Nembongkeun sadayana hasil 13

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , tutuwuhan pager hirup

    Mésér variétas campuran Yew tina pot 9 cm

    conifers mangrupakeun tutuwuhan pager hirup idéal. Aranjeunna evergreen dina usum tiis, nawiskeun seueur privasi sareng, dibandingkeun sareng anu sanés, aranjeunna tumbuh gancang. Aya loba jenis béda conifers masing-masing gaduh warna sareng penampilan sorangan, janten anjeun pasti bakal mendakan hiji konifer nu cocog kabutuhan Anjeun. Hadé pisan mun éta 'nyukur' conifers. A konifer kedah leres pisan teu pruned deui kana kai heubeul. Ku nyukur…

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , tutuwuhan pager hirup

    Beuli Taxus baccata Semperaurea pot 9 cm

    conifers mangrupakeun tutuwuhan pager hirup idéal. Aranjeunna evergreen dina usum tiis, nawiskeun seueur privasi sareng, dibandingkeun sareng anu sanés, aranjeunna tumbuh gancang. Aya loba jenis béda conifers masing-masing gaduh warna sareng penampilan sorangan, janten anjeun pasti bakal mendakan hiji konifer nu cocog kabutuhan Anjeun. Hadé pisan mun éta 'nyukur' conifers. A konifer kedah leres pisan teu pruned deui kana kai heubeul. Ku nyukur…

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , tutuwuhan pager hirup

    Beuli Taxus baccata Fastigiata Robusta pot 9 cm

    conifers mangrupakeun tutuwuhan pager hirup idéal. Aranjeunna evergreen dina usum tiis, nawiskeun seueur privasi sareng, dibandingkeun sareng anu sanés, aranjeunna tumbuh gancang. Aya loba jenis béda conifers masing-masing gaduh warna sareng penampilan sorangan, janten anjeun pasti bakal mendakan hiji konifer nu cocog kabutuhan Anjeun. Hadé pisan mun éta 'nyukur' conifers. A konifer kedah leres pisan teu pruned deui kana kai heubeul. Ku nyukur…

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , tutuwuhan pager hirup

    Taxus média Greenland pot 9 cm - tutuwuhan pager hirup - meuli

    conifers mangrupakeun tutuwuhan pager hirup idéal. Aranjeunna evergreen dina usum tiis, nawiskeun seueur privasi sareng, dibandingkeun sareng anu sanés, aranjeunna tumbuh gancang. Aya loba jenis béda conifers masing-masing gaduh warna sareng penampilan sorangan, janten anjeun pasti bakal mendakan hiji konifer nu cocog kabutuhan Anjeun. Hadé pisan mun éta 'nyukur' conifers. A konifer kedah leres pisan teu pruned deui kana kai heubeul. Ku nyukur…

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , tutuwuhan pager hirup

    Taxus média Hicksii pot 9 cm - tutuwuhan pager hirup - meuli

    conifers mangrupakeun tutuwuhan pager hirup idéal. Aranjeunna evergreen dina usum tiis, nawiskeun seueur privasi sareng, dibandingkeun sareng anu sanés, aranjeunna tumbuh gancang. Aya loba jenis béda conifers masing-masing gaduh warna sareng penampilan sorangan, janten anjeun pasti bakal mendakan hiji konifer nu cocog kabutuhan Anjeun. Hadé pisan mun éta 'nyukur' conifers. A konifer kedah leres pisan teu pruned deui kana kai heubeul. Ku nyukur…

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , tutuwuhan pager hirup

    Taxus baccata pot 9 cm - tutuwuhan pager hirup - meuli

    conifers mangrupakeun tutuwuhan pager hirup idéal. Aranjeunna evergreen dina usum tiis, nawiskeun seueur privasi sareng, dibandingkeun sareng anu sanés, aranjeunna tumbuh gancang. Aya loba jenis béda conifers masing-masing gaduh warna sareng penampilan sorangan, janten anjeun pasti bakal mendakan hiji konifer nu cocog kabutuhan Anjeun. Hadé pisan mun éta 'nyukur' conifers. A konifer kedah leres pisan teu pruned deui kana kai heubeul. Ku nyukur…

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , tutuwuhan pager hirup

    Beuli Buxus sempervirens pot 9 cm jangkungna 17 cm

    Buxus sempervirens, mindeng disebut tangkal korma atawa tangkal kotak dina basa Walanda, mangrupa rungkun evergreen atawa tangkal kalayan bentuk tegak bushy, idéal pikeun topiary. Daunna herang, mulus, obovate sareng héjo poék. Kembang rungkun ti April nepi ka Juni kalayan kembang jalu konéng-héjo leutik inconspicuous (monoecious).
    Buxus sempervirens resep posisi di panonpoé pinuh ...

