Nawarkeun!

Mésér Alocasia cucullata variegata motong rooted

69.95

Alocasia Cucullata mikanyaah cai sareng resep kana tempat anu terang. Nanging, ulah nempatkeun éta dina sinar panonpoé langsung sareng ulah ngantep bola akar garing. Naha aya tetes cai dina pucuk daun? Lajeng anjeun masihan teuing cai. Daunna tumbuh ka arah cahaya sareng éta hadé pikeun dibalikkeun kalana. Nalika pepelakan ngabentuk daun anyar, daun anu langkung lami tiasa layu. Lajeng ngarasa Luncat ka motong daun heubeul jauh. Dina musim semi sareng usum panas éta hadé pikeun masihan anjeunna sababaraha tuangeun pepelakan dua kali sabulan pikeun kamekaran optimal. 

x

gambaran

Pabrik ngamurnikeun hawa anu gampang
Non-toksik
Daun leutik sareng ageung
ngiuhan lampu
Taya panonpoé pinuh
Tetep taneuh pot baseuh dina usum panas
Peryogi sakedik cai dina usum tiis.
Cai sulingan atawa cai hujan.
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

beurat 45 g
dimensi 6 × 6 × 15 cm

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan populér

    Mésér sareng miara Alocasia Gageana aurea variegata

    Alocasia Gageana aurea variegata resep cahaya anu disaring caang, tapi teu aya anu terang teuing anu bakal ngaduruk daunna. Alocasia Gageana aurea variegata pasti resep langkung terang tibatan tempat teduh sareng toléransi sakedik cahaya. Jaga Alocasia Gageana aurea variegata sahenteuna 1 méter tina jandéla pikeun nyegah karuksakan daunna.

  • Séép!
    Geura sumping , Sukulén

    Mésér Adenium ”Ansu” Baobab bonsai caudex tutuwuhan succulent

    Adénium obesum (mawar gurun atanapi impala lily) mangrupikeun pepelakan succulent anu kasohor salaku pepelakan jero ruangan. Adenium "Ansu" Baobab bonsai caudex tutuwuhan succulent mangrupakeun tutuwuhan succulent nu bisa ngalakukeun kalawan saeutik cai. Ku alatan éta, ulah disiram dugi taneuh parantos garing. Ngajaga suhu sahenteuna 15 derajat sapanjang taun. Teundeun pabrik sakumaha lampu-gancang. 

  • Séép!
    Geura sumping , tatangkalan bumi

    Beuli Alocasia Frydek Variegata aurea

    Alocasia Frydek Variegata aurea mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu jarang pisan sareng éndah. Cai mibanda warna héjo jero poék, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anjeun masihan pepelakan anjeun. Cahaya diperlukeun pikeun ngajaga nuansa.

    Alocasia mikanyaah cai sareng resep nangtung dina…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera Karstenianum - Peru mésér

    Upami anjeun milarian pepelakan anu langka sareng unik, Monstera karstenianum (ogé katelah Monstera sp. Peru) mangrupikeun juara sareng ogé gampang pisan diurus.

    Monstera karstenianum ngan ukur peryogi cahaya anu teu langsung, nyiram normal sareng taneuh anu lemes organik. Hiji-hijina masalah anu hariwang ngeunaan pepelakan nyaéta…