Séép!

Beuli Monstera Adansonii Mint variegata

103.96 - 129.95

Upami anjeun milari pepelakan anu langka sareng unik, Monstera Adansonii Mint variegata mangrupikeun juara sareng ogé pepelakan jero ruangan anu gampang pisan dirawat.

Monstera Adansonii Mint variegata ngan ukur peryogi cahaya teu langsung, nyiram normal sareng taneuh anu dikeringkeun saé. Hiji-hijina masalah anu matak hariwang ngeunaan pepelakan nyaéta kutu skala, kalebet sisik coklat sareng mealybugs.

Kawas kalolobaan tutuwuhan Monstera, tutuwuhan ieu super gampang miara.

The Monstera Adansonii Mint variegata asalna ti Asia jeung kapanggih salila salah sahiji loba ngumbara urang. Gambar karakteristik 'Planet Marmer' boga penampilan kawas marmer. Kalayan daun waxy sareng pola flamed, éta mangrupikeun pepelakan hiasan anu tiasa dianggo ngagantung sareng salaku pepelakan panjat. Dina kombinasi sareng perawatan anu sederhana, pepelakan ieu janten tamu wilujeng sumping di perkebunan sareng tujuan kreatif anu sanés. Monstera Adansonii Mint variegata aya dina luhureun 10 tutuwuhan ngamurnikeun hawa. 

Ieu mangrupakeun tutuwuhan gampang jeung rewarding. Anjeunna ngan ukur peryogi cai sakedik saminggu sakali tapi langkung milih henteu mandi suku sabab akarna tiasa rot. Upami daun mimiti droop, maka pepelakan parantos garing teuing. Upami dicelup sakedap, daunna bakal gancang pulih. Monstera Adansonii Mint variegata bakal saé dina lampu sareng tempat teduh, tapi upami poék teuing, pepelakan bakal leungit tandana sareng daunna janten langkung poék.

Séép!

Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.

gambaran

tutuwuhan gampang
Glamun dicerna
daun leutik
Lembur cerah
Usum panas 2-3 x saminggu
Usum 1 x saminggu
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

beurat 450 g
dimensi 17 × 17 × 45 cm

Saran anu sanés ...

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Mésér heatpack 72 jam pikeun cuttings, tutuwuhan jeung sasatoan

    PERHATOSKEUN:  Nalika éta 5 derajat atanapi kirang di luar, kami mamatahan sadayana pikeun mesen bungkus panas. Mun anjeun teu mesen hiji pak panas, aya kamungkinan yén cuttings anjeun sarta / atawa tutuwuhan bisa ruksak tambahan ku tiis. Henteu hoyong mesen bungkus panas? Éta mungkin, tapi pepelakan anjeun teras bakal dikirim dina résiko anjeun nyalira. Anjeun tiasa masihan kami…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Geura sumping

    Meuli jeung miara Alocasia Scalprum rooted cuttings

    A kudu-kudu keur pencinta tutuwuhan. Kalayan pepelakan ieu anjeun gaduh pepelakan anu unik anu anjeun moal tepang sareng sadayana. Tina sadaya polutan anu ngabahayakeun di bumi sareng lingkungan padamelan urang, formaldehida mangrupikeun anu paling umum. Hayu tutuwuhan ieu utamana alus dina miceun formaldehida tina hawa! Salaku tambahan, kageulisan ieu gampang diurus sareng…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera variegata - satengah bulan - mésér cuttings sirah unrooted

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…

  • Séép!
    Geura sumping , tutuwuhan populér

    Mésér Begonia daun palem carolineifolia 'Highlander'

    Daun palem Begonia carolineifolia 'Highlander' resep kana tempat anu terang, tapi langkung milih henteu aya dina sinar panonpoé langsung. Daunna tumbuh ka arah panonpoé, janten upami anjeun hoyong daun palem Begonia carolineifolia 'Highlander' tumbuh sacara teratur, éta wijaksana pikeun ngabalikeun pepelakan sakali-kali.

    Daun palem Begonia carolineifolia 'Highlander' resep kana…