Séép!

Fittonia albivenis pink Forest Flame - tutuwuhan Mosaic

3.95

Tutuwuhan Mosaic (fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi tétéla manéhna junun nangtung kaluar dina rentang geus overwhelming tina tatangkalan imah tina ukuran mini. Ieu meureun alatan daun variegated bodas-héjo jeung serrated. Kombinasi anu anjeun henteu mendakan seueur di dunya pepelakan.

Séép!

Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.

gambaran

tutuwuhan gampang
Non-toksik
daun leutik
ngiuhan lampu
Taya panonpoé pinuh
Tetep taneuh pot baseuh dina usum panas
Peryogi sakedik cai dina usum tiis.
Cai sulingan atawa cai hujan.
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

dimensi 8 × 8 × 15 cm

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Hadiah Poé Valentine pikeun dirina

    Naha anjeun milarian kado anu saé atanapi ide kado pikeun réréncangan anjeun, anu gélo ngeunaan motong sareng pepelakan? Lajeng hiji ieu Valentine pakétperjangjian didamel khusus pikeun anjeunna!

  • Séép!
    Geura sumping , tutuwuhan populér

    Mésér Philodendron billietiae variegata

    Philodendron billietiae variegata nyaéta aroid langka, ngaranna asalna tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Jaga Philodendron billietiae variegata ku cara niru lingkungan leuweung hujan na. Hal ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeunana sareng lembab…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera albo borsigiana variegata - cuttings sirah rooted

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…

  • Séép!
    Geura sumping , tutuwuhan populér

    Mésér Philodendron Paraiso Verde Variegata mnt 4 daun

    Philodendron atabapoense mangrupikeun aroid langka, namina diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron atabapoense ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeun lingkungan anu beueus sareng…