Séép!

Beuli Monstera variegata unrooted cuttings sirah

47.96 - 59.95

De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan cukup gampang diurus sareng tiasa tumbuh ageung pisan dina kaayaan anu pas. Variasi ieu sareng daun bodas pastina mangrupikeun pernyataan di ruang tamu anjeun! Dupi anjeun sagemblengna bogoh ka Monstera Variegata

Séép!

Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.

gambaran

tutuwuhan gampang
Glamun dicerna
daun badag
Lembur cerah
Usum panas 2-3 x saminggu
Usum 1 x saminggu
Sadia dina ukuran béda

Saran anu sanés ...

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Ditangtayungan: Philo Monstera albo borsigiana variegata - meuli cuttings unrooted

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan anu ngabersihkeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu gampang dirawat sareng tiasa tumbuh di…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera albo borsigiana variegata - meuli cuttings ngora

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna 2021. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan anu ngabersihkeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu gampang dirawat sareng tiasa tumbuh di…

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Mésér Philodendron Bodas Putri bulan sabit

    Philodendron ++Puteri Bodas mangrupikeun salah sahiji pepelakan anu paling ditéang ayeuna. Kalayan daun variegated warna bodas, batang beureum jero sareng bentuk daun anu ageung, pepelakan langka ieu kedah-dipikabutuh. Kusabab Philodendron ++White Princess hese tumuwuh, kasadiaan na salawasna pohara kawates.

    Sapertos pepelakan variegasi anu sanés,…

  • Séép!
    Tawaran , Geura sumping

    Meuli jeung miara cuttings Syngonium Panda

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...