Nawarkeun!

Mésér sareng miara Alocasia Frydek Variegata Diva

199.95

Alocasia Frydek Variegata Diva mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu langka sareng éndah. Cai mibanda warna héjo poék jero, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anjeun masihan pepelakan anjeun. Cahaya diperlukeun pikeun ngajaga nuansa.

Alocasia mikanyaah cai sareng resep kana tempat anu terang. Nanging, ulah nempatkeun éta dina sinar panonpoé langsung sareng ulah ngantep bola akar garing. Naha aya tetes cai dina pucuk daun? Lajeng anjeun masihan teuing cai. Daunna tumbuh ka arah cahaya sareng éta hadé pikeun dibalikkeun kalana. Nalika pepelakan ngabentuk daun anyar, daun anu langkung lami tiasa layu. Lajeng ngarasa Luncat ka motong daun heubeul jauh. Dina musim semi sareng usum panas éta hadé pikeun masihan anjeunna sababaraha tuangeun pepelakan dua kali sabulan pikeun kamekaran optimal.

x

gambaran

Pabrik ngamurnikeun hawa anu gampang
Non-toksik
Daun leutik sareng ageung
ngiuhan lampu
Taya panonpoé pinuh
Tetep taneuh pot baseuh dina usum panas
Peryogi sakedik cai dina usum tiis.
Cai sulingan atawa cai hujan.
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

beurat 300 g
dimensi 12 × 12 × 45 cm

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera adansonii variegata - mésér cuttings unrooted

    Monstera adansonii variegata, ogé katelah 'tutuwuhan liang' atawa 'topeng monyét philodendron' variegata, mangrupa tutuwuhan anu langka pisan jeung istiméwa alatan daunna husus anu loba liang. Ieu tutuwuhan ogé owes nickname na. Asalna Monstera obliqua tumbuh di leuweung tropis Amérika Kidul sareng Tengah.

    Tempatkeun pepelakan dina tempat anu haneut sareng terang sareng…

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan populér

    Mésér Anthurium Clarinervium cuttings rooted

    Anthurium Clarinervium mangrupa tutuwuhan langka, aheng ti kulawarga Araceae. Anjeun tiasa ngenal pepelakan ieu ku daun ngawangun jantung anu ageung kalayan permukaan velvety. Urat bodas nu ngalir ngaliwatan daun anu tambahan geulis, nyieun pola geulis. Salaku tambahan, daunna kandel sareng kuat, anu ngajantenkeun aranjeunna ampir ngingetkeun kardus ipis! Anthurium asalna tina…

  • Séép!
    Tawaran , Tawaran Jumaah Hideung 2022

    Beuli Philodendron Burle Marx Variegata

    Philodendron Burle Marx Variegatae nampi namina tina daunna anu warnana unik, anu robah warna kana waktosna. Tumuwuhna anyar mimiti konéng starburst nalika mimiti muncul, transisi kana nuansa tambaga sareng tungtungna poék héjo. Tutuwuhan ieu mangrupikeun hibrida Philodendron self-propelled. Beda sareng seueur jinis Philodendron, Philodendron Burle Marx…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Meuli jeung miara Syngonium Beureum Spot Tricolor

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...