Séép!

Monstera albo borsigiana variegata - motong ngora

19.16 - 23.95

De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2021. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan cukup gampang diurus sareng tiasa tumbuh ageung pisan dina kaayaan anu pas. Variasi ieu sareng daun bodas pastina mangrupikeun pernyataan di ruang tamu anjeun! Dupi anjeun sagemblengna bogoh ka Monstera Variegata

Séép!

Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.

gambaran

tutuwuhan gampang
Glamun dicerna
daun badag
Lembur cerah
Usum panas 2-3 x saminggu
Usum 1 x saminggu
Sadia dina ukuran béda

Saran anu sanés ...

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Séép!
    Bestsellers , tatangkalan bumi

    Beuli Philodendron Golden Naga

    PERHATOSKEUN! Ieu tutuwuhan téh backordered sarta kawates sadia. Upami hoyong, nami anjeun tiasa dilebetkeun kana daptar ngantosan.

    A kudu-kudu keur pencinta tutuwuhan. Kalayan pepelakan ieu anjeun gaduh pepelakan anu unik anu anjeun moal tepang sareng sadayana. Tina sadaya polutan anu ngabahayakeun di bumi sareng lingkungan padamelan urang, formaldehida mangrupikeun anu paling umum. Ayeuna hayu pepelakan ieu…

  • Séép!
    Geura sumping , tatangkalan bumi

    Meuli jeung miara Alocasia Frydek

    Kalayan katingal tunggal dina Alocasia Frydek anjeun langsung dijual: ieu houseplant anu anjeun kudu boga. Daun anu éndah warnana héjo seger† Cai mibanda warna héjo jero poék, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anu anjeun masihan pepelakan anjeun. Pikeun…

  • Séép!
    Tawaran , Geura sumping

    Mésér Rhapidophora Korthalsii cuttings unrooted

    The rhaphidophora korthalsii téh sarupa dina tumuwuhna monstera dubia, éta resep nanjak kulit tangkal sarta ngahasilkeun daun pamisah geulis mun matures. Pasihan anjeunna sedeng pikeun sinar panonpoé teu langsung caang. Beuki lampu, beuki aranjeunna bakal tumuwuh, tapi ninggalkeun aranjeunna nyalira di panonpoé soré pinuh.

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera adansonii variegata - mésér motong rooted

    Monstera adansonii variegata, ogé katelah 'tutuwuhan liang' atawa 'topeng monyét philodendron' variegata, mangrupa tutuwuhan anu langka pisan jeung istiméwa alatan daunna husus anu loba liang. Ieu tutuwuhan ogé owes nickname na. Asalna Monstera obliqua tumbuh di leuweung tropis Amérika Kidul sareng Tengah.

    Tempatkeun pepelakan dina tempat anu haneut sareng terang sareng…