Maranta Leuconeura Amabilis (kulawarga Calahea)

3.99 - 5.99

Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Panutup daun ogé bisa kadéngé, fenomena bisa méré sora rustling nalika daun nutup. Jadi tutuwuhan boga sorangan ' Wirahma Alam'.

Sakumaha sering anjeun kedah nyiram Calathea?

Calathea tiasa janten ratu drama dina cai. Saeutik teuing cai sareng daunna bakal ngagantung parah sareng upami ieu terus-terusan, aranjeunna bakal garing gancang. Anjeun salawasna hoyong nyingkahan ieu ku mastikeun yén taneuh sok rada beueus. Ku alatan éta, pariksa dua kali saminggu naha taneuh geus siap pikeun percikan anyar cai. Lengket ramo anjeun dina taneuh pikeun mariksa Uap dina luhureun sababaraha inci taneuh; lamun karasa garing, cai! Salawasna pastikeun pabrik henteu nangtung dina lapisan cai, sabab anjeunna henteu resep pisan. Éta langkung saé nyiram jumlah anu langkung alit dua kali saminggu tibatan saminggu sakali teuing.

Loba teuing cai bisa ngakibatkeun bintik konéng dina daun jeung drooping dedaunan. Teras parios yén pabrik henteu aya dina lapisan cai sareng masihan cai anu kirang. Upami taneuhna leres pisan baseuh, penting pikeun ngagentos taneuh supados akar henteu tinggaleun lami teuing dina taneuh baseuh.

x
Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.

gambaran

Teu salawasna tutuwuhan gampang
Non-toksik
Daun leutik sareng ageung
ngiuhan lampu
Taya panonpoé pinuh
Tetep taneuh pot baseuh dina usum panas
Saeutik cai diperlukeun dina usum tiis
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

dimensi 6 × 6 × 10 cm
ngukur

P6 H13, P12 H30

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Séép!
    Geura sumping , tatangkalan bumi

    Meuli jeung miara Alocasia Frydek

    Kalayan katingal tunggal dina Alocasia Frydek anjeun langsung dijual: ieu houseplant anu anjeun kudu boga. Daun anu éndah warnana héjo seger† Cai mibanda warna héjo jero poék, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anu anjeun masihan pepelakan anjeun. Pikeun…

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Mésér Syngonium freckles variegata cuttings

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Stephania Erecta - tutuwuhan - meuli jeung miara

    Upami anjeun hoyong creeper lapang sareng daun héjo seger anu ageung, anu aheng ieu tiasa waé pikeun anjeun. Stephania mangrupikeun tutuwuhan umbi anu kalebet kana genus pepelakan kembangan (Menispermaceae). Asalna tumuwuh di Thailand sareng Australia - di dinya ngabungkus diri dina tangkal.

    Tetep akar tropis anjeun dina pikiran nalika anjeun teuleum ka…

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , Tawaran Jumaah Hideung 2022

    Mésér Philodendron Konéng Biola cuttings unrooted

    A kudu-kudu keur pencinta tutuwuhan. Kalayan pepelakan ieu anjeun gaduh pepelakan anu unik anu anjeun moal tepang sareng sadayana. Tina sadaya polutan anu ngabahayakeun di bumi sareng lingkungan padamelan urang, formaldehida mangrupikeun anu paling umum. Hayu tutuwuhan ieu utamana alus dina miceun formaldehida tina hawa! Salaku tambahan, kageulisan ieu gampang diurus sareng…