tina hawa! Salaku tambahan, kageulisan ieu gampang diurus sareng…

  • Séép!
    Tawaran , Geura sumping

    Meuli jeung miara Philodendron Caramel Pluto

    Philodendron Gloriosum mangrupikeun kombinasi pamungkas tina kakuatan batin sareng acara luar. Di hiji sisi, éta mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu kuat. Sanaos anjeunna asalna ti daérah tropis, dimana kaayaanana béda-béda, anjeunna saé di nagara urang anu tiis.

    Anjeunna ngagabungkeun kakuatan ieu sareng penampilan anu khusus pisan. Daunna ngawangun jantung, sapertos anjeun…

  • Séép!
    Tawaran , Geura sumping

    Mésér sareng miara keratan Syngonium T24 variegata

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Séép!
    Tawaran , Geura sumping

    Meuli jeung miara cuttings Syngonium Panda

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Séép!
    Geura sumping , tatangkalan gantung

    Beuli Epipremnum Pinnatum Cebu Blue pot 12 cm

    Epipremnum Pinnatum mangrupikeun tutuwuhan anu unik. Daun anu sempit sareng panjang kalayan struktur anu saé. Idéal pikeun leuweung kota anjeun! Epipremnum pinnatum Biru Cebu mangrupa geulis, langka pisan epipremnum nanaon. Pasihan pabrik tempat anu terang tapi henteu aya sinar panonpoé anu pinuh sareng ngantepkeun taneuh janten langkung garing antara cai. 

  • Séép!
    Tawaran , Geura sumping

    Philodendron dicét - Pink Lady meuli jeung miara

    A kudu-kudu keur pencinta tutuwuhan. Kalayan pepelakan ieu anjeun gaduh pepelakan anu unik anu anjeun moal tepang sareng sadayana. Tina sadaya polutan anu ngabahayakeun di bumi sareng lingkungan padamelan urang, formaldehida mangrupikeun anu paling umum. Hayu tutuwuhan ieu utamana alus dina miceun formaldehida tina hawa! Salaku tambahan, kageulisan ieu gampang diurus sareng…

  • Séép!
    Geura sumping , tatangkalan gantung

    Beuli Epipremnum Pinnatum Gigantea motong unrooted

    Epipremnum Pinnatum Gigantea mangrupakeun tutuwuhan unik. Daun anu sempit sareng panjang kalayan struktur anu saé. Idéal pikeun leuweung kota anjeun! Epipremnum pinnatum buta awewe mangrupa geulis, langka pisan epipremnum nanaon. Pasihan pabrik tempat anu terang tapi henteu aya sinar panonpoé anu pinuh sareng ngantepkeun taneuh janten langkung garing antara cai. 

  • Séép!
    Geura sumping , tatangkalan bumi

    Spathiphyllum Diamond Variegata - motong akar Spoonplant

    Peace Lily atanapi Spathiphyllum nyaéta a tutuwuhan evergreen éndah nu geus dipikawanoh lega pikeun gampang miara, sanajan ku nu teu boga jempol héjo. Spathiphyllum mangrupikeun pepelakan jero ruangan kalayan sababaraha nicknames, diantarana Spoonplant panginten anu paling kasohor. Ngaran ieu ngaleungitkeun penampilan tutuwuhan, sabab bentuk daun / kembang nyarupaan pisan ...

  • Séép!
    Geura sumping , tatangkalan bumi

    Mésér sareng miara Anthurium Jungle Bush

    Anthurium Jungle Bush mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu saé pisan gampang dirawat. Sadaya anu dipikahoyong nyaéta taneuh anu rada beueus. Ku alatan éta, masihan cai saeutik saminggu sakali. Anthurium mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu tiasa disimpen dina tempat anu terang, semi-rendang.