Nawarkeun!

Beuli Epipremnum Pinnatum marmer Ratu

2.99 - 6.95

Epipremnum pinnatum atawa Scindapsus Epipremnum boga daun badag dina kelir béda. Tutuwuhan tumuwuh sacara alami di daérah rungkun di Asia Tenggara. Di alam, éta mangrupikeun pepelakan panjat nyata sareng gaduh pangaruh ngamurnikeun hawa anu saé. 

Epipremnum resep cicing di tempat anu cerah tanpa sinar panonpoé langsung atanapi di tempat teduh parsial. Dina tempat teduh, daunna bakal langkung poék dina warna. Dina lokasi anu terang, daunna janten variegated deui. Nyingkahan draf.

Taneuh kedah rada beueus unggal waktos sareng henteu garing. Upami taneuhna masih baseuh pisan saatos 4 dinten, kami nyarankeun yén anjeun nyiram sakedik per watering. Jumlah cai gumantung kana sababaraha faktor. Dina usum tiis, pepelakan peryogi cai anu langkung saeutik.

x
Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.

gambaran

tutuwuhan gampang
Glamun dicerna
daun leutik
Lembur cerah
Usum panas 2-3 x saminggu
Usum 1 x saminggu
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

beurat 0.03 g
dimensi 6 × 6 × 15 cm
ngukur

P6 H13, P12 H30

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera albo borsigiana variegata - meuli cuttings ngora

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna 2021. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan anu ngabersihkeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu gampang dirawat sareng tiasa tumbuh di…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Geura sumping

    Mésér Philodendron Bodas Wizard rooted motong

    Philodendron White Wizard mangrupikeun kombinasi pamungkas tina kakuatan batin sareng penampilan. Di hiji sisi, éta mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu kuat. Sanaos anjeunna asalna ti daérah tropis, dimana kaayaanana béda-béda, anjeunna saé di nagara urang anu tiis.

    Manehna ngagabungkeun kakuatan ieu kalawan penampilan pisan husus. Daunna ngawangun jantung, sapertos…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera Karstenianum - Peru unrooted cuttings meuli

    Upami anjeun milarian pepelakan anu langka sareng unik, Monstera karstenianum (ogé katelah Monstera sp. Peru) mangrupikeun juara sareng ogé gampang pisan diurus.

    Monstera karstenianum ngan ukur peryogi cahaya anu teu langsung, nyiram normal sareng taneuh anu lemes organik. Hiji-hijina masalah anu hariwang ngeunaan pepelakan nyaéta…

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Syngonium Podophyllum Albo Variegata motong sirah unrooted

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • Lebetkeun Syngonium…