Nawarkeun!

Meuli jeung miara Alocasia Silver Naga 12cm

424.95

Alocasia Silver Dragon mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu langka sareng éndah. Cai mibanda warna héjo poék jero, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anjeun masihan pepelakan anjeun. Cahaya diperlukeun pikeun ngajaga nuansa.

Alocasia mikanyaah cai sareng resep kana tempat anu terang. Nanging, ulah nempatkeun éta dina sinar panonpoé langsung sareng ulah ngantep bola akar garing. Naha aya tetes cai dina pucuk daun? Lajeng anjeun masihan teuing cai. Daunna tumbuh ka arah cahaya sareng éta hadé pikeun dibalikkeun kalana. Nalika pepelakan ngabentuk daun anyar, daun anu langkung lami tiasa layu. Lajeng ngarasa Luncat ka motong daun heubeul jauh. Dina musim semi sareng usum panas éta hadé pikeun masihan anjeunna sababaraha tuangeun pepelakan dua kali sabulan pikeun kamekaran optimal.

x

gambaran

Pabrik ngamurnikeun hawa anu gampang
Non-toksik
Daun leutik sareng ageung
ngiuhan lampu
Taya panonpoé pinuh
Tetep taneuh pot baseuh dina usum panas
Peryogi sakedik cai dina usum tiis.
Cai sulingan atawa cai hujan.
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

beurat 350 g
dimensi 12 × 12 × 50 cm

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Tawaran Jumaah Hideung 2022

    Beuli Rhapidophora tetrasperma minima monstera variegata

    Sanggeus perang Panawaran dina situs lelang Selandia Anyar, batur meuli houseplant ieu ngan 9 daun pikeun catetan $19.297. Tutuwuhan Rhaphidophora Tetrasperma Variegata variegata bodas langka, disebut oge Monstera Minima variegata, nembé dijual dina lelang online. Éta kéngingkeun $ 19.297 anu saé, ngajantenkeun éta "tanaman rumah tangga anu paling mahal" dina situs wéb penjualan umum. dagang…

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , Geura sumping

    Meuli pot Alocasia Longiloba Variegata 12 cm

    Alocasia Longiloba Variegata mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu langka sareng éndah. Cai mibanda warna héjo poék jero, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anjeun masihan pepelakan anjeun. Cahaya diperlukeun pikeun ngajaga nuansa.

    Alocasia mikanyaah cai sareng resep kana lampu…

  • Séép!
    Geura sumping , tatangkalan gantung

    Beuli Epipremnum Pinnatum Gigantea motong unrooted

    Epipremnum Pinnatum Gigantea mangrupakeun tutuwuhan unik. Daun anu sempit sareng panjang kalayan struktur anu saé. Idéal pikeun leuweung kota anjeun! Epipremnum pinnatum buta awewe mangrupa geulis, langka pisan epipremnum nanaon. Pasihan pabrik tempat anu terang tapi henteu aya sinar panonpoé anu pinuh sareng ngantepkeun taneuh janten langkung garing antara cai. 

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , tatangkalan bumi

    Beuli Philodendron Silver Pedang Hastatum Variegata

    The Philodendron Silver Sword Hastatum Variegata ogé umumna katelah pedang pérak philodendron. Ieu owes ngaran ieu bentuk daun nu kasampak kawas daun panjang.

    Anjeun ogé tiasa mendakan nami Philodendron domesticum. Tutuwuhan saméméhna ngagaduhan nami ieu. Ku kituna, dina téks heubeul atawa sumber, nu philodendron hasstatum bisa disebut kitu.

    Paling…