Nawarkeun!

Mésér Fittonia Big Héjo salju bodas (Tutuwuhan Mosaic)

3.95

Tutuwuhan Mosaic (fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi tétéla manéhna junun nangtung kaluar dina rentang geus overwhelming tina tatangkalan imah tina ukuran mini. Ieu meureun alatan daun variegated bodas-héjo jeung serrated. Kombinasi anu anjeun henteu mendakan seueur di dunya pepelakan.

Di stock

x

gambaran

tutuwuhan gampang
Non-toksik
daun leutik
ngiuhan lampu
Taya panonpoé pinuh
Tetep taneuh pot baseuh dina usum panas
Peryogi sakedik cai dina usum tiis.
Cai sulingan atawa cai hujan.
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

dimensi 8 × 8 × 10 cm

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Séép!
    Tutuwuhan mekar , Geura sumping

    Desert Rose - mésér sareng miara pepelakan ros gurun

    Mawar gurun mangrupikeun pepelakan anu éndah kalayan kembang anu unik anu tiasa tumbuh dugi ka 5 cm. Éta leres-leres mangrupikeun showpiece pikeun bumi anjeun. A Desert Rose resep tempat anu haneut sareng seueur sinar panonpoé, tempat beternak anu saé sareng ogé tuangeun tambahan.

    Tempat beternak anu saé tiasa disayogikeun ngalangkungan Florentus Mediterranean Nutrition. Ieu mastikeun rooting anu saé sareng…

  • Séép!
    Tawaran , Geura sumping

    Meuli jeung miara Alocasia Wentii

    De alocasia milik kulawarga Arum. Éta ogé disebut Ceuli Gajah. Éta mangrupikeun pepelakan tropis anu cukup tahan kana ibun. Gampang ditebak kumaha pepelakan ieu kalayan daun héjo ageung ngagaduhan namina. Wangun daunna nyarupaan sinar ngojay. Sinar ngojay, tapi anjeun ogé tiasa nempatkeun sirah gajah di jerona...

  • Séép!
    Tawaran , Geura sumping

    Mésér Rhapidophora Korthalsii cuttings unrooted

    The rhaphidophora korthalsii téh sarupa dina tumuwuhna monstera dubia, éta resep nanjak kulit tangkal sarta ngahasilkeun daun pamisah geulis mun matures. Pasihan anjeunna sedeng pikeun sinar panonpoé teu langsung caang. Beuki lampu, beuki aranjeunna bakal tumuwuh, tapi ninggalkeun aranjeunna nyalira di panonpoé soré pinuh.

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Geura sumping

    Meuli jeung miara Philodendron dicét Lady

    A kudu-kudu keur pencinta tutuwuhan. Kalayan pepelakan ieu anjeun gaduh pepelakan anu unik anu anjeun moal tepang sareng sadayana. Tina sadaya polutan anu ngabahayakeun di bumi sareng lingkungan padamelan urang, formaldehida mangrupikeun anu paling umum. Hayu tutuwuhan ieu utamana alus dina miceun formaldehida tina hawa! Salaku tambahan, kageulisan ieu gampang diurus sareng…