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , tutuwuhan pager hirup

    Taxus media hilllii pot 9 cm - tutuwuhan pager hirup - meuli

    conifers mangrupakeun tutuwuhan pager hirup idéal. Aranjeunna evergreen dina usum tiis, nawiskeun seueur privasi sareng, dibandingkeun sareng anu sanés, aranjeunna tumbuh gancang. Aya loba jenis béda conifers masing-masing gaduh warna sareng penampilan sorangan, janten anjeun pasti bakal mendakan hiji konifer nu cocog kabutuhan Anjeun. Hadé pisan mun éta 'nyukur' conifers. A konifer kedah leres pisan teu pruned deui kana kai heubeul. Ku nyukur…

  • Séép!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , Rungkun jeung rungkun

    Beuli Skimmia japonica SecRed Lady

    Skimmia japonica SecRed Lady mangrupikeun pepelakan anu éndah, evergreen kalayan daun kulit anu herang. Mekar dina musim semi kalayan kembang bodas creamy seungit.
    Kultivar ieu tutuwuhan bikang sahingga ngahasilkeun berries héjo di cinyusu nu robah warna ka warna oranyeu-beureum dina usum gugur. Berry tetep dina pabrik sapanjang usum.

    Ngaran Walanda nyaéta skimmia, kulawarga Rutaceae. Warna kembang…

  • Séép!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , Rungkun jeung rungkun

    Beuli Skimmia japonica Pabella - Rubella

    Skimmia japonica 'Pabella' mangrupikeun pepelakan anu éndah, evergreen kalayan daun kulit herang. Mekar dina musim semi kalayan kembang bodas creamy seungit.
    Kultivar ieu tutuwuhan bikang sahingga ngahasilkeun berries héjo di cinyusu nu robah warna ka warna oranyeu-beureum dina usum gugur. Berry tetep dina pabrik sapanjang usum.

    Aranjeunna dioecious. Pikeun 6 tutuwuhan bikang, hiji boga 1 jalu…

  • Séép!
    Tawaran , tutuwuhan pager hirup

    Meuli conifers variétas campuran pot 11 cm

    conifers mangrupakeun tutuwuhan pager hirup idéal. Aranjeunna evergreen dina usum tiis, nawiskeun seueur privasi sareng, dibandingkeun sareng anu sanés, aranjeunna tumbuh gancang. Aya loba jenis béda conifers masing-masing gaduh warna sareng penampilan sorangan, janten anjeun pasti bakal mendakan hiji konifer nu cocog kabutuhan Anjeun. Hadé pisan mun éta 'nyukur' conifers. A konifer kedah leres pisan teu pruned deui kana kai heubeul. Ku nyukur…

  • Séép!
    Tawaran , Rungkun jeung rungkun

    Mésér Eucalyptus tea organik (daun kayu putih)

    Teh Eucalyptus gaduh / ngagaduhan seueur mangpaat anu pikaresepeun. Aranjeunna tiasa ngabantosan ngirangan nyeri, ngamajukeun rélaxasi sareng ngaleungitkeun gejala tiis. Loba produk kayu putih over-the-counter ogé ngagunakeun ekstrak kayu putih pikeun freshen napas anjeun, nenangkeun kulit jengkel, sarta ngusir bug. Teh Eucalyptus dianggap aman pikeun diinum sareng leres-leres nikmat sapertos tea!

  • Séép!
    Tawaran , Rungkun jeung rungkun

    Beuli Eucalyptus Gunnii Myrtaceae

    Ngaran Walanda nyaéta Cider eucalyptus. Ngaran Latin tina semak ieu nyaéta Eucalyptus gunnii. Tangkal taman anu saé ieu milik kulawarga Myrtaceae. Daunna bulao-abu-abu, ngajantenkeun tangkalna janten solitér anu narik panon di kebon anjeun. Jangkungna dewasa tangkal leutik ieu kira-kira 10 méter. Tangkal ieu toléran suhu dugi ka -5 darajat Celsius sareng tetep…