Nembongkeun sadayana hasil 36

  • tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Mésér sareng miara Syngonium Neon

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    Meuli jeung miara Syngonium Maria

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Syngonium Podophyllum Albo Variegata

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Nawarkeun!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    Mésér Calathea Makoyana (Peacock Plant) Shade Plant

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • Nawarkeun!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    Maranta Leuc. Amabilis Mint (kulawarga Calatea)

    Maranta ieu sering parantos dijual salaku Calathea sareng éta henteu heran. Aranjeunna sami dina penampilan sareng perawatan. Maranta ogé nutup daun nalika jumlah cahaya turun. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup salaku…

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Mésér Syngonium Bodas Kukupu rooted motong

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Meuli sareng miara cuttings Calathea Orbifolia

    Calathea orbifolia mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya turun. Panutup kelopak ogé tiasa didangu, fenomenana tiasa ...

  • Nawarkeun!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    Meuli tutuwuhan mini Calathea Beauty Star

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan populér

    Fittonia Mont Blanc - Tutuwuhan Mosaic

    Tutuwuhan Mosaic (Fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi sigana...

  • Séép!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    Fittonia albivenis pink Forest Flame - tutuwuhan Mosaic

    Tutuwuhan Mosaic (Fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi sigana...

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Calathea Roseopicta Illustrious mini

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Beuli Calathea Roseopitta Héjo

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Calathea Rufibarba tutuwuhan mini

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Meuli sareng miara pepelakan kopi Coffea Arabica

    Kopi, seueur jalma anu teu tiasa hirup tanpa éta, tapi naha anjeun terang yén anjeun ogé tiasa nyimpen éta salaku pepelakan jero ruangan? Tutuwuhan kopi (Coffea Arabica) tiasa dikenal ku daunna anu héjo poék sareng herang pisan. Tutuwuhan kopi resep cahaya sareng panas, tapi henteu resep di panonpoé kanggo lami. Janten nempatkeun éta dina tempat anu nampi seueur cahaya, tapi henteu…

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Meuli tutuwuhan kopi Coffea Arabica rooted motong

    Kopi, seueur jalma anu teu tiasa hirup tanpa éta, tapi naha anjeun terang yén anjeun ogé tiasa nyimpen éta salaku pepelakan jero ruangan? Tutuwuhan kopi (Coffea Arabica) tiasa dikenal ku daunna anu héjo poék sareng herang pisan. Tutuwuhan kopi resep cahaya sareng panas, tapi henteu resep di panonpoé kanggo lami. Janten nempatkeun éta dina tempat anu nampi seueur cahaya, tapi henteu…

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , taneuh pot

    Mésér 1L - 4L Living Flatmoss pepelakan lukut pikeun témbok lukut sareng terrarium

    Rék meuli lumut datar hirup atawa tutuwuhan lukut? lukut datar seger di terrarium Anjeun, témbok lukut atawa di kebon Anjeun salaku panutup taneuh, alternatif alus jukut, tapi ogé pohara nice salaku lukut hias dina pot dina téras atawa balkon! Anjeun ogé tiasa mésér lukut garing ti kami dina peti, sapertos lukut datar sareng lumut Norwegia. Naha anjeun milarian lukut garing sareng siap…

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Mésér sareng miara Syngonium Berry

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Séép!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    Meuli jeung miara Syngonium Roxanne cuttings rooted

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Stromanthe Sanguinea - Mésér potongan Calathea

    Ieu mangrupikeun tutuwuhan kalayan warna anu béda dina daun. Éta ogé tutuwuhan anu gampang pisan diurus. Anjeunna wareg ku cai saeutik jeung lampu. Idéal pikeun pencinta tutuwuhan novice atanapi nalika anjeun gaduh kirang waktos méakkeun dina miara. Anjeunna resep menyemprot unggal waktos.

    Tutuwuhan…

  • Séép!
    Bestsellers , taneuh pot

    Mésér Sphagnum lukut - spagnum - kualitas Inten 100 gram

    Sphagnum lukut - Spagnum - Inten kualitas murni substrat keur anggrek, motongan, hideaways en tutuwuhan ngora† Baca blog urang ngeunaan eta di dieu Peta jalan: cuttings on sphagnum lukut pikeun beginners† Ayeuna ngan ukur aya 100 gram.

    sphagnum (spagnum) MOS ngabogaan kapasitas ingetan Uap pisan jeung bisa nahan 20 kali beurat na cai ...

  • Nawarkeun!
  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Mésér Calathea Roseopicta Rosy Layung mini

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Mésér Fittonia Angel Snow White (Tutuwuhan Mosaic)

    Tutuwuhan Mosaic (Fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi sigana...

  • Nawarkeun!
  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér hiasan lukut datar lukut datar 100 g pikeun seni lukut

    Dekoratif héjo Finlandia datarmos ka nyusun kembang, dina kantong 100 gram † Hal ieu ngamungkinkeun pepelakan tumuwuh kalayan Uap konstan (tapi henteu jenuh), bari ogé ngalaan hawa. Ieu ensures pamakéan hadé sumberdaya cai jeung irigasi low-frékuénsi dibandingkeun substrat séjén.

    Ieu mangrupikeun kombinasi uap sareng hawa anu nyayogikeun prosés oksigénasi anu luar biasa ka…

  • Séép!
    Bestsellers , Eurobangers deal nawar

    Jukut bakung - Chlorophytum variegatum meuli cuttings rooted

    Tutuwuhan anu pohara bersyukur pikeun ruang tamu nyaéta lili jukut (Chlorophytum comosum† Anjeunna gampang pisan diurus. jukut lily ngabersihan hawa sareng rambatan ogé gampang.

    tips:

    • Kembang bodas leutik muncul dina tungtung pucuk panjang. Pepelakan ngora tumuwuh deui tina ieu. Tutuwuhan tiasa gampang disebarkeun ku pepelakan ngora ieu dina…
  • Séép!
    Bestsellers , tatangkalan bumi

    Calathea Insignia - lancifolia - mésér sareng miara

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Sphagnum lukut - meuli sphagnum A1 biskuit

    Mésér biskuit Sphagnum lukut sareng keratan dina spagnum mangrupikeun substrat kualitas premium murni pikeun orkid, keratan, keratan sareng pepelakan ngora. Sadia 250g, 500g, 1kg, 5kg. Sphagnum (spagnum) Lumut boga kapasitas nahan lembab anu ageung sareng tiasa nyerep 20 kali beuratna dina cai. Hal ieu ngamungkinkeun pepelakan tumuwuh kalayan Uap konstan (tapi henteu jenuh), bari ogé…

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Nephrolepis Exaltata Boston Vern (pakis)

    Nephrolepis atanapi pakis, sakumaha anu dipikanyaho sacara umum, mangrupikeun pepelakan jero ruangan héjo. Kebat daun anu subur kalayan warna héjo caang gampang pisan diurus sareng ogé saé pisan pikeun ngamurnikeun hawa.

  • Séép!
    Bestsellers , tatangkalan gantung

    Mésér Arachniodes Adiantiformis pakis

    Nephrolepis atanapi pakis, sakumaha anu dipikanyaho sacara umum, mangrupikeun pepelakan jero ruangan héjo. Kebat daun anu subur kalayan warna héjo caang gampang pisan diurus sareng ogé saé pisan pikeun ngamurnikeun hawa.

    Paku anu éndah ieu tiasa disimpen di jero ruangan sareng di luar! 

     

     

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Bonsai Tangkal S ngawangun - 8 taun heubeul - meuli

    Asalna ti daérah gersang di Afrika Kidul, Dwarf Jade. Tangkal leutik, daging, lemes, tangkal leutik anu tiasa tumbuh dugi ka jangkungna 3 méter kalayan perawatan anu leres! Cai mibanda rupa, kandel kandel, struktur cabang rupa jeung daun oval kandel. Dina bulan usum gugur, kembang bodas leutik tiasa tumbuh di dinya, tapi ngan upami aya ...

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Mésér Bonsai Portulacaria Afra (Jade)

    Asalna ti daérah gersang di Afrika Kidul, Dwarf Jade. Tangkal leutik, daging, lemes, tangkal leutik anu tiasa tumbuh dugi ka jangkungna 3 méter kalayan perawatan anu leres! Cai mibanda rupa, kandel kandel, struktur cabang rupa jeung daun oval kandel. Dina bulan usum gugur, kembang bodas leutik tiasa tumbuh di dinya, tapi ngan upami aya ...

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Phlebodium Aureum Davana Blue Fern

    Paku biru ieu mangrupikeun juara dina ngamurnikeun hawa! Ieu mangrupikeun genus paku-pakuan leutik tina kulawarga Polypodiaceae. Daunna ngagaduhan margin anu bergelombang sareng sering henteu langkung ageung panjangna 50cm sareng rubak 10-20cm. Paku ieu tiasa katingali saé dimana waé di bumi sareng janten pepelakan jero ruangan héjo. Leuweung anu subur…

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Didymochlaena truncatula pakis

    Fern populér ieu idéal pikeun bumi. Didymochlaena truncatula bisa mawa sababaraha kahirupan ka sudut poék kamar jeung daun shapely na. Tutuwuhan lumangsung sacara alami di ampir unggal wewengkon tropis di dunya. Didymochlaena truncatula mirip pisan sareng rambut Venus, pakis anu kasohor. Pucuk ngora ngagaduhan warna coklat anu saé anu ...

  • Séép!
    Bestsellers , tatangkalan bumi

    Jukut bakung - Chlorophytum Variegatum meuli cuttings

    Tutuwuhan anu pohara bersyukur pikeun ruang tamu nyaéta lili jukut (Chlorophytum comosum† Anjeunna gampang pisan diurus. jukut lily ngabersihan hawa sareng rambatan ogé gampang.

    tips:

    • Kembang bodas leutik muncul dina tungtung pucuk panjang. Pepelakan ngora tumuwuh deui tina ieu. Tutuwuhan tiasa gampang disebarkeun ku pepelakan ngora ieu dina…
  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Asplenium parvati fern - tutuwuhan mini

    Asplenium nidus atanapi Paku Sarang Manuk mangrupikeun pakis kalayan daun-daun apel-héjo anu elegan. Daunna ageung, kalayan margin wavy sareng sering henteu langkung ti 50cm panjangna sareng 10-20cm lebar. Aranjeunna héjo apal caang jeung pelepah hideung. Asplenium tiasa janten nyalira dimana waé di bumi sareng gaduh sipat ngamurnikeun hawa. The Nephrolepis atanapi pakis, sakumaha anu aya dimana-mana…