Nawarkeun!

Fittonia Verschaffeltii Mini Naga Beureum (Tutuwuhan Mosaic)

3.95

Tutuwuhan Mosaic (fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi tétéla manéhna junun nangtung kaluar dina rentang geus overwhelming tina tatangkalan imah tina ukuran mini. Ieu meureun alatan daun variegated bodas-héjo jeung serrated. Kombinasi anu anjeun henteu mendakan seueur di dunya pepelakan.

Di stock

x

gambaran

tutuwuhan gampang
Non-toksik
daun leutik
ngiuhan lampu
Taya panonpoé pinuh
Tetep taneuh pot baseuh dina usum panas
Peryogi sakedik cai dina usum tiis.
Cai sulingan atawa cai hujan.
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

dimensi 8 × 8 × 10 cm

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Monstera variegata unrooted cuttings sirah

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Meuli jeung miara cuttings batik Syngonium

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan populér

    Mésér Anthurium Silver Blush motong rooted

    Anthurium 'Silver Blush' dianggap hibrida Anthurium crystallinum. Ieu mangrupakeun ramuan tumuwuh cukup leutik, kalawan pisan rounded, daun ngawangun jantung, urat pérak jeung wates pérak pisan noticeable sabudeureun urat.

    Ngaran genus Anthurium asalna tina basa Yunani ánthos "kembang" + ourá "buntut" + Latin Anyar -ium -ium. Tarjamahan anu sacara harfiah tina ieu bakal janten 'buntut kembangan'.

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan ngamurnikeun hawa

    Mésér tutuwuhan karét Ficus Elastica Schrijveriana tutuwuhan orok

    Ficus Elastica 'Shivereana' rada langka, tapi urang tiasa mendakan sababaraha. Éta mangrupikeun pepelakan karét anu gaya kalayan daun bintik héjo sareng pink-oranye. Kalayan daun anu kuat, kulitna, éta masihan karakter kana rohangan anjeun. Datang kana sorangan dina pot basajan, ku kituna anjeun bisa pinuh ngarasakeun bentuk sleek na. Tutuwuhan ngabersihkeun hawa…