Nawarkeun!

Meuli sareng miara tutuwuhan Monstera variegata aurea

499.95

Monstera variegata aurea, ogé katelah 'tutuwuhan liang' atawa 'philodendron monstera variegata aurea, mangrupa tutuwuhan anu langka pisan jeung istiméwa alatan daunna husus anu boga liang. Ieu ogé anu masihan pepelakan ieu nickname na. Asalna Monstera obliqua tumbuh di leuweung tropis Amérika Kidul sareng Tengah.

Pasang pabrik di tempat anu haneut sareng terang sareng cai saminggu sakali. Disarankeun pikeun menyemprot unggal waktos sareng sprayer tutuwuhan. Aya kasempetan kembangan, tapi éta leutik pisan. Catetan: kasadiaan pohara kawates.

Sadia via backorder

x

gambaran

tutuwuhan gampang
Glamun dicerna
daun leutik
Lembur cerah
Usum panas 2-3 x saminggu
Usum 1 x saminggu
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

beurat 350 g
dimensi 15 × 15 × 55 cm

Saran anu sanés ...

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron Melanochrysum cuttings sirah unrooted

    Philodendron melanochrysum mangrupikeun spésiés pepelakan kembangan tina kulawarga Araceae. Philodendron ekslusif sareng keuna ieu jarang pisan sareng katelah Emas Hideung.

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Geura sumping

    Meuli jeung miara Alocasia Scalprum rooted cuttings

    A kudu-kudu keur pencinta tutuwuhan. Kalayan pepelakan ieu anjeun gaduh pepelakan anu unik anu anjeun moal tepang sareng sadayana. Tina sadaya polutan anu ngabahayakeun di bumi