Nawarkeun!

Meuli pot Alocasia Longiloba Variegata 12 cm

299.95

Alocasia Longiloba Variegata mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu langka sareng éndah. Cai mibanda warna héjo poék jero, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anjeun masihan pepelakan anjeun. Cahaya diperlukeun pikeun ngajaga nuansa.

Alocasia mikanyaah cai sareng resep kana tempat anu terang. Nanging, ulah nempatkeun éta dina sinar panonpoé langsung sareng ulah ngantep bola akar garing. Naha aya tetes cai dina pucuk daun? Lajeng anjeun masihan teuing cai. Daunna tumbuh ka arah cahaya sareng éta hadé pikeun dibalikkeun kalana. Nalika pepelakan ngabentuk daun anyar, daun anu langkung lami tiasa layu. Lajeng ngarasa Luncat ka motong daun heubeul jauh. Dina musim semi sareng usum panas éta hadé pikeun masihan anjeunna sababaraha tuangeun pepelakan dua kali sabulan pikeun kamekaran optimal.

x

gambaran

Pabrik ngamurnikeun hawa anu gampang
Non-toksik
Daun leutik sareng ageung
ngiuhan lampu
Taya panonpoé pinuh
Tetep taneuh pot baseuh dina usum panas
Peryogi sakedik cai dina usum tiis.
Cai sulingan atawa cai hujan.
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

beurat 350 g
dimensi 12 × 12 × 50 cm

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér sareng miara Anthurium Crystallinum

    Anthurium Crystallinum mangrupa tutuwuhan langka, aheng ti kulawarga Araceae. Anjeun tiasa ngenal pepelakan ieu ku daun ngawangun jantung anu ageung kalayan permukaan velvety. Urat bodas nu ngalir ngaliwatan daun anu tambahan geulis, nyieun pola geulis. Salaku tambahan, daunna kandel sareng kuat, anu ngajantenkeun aranjeunna ampir ngingetkeun kardus ipis! Anthurium asalna tina…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Monstera Adansonii Mint variegata

    Upami anjeun milari pepelakan anu langka sareng unik, Monstera Adansonii Mint variegata mangrupikeun juara sareng ogé pepelakan jero ruangan anu gampang pisan dirawat.

    Monstera Adansonii Mint variegata ngan ukur peryogi cahaya anu teu langsung, nyiram normal sareng taneuh anu lemes organik. Hiji-hijina masalah anu matak hariwang ngeunaan pabrik nyaéta bug skala, kalebet coklat ...

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , Tawaran Jumaah Hideung 2022

    Mésér Philodendron Konéng Biola cuttings unrooted

    A kudu-kudu keur pencinta tutuwuhan. Kalayan pepelakan ieu anjeun gaduh pepelakan anu unik anu anjeun moal tepang sareng sadayana. Tina sadaya polutan anu ngabahayakeun di bumi sareng lingkungan padamelan urang, formaldehida mangrupikeun anu paling umum. Hayu tutuwuhan ieu utamana alus dina miceun formaldehida tina hawa! Salaku tambahan, kageulisan ieu gampang diurus sareng…

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan ngamurnikeun hawa

    Philodendron Bodas Putri - Mésér Lady abdi

    The Philodendron Bodas Putri - Lady abdi nyaeta salah sahiji anu pang ditéang-sanggeus tutuwuhan di momen. Kalayan daun variegated warna bodas, batang beureum jero sareng bentuk daun anu ageung, pepelakan langka ieu kedah-dipikabutuh. Kusabab Philodendron Bodas Putri hese tumuwuh, kasadiaan na salawasna pohara kawates.

    Sapertos pepelakan variegated anu sanés,…