Nawarkeun!

Meuli jeung miara Alocasia Jacklyn

99.95

Alocasia Jacklyn dianggap ku seueur anu resep pepelakan janten pepelakan jero ruangan tropis anu paling populér ayeuna. Super husus kusabab daun variegated jeung batang kalawan zebra print, tapi kadang ogé kalawan satengah bulan. A kudu-kudu keur unggal lover tutuwuhan! Tetep panon on! Unggal pepelakan unik sareng ku kituna bakal gaduh jumlah bodas anu béda dina daun. Alocasia mikanyaah cai sareng resep kana tempat anu terang. Nanging, ulah nempatkeun éta dina sinar panonpoé langsung sareng ulah ngantep bola akar garing. Naha aya tetes cai dina ujung daun? Lajeng anjeun masihan teuing cai. Daunna tumbuh ka arah cahaya sareng éta hadé pikeun dibalikkeun kalana. Nalika tutuwuhan ngabentuk daun anyar, hiji daun heubeul bisa droop. Lajeng ngarasa Luncat ka motong daun heubeul jauh. Dina musim semi sareng usum panas éta hadé pikeun masihan anjeunna sababaraha tuangeun pepelakan dua kali sabulan pikeun kamekaran optimal. 

Di stock

x

gambaran

Pabrik ngamurnikeun hawa anu gampang
Non-toksik
Daun leutik sareng ageung
ngiuhan lampu
Taya panonpoé pinuh
Tetep taneuh pot baseuh dina usum panas
Peryogi sakedik cai dina usum tiis.
Cai sulingan atawa cai hujan.
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

dimensi 12 × 12 × 40 cm
pot

17 cm

Jangkungna

60 cm

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron Bodas Putri - Valentina abdi

    The Philodendron White Princess - My Valentine (ayeuna uéta dijual) mangrupa salah sahiji anu pang ditéang-sanggeus tutuwuhan momen. Perhatoskeun! Philodendron Bodas Pangeran - Abdi Lady (nyaéta aya sasayogian† Kalayan daun variegated warna bodas, batang beureum jero sareng bentuk daun anu ageung, pepelakan langka ieu kedah-dipikabutuh.

     

    HAYANG OP! Henteu sadayana pepelakan ngagaduhan…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Tawaran Jumaah Hideung 2022

    Mésér Philodendron Burle Marx Variegata unrooted motong

    Philodendron Burle Marx Variegata mangrupikeun aroid langka, nami diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron Burle Marx Variegatae ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeun…

  • Séép!
    Geura sumping , tutuwuhan populér

    Mésér Begonia daun palem carolineifolia 'Highlander'

    Daun palem Begonia carolineifolia 'Highlander' resep kana tempat anu terang, tapi langkung milih henteu aya dina sinar panonpoé langsung. Daunna tumbuh ka arah panonpoé, janten upami anjeun hoyong daun palem Begonia carolineifolia 'Highlander' tumbuh sacara teratur, éta wijaksana pikeun ngabalikeun pepelakan sakali-kali.

    Daun palem Begonia carolineifolia 'Highlander' resep kana…

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , Tawaran Jumaah Hideung 2022

    Mésér Philodendron Konéng Biola cuttings unrooted

    A kudu-kudu keur pencinta tutuwuhan. Kalayan pepelakan ieu anjeun gaduh pepelakan anu unik anu anjeun moal tepang sareng sadayana. Tina sadaya polutan anu ngabahayakeun di bumi sareng lingkungan padamelan urang, formaldehida mangrupikeun anu paling umum. Hayu tutuwuhan ieu utamana alus dina miceun formaldehida tina hawa! Salaku tambahan, kageulisan ieu gampang diurus sareng…