Séép!

Fittonia Mont Blanc - Tutuwuhan Mosaic

3.95

Tutuwuhan Mosaic (fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi tétéla manéhna junun nangtung kaluar dina rentang geus overwhelming tina tatangkalan imah tina ukuran mini. Ieu meureun alatan daun variegated bodas-héjo jeung serrated. Kombinasi anu anjeun henteu mendakan seueur di dunya pepelakan.

Séép!

Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.

gambaran

tutuwuhan gampang
Non-toksik
daun leutik
ngiuhan lampu
Taya panonpoé pinuh
Tetep taneuh pot baseuh dina usum panas
Peryogi sakedik cai dina usum tiis.
Cai sulingan atawa cai hujan.
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

dimensi 6 × 6 × 15 cm

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan ngamurnikeun hawa

    Mésér tutuwuhan karét Ficus Elastica Schrijveriana tutuwuhan orok

    Ficus Elastica 'Shivereana' rada langka, tapi urang tiasa mendakan sababaraha. Éta mangrupikeun pepelakan karét anu gaya kalayan daun bintik héjo sareng pink-oranye. Kalayan daun anu kuat, kulitna, éta masihan karakter kana rohangan anjeun. Datang kana sorangan dina pot basajan, ku kituna anjeun bisa pinuh ngarasakeun bentuk sleek na. Tutuwuhan ngabersihkeun hawa…

  • Séép!
    Geura sumping , Pepelakan imah langka

    Meuli jeung miara Philodendron Beureum Sun

    A kudu-kudu keur pencinta tutuwuhan. Kalayan pepelakan ieu anjeun gaduh pepelakan anu unik anu anjeun moal tepang sareng sadayana. Kaéndahan konéng ieu asalna ti Thailand sareng narik panon kusabab warnana. Unggal daunna konéng emas. Tutuwuhan gampang diurus. Tempatkeun pabrik di tempat anu terang, tapi awas langsung…

  • Séép!
    Tawaran , tutuwuhan leutik

    Mésér sareng miara Syngonium chipense

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Geura sumping

    Mésér Philodendron Bodas Wizard rooted motong

    Philodendron White Wizard mangrupikeun kombinasi pamungkas tina kakuatan batin sareng penampilan. Di hiji sisi, éta mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu kuat. Sanaos anjeunna asalna ti daérah tropis, dimana kaayaanana béda-béda, anjeunna saé di nagara urang anu tiis.

    Manehna ngagabungkeun kakuatan ieu kalawan penampilan pisan husus. Daunna ngawangun jantung, sapertos…