Nawarkeun!

Beuli Alocasia Yucatan Putri Variegata 12cm

244.95

Alocasia Youcatan Princes Variegata mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu langka sareng éndah. Cai mibanda warna héjo poék jero, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anjeun masihan pepelakan anjeun. Cahaya diperlukeun pikeun ngajaga nuansa.

Alocasia mikanyaah cai sareng resep kana tempat anu terang. Nanging, ulah nempatkeun éta dina sinar panonpoé langsung sareng ulah ngantep bola akar garing. Naha aya tetes cai dina pucuk daun? Lajeng anjeun masihan teuing cai. Daunna tumbuh ka arah cahaya sareng éta hadé pikeun dibalikkeun kalana. Nalika pepelakan ngabentuk daun anyar, daun anu langkung lami tiasa layu. Lajeng ngarasa Luncat ka motong daun heubeul jauh. Dina musim semi sareng usum panas éta hadé pikeun masihan anjeunna sababaraha tuangeun pepelakan dua kali sabulan pikeun kamekaran optimal.

x

gambaran

Pabrik ngamurnikeun hawa anu gampang
Non-toksik
Daun leutik sareng ageung
ngiuhan lampu
Taya panonpoé pinuh
Tetep taneuh pot baseuh dina usum panas
Peryogi sakedik cai dina usum tiis.
Cai sulingan atawa cai hujan.
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

beurat 350 g
dimensi 12 × 12 × 50 cm

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Séép!
    Tawaran , Geura sumping

    Meuli jeung miara Philodendron Caramel Pluto

    Philodendron Gloriosum mangrupikeun kombinasi pamungkas tina kakuatan batin sareng acara luar. Di hiji sisi, éta mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu kuat. Sanaos anjeunna asalna ti daérah tropis, dimana kaayaanana béda-béda, anjeunna saé di nagara urang anu tiis.

    Anjeunna ngagabungkeun kakuatan ieu sareng penampilan anu khusus pisan. Daunna ngawangun jantung, sapertos anjeun…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera Dubia meuli jeung miara cuttings unrooted

    Monstera dubia mangrupakeun langka, rupa-rupa Lesser dipikawanoh tina Monstera ti umum Monstera deliciosa atanapi Monstera adansonii, tapi variegation geulis tur kabiasaan metot ngajadikeun eta tambahan hébat kana sagala koleksi houseplant.

    Di habitat aslina di Amérika Tengah sareng Kidul tropis, Monstera dubia mangrupikeun tangkal anggur ngarayap anu naék tangkal sareng pepelakan ageung. Tutuwuhan juvenil dicirian ku…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera Thailand Rasi pot 6 cm meuli jeung miara

    Rasi Monstera Thailand (kalawan sahenteuna 4 daun), ogé katelah 'tutuwuhan liang', nyaéta tutuwuhan anu langka pisan sareng istiméwa kusabab daunna anu khusus sareng liang. Ieu tutuwuhan ogé owes nickname na. Asalna, Monstera Thai Constellation tumuwuh di leuweung tropis Amérika Kidul sareng Tengah.

    Tempatkeun pepelakan dina tempat anu haneut sareng terang sareng…

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan ngamurnikeun hawa

    Meuli Macodes Petola Jewel Orchid motong rooted

    The Macodes Petola mangrupakeun salametan leres pikeun panon. Diva anu katingali geulis ieu, pepelakan jero ruangan leutik unik kusabab gambar sareng pola anu éndah dina daun.

    Daun ieu bentukna lonjong sareng ujung runcing. Teksturna karasaeun sapertos buludru. Gambar utamana husus. Garis cahayana kontras pisan sareng warna daun anu poék sareng ngajalankeun sapertos…