Nawarkeun!

Epipremnum Pinnatum Aureum

2.95

Epipremnum pinnatum atawa Scindapsus Epipremnum boga daun badag dina kelir béda. Tutuwuhan tumuwuh sacara alami di daérah rungkun di Asia Tenggara. Di alam, éta mangrupikeun pepelakan panjat nyata sareng gaduh pangaruh ngamurnikeun hawa anu saé. 

Epipremnum resep cicing di tempat anu cerah tanpa sinar panonpoé langsung atanapi di tempat teduh parsial. Dina tempat teduh, daunna bakal langkung poék dina warna. Dina lokasi anu terang, daunna janten variegated deui. Nyingkahan draf.

Taneuh kedah rada beueus unggal waktos sareng henteu garing. Upami taneuhna masih baseuh pisan saatos 4 dinten, kami nyarankeun yén anjeun nyiram sakedik per watering. Jumlah cai gumantung kana sababaraha faktor. Dina usum tiis, pepelakan peryogi cai anu langkung saeutik.

Di stock

x

gambaran

tutuwuhan gampang
Glamun dicerna
daun leutik
Lembur cerah
Usum panas 2-3 x saminggu
Usum 1 x saminggu
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

beurat 0.03 g
dimensi 6 × 6 × 15 cm

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan gantung

    Monstera Siltepecana pot 12 cm meuli jeung miara

    Rare Monstera Siltepecana ngagaduhan daun pérak anu éndah kalayan daun urat héjo poék. Sampurna pikeun gantung pot atanapi terrarium. Tumuwuh gancang sareng gampang houseplant. Anjeun tiasa make Monstera Siltepecana duanana ngantep éta ngagantung sarta ngantep éta nanjak.

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera Karstenianum - Peru unrooted cuttings meuli

    Upami anjeun milarian pepelakan anu langka sareng unik, Monstera karstenianum (ogé katelah Monstera sp. Peru) mangrupikeun juara sareng ogé gampang pisan diurus.

    Monstera karstenianum ngan ukur peryogi cahaya anu teu langsung, nyiram normal sareng taneuh anu lemes organik. Hiji-hijina masalah anu hariwang ngeunaan pepelakan nyaéta…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera albo borsigiana variegata - motong ngora

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2021. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér sareng miara Anthurium Crystallinum

    Anthurium Crystallinum mangrupa tutuwuhan langka, aheng ti kulawarga Araceae. Anjeun tiasa ngenal pepelakan ieu ku daun ngawangun jantung anu ageung kalayan permukaan velvety. Urat bodas nu ngalir ngaliwatan daun anu tambahan geulis, nyieun pola geulis. Salaku tambahan, daunna kandel sareng kuat, anu ngajantenkeun aranjeunna ampir ngingetkeun kardus ipis! Anthurium asalna tina…