Nawarkeun!

Mésér Calathea Makoyana (Peacock Plant) Shade Plant

3.15

Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Panutup daun ogé bisa kadéngé, fenomena bisa méré sora rustling nalika daun nutup. Jadi tutuwuhan boga sorangan ' Wirahma Alam'.

Sakumaha sering anjeun kedah nyiram Calathea?

Calathea tiasa janten ratu drama dina cai. Saeutik teuing cai sareng daunna bakal ngagantung parah sareng upami ieu terus-terusan, aranjeunna bakal garing gancang. Anjeun salawasna hoyong nyingkahan ieu ku mastikeun yén taneuh sok rada beueus. Ku alatan éta, pariksa dua kali saminggu naha taneuh geus siap pikeun percikan anyar cai. Lengket ramo anjeun dina taneuh pikeun mariksa Uap dina luhureun sababaraha inci taneuh; lamun karasa garing, cai! Salawasna pastikeun pabrik henteu nangtung dina lapisan cai, sabab anjeunna henteu resep pisan. Éta langkung saé nyiram jumlah anu langkung alit dua kali saminggu tibatan saminggu sakali teuing.

Loba teuing cai bisa ngakibatkeun bintik konéng dina daun jeung drooping dedaunan. Teras parios yén pabrik henteu aya dina lapisan cai sareng masihan cai anu kirang. Upami taneuhna leres pisan baseuh, penting pikeun ngagentos taneuh supados akar henteu tinggaleun lami teuing dina taneuh baseuh.

Di stock

x

gambaran

Teu salawasna tutuwuhan gampang
Non-toksik
Daun leutik sareng ageung
ngiuhan lampu
Taya panonpoé pinuh
Tetep taneuh pot baseuh dina usum panas
Saeutik cai diperlukeun dina usum tiis
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

dimensi 6 × 6 × 15 cm

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Mésér Alocasia Zebrina ceuli gajah variegata

    Alocasia Zebrina Variegata dianggap ku seueur anu resep pepelakan janten pepelakan jero ruangan tropis anu paling populér ayeuna. Super istiméwa kusabab daun variegated jeung batang kalawan zebra print, tapi kadang ogé kalawan satengah bulan. A kudu-kudu keur naon lover tutuwuhan! Awas! Unggal pepelakan unik sareng ku kituna bakal gaduh jumlah bodas anu béda dina daun. †

  • Séép!
    Geura sumping , tutuwuhan populér

    Mésér Begonia daun palem carolineifolia 'Highlander'

    Daun palem Begonia carolineifolia 'Highlander' resep kana tempat anu terang, tapi langkung milih henteu aya dina sinar panonpoé langsung. Daunna tumbuh ka arah panonpoé, janten upami anjeun hoyong daun palem Begonia carolineifolia 'Highlander' tumbuh sacara teratur, éta wijaksana pikeun ngabalikeun pepelakan sakali-kali.

    Daun palem Begonia carolineifolia 'Highlander' resep kana…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera albo borsigiana variegata - motong ngora

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2021. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…

  • Séép!
    Geura sumping , tutuwuhan populér

    Meuli jeung miara Philodendron atabapoense

    Philodendron atabapoense mangrupikeun aroid langka, namina diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron atabapoense ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeun lingkungan anu beueus sareng…