Séép!

Calathea Roseopicta Illustrious mini

3.95

Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Panutup daun ogé bisa kadéngé, fenomena bisa méré sora rustling nalika daun nutup. Jadi tutuwuhan boga sorangan ' Wirahma Alam'.

Sakumaha sering anjeun kedah nyiram Calathea?

Calathea tiasa janten ratu drama dina cai. Saeutik teuing cai sareng daunna bakal ngagantung parah sareng upami ieu terus-terusan, aranjeunna bakal garing gancang. Anjeun salawasna hoyong nyingkahan ieu ku mastikeun yén taneuh sok rada beueus. Ku alatan éta, pariksa dua kali saminggu naha taneuh geus siap pikeun percikan anyar cai. Lengket ramo anjeun dina taneuh pikeun mariksa Uap dina luhureun sababaraha inci taneuh; lamun karasa garing, cai! Salawasna pastikeun pabrik henteu nangtung dina lapisan cai, sabab anjeunna henteu resep pisan. Éta langkung saé nyiram jumlah anu langkung alit dua kali saminggu tibatan saminggu sakali teuing.

Loba teuing cai bisa ngakibatkeun bintik konéng dina daun jeung drooping dedaunan. Teras parios yén pabrik henteu aya dina lapisan cai sareng masihan cai anu kirang. Upami taneuhna leres pisan baseuh, penting pikeun ngagentos taneuh supados akar henteu tinggaleun lami teuing dina taneuh baseuh.

Séép!

Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.

gambaran

Teu salawasna tutuwuhan gampang
Non-toksik
Daun leutik sareng ageung
ngiuhan lampu
Taya panonpoé pinuh
Tetep taneuh pot baseuh dina usum panas
Saeutik cai diperlukeun dina usum tiis
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

dimensi 6 × 6 × 10 cm

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Beuli Philodendron Xuping Putri 29.95

    HAYANG OP! Putri Pink ieu gaduh sakedik nada pink ayeuna! Aya kasempetan 50/50 yén daun anyar bakal masihan nada pink.

    Philodendron Pink Princess mangrupikeun salah sahiji pepelakan anu paling ditéang ayeuna. Kalayan daun variegated warna pink-na, batang beureum jero sareng bentuk daun anu ageung, pepelakan langka ieu leres-leres kedah aya. Kusabab Philodendron Pink ...

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Monstera Adansonii Mint variegata

    Upami anjeun milari pepelakan anu langka sareng unik, Monstera Adansonii Mint variegata mangrupikeun juara sareng ogé pepelakan jero ruangan anu gampang pisan dirawat.

    Monstera Adansonii Mint variegata ngan ukur peryogi cahaya anu teu langsung, nyiram normal sareng taneuh anu lemes organik. Hiji-hijina masalah anu matak hariwang ngeunaan pabrik nyaéta bug skala, kalebet coklat ...

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Philodendron Monstera variegata - mésér wetstick unrooted

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan anu ngabersihkeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu gampang dirawat sareng tiasa tumbuh di…

  • Séép!
    tutuwuhan badag , tatangkalan bumi

    Beuli Philodendron Xuping Putri XL

    HAYANG OP! Putri Pink ieu gaduh sakedik nada pink ayeuna! Aya kasempetan 50/50 yén daun anyar bakal masihan nada pink.

    Philodendron Pink Princess mangrupikeun salah sahiji pepelakan anu paling ditéang ayeuna. Kalayan daun variegated warna pink-na, batang beureum jero sareng bentuk daun anu ageung, pepelakan langka ieu leres-leres kedah aya. Kusabab Philodendron Pink ...