Séép!

Lodaya Bodas Fittonia (Tutuwuhan Mosaik)

3.95

Tutuwuhan Mosaic (fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi tétéla manéhna junun nangtung kaluar dina rentang geus overwhelming tina tatangkalan imah tina ukuran mini. Ieu meureun alatan daun variegated bodas-héjo jeung serrated. Kombinasi anu anjeun henteu mendakan seueur di dunya pepelakan.

Séép!

Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.

gambaran

tutuwuhan gampang
Non-toksik
daun leutik
ngiuhan lampu
Taya panonpoé pinuh
Tetep taneuh pot baseuh dina usum panas
Peryogi sakedik cai dina usum tiis.
Cai sulingan atawa cai hujan.
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

dimensi 6 × 6 × 8 cm

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan ngamurnikeun hawa

    Philodendron Bodas Xuping Putri - Mésér Diva abdi

    The Philodendron Bodas Xuping Putri - Diva abdi salah sahiji anu pang ditéang-sanggeus tatangkalan di momen. Kalayan daun variegated warna bodas, batang beureum jero sareng bentuk daun anu ageung, pepelakan langka ieu kedah-dipikabutuh. Kusabab Philodendron Bodas Putri hese tumuwuh, kasadiaan na salawasna pohara kawates.

    Sapertos sareng pepelakan variegated anu sanés…

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan populér

    Mésér sareng miara Alocasia Gageana aurea variegata

    Alocasia Gageana aurea variegata resep cahaya anu disaring caang, tapi teu aya anu terang teuing anu bakal ngaduruk daunna. Alocasia Gageana aurea variegata pasti resep langkung terang tibatan tempat teduh sareng toléransi sakedik cahaya. Jaga Alocasia Gageana aurea variegata sahenteuna 1 méter tina jandéla pikeun nyegah karuksakan daunna.

  • Séép!
    Tutuwuhan mekar , Geura sumping

    Desert Rose - mésér sareng miara pepelakan ros gurun

    Mawar gurun mangrupikeun pepelakan anu éndah kalayan kembang anu unik anu tiasa tumbuh dugi ka 5 cm. Éta leres-leres mangrupikeun showpiece pikeun bumi anjeun. A Desert Rose resep tempat anu haneut sareng seueur sinar panonpoé, tempat beternak anu saé sareng ogé tuangeun tambahan.

    Tempat beternak anu saé tiasa disayogikeun ngalangkungan Florentus Mediterranean Nutrition. Ieu mastikeun rooting anu saé sareng…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Meuli jeung miara Alocasia Jacklyn

    Alocasia Jacklyn dianggap ku seueur anu resep pepelakan janten pepelakan jero ruangan tropis anu paling populér ayeuna. Super husus kusabab daun variegated jeung batang kalawan zebra print, tapi kadang ogé kalawan satengah bulan. A kudu-kudu keur naon lover tutuwuhan! Tetep panon on! Unggal pepelakan unik sareng ku kituna bakal gaduh jumlah bodas anu béda dina daun. The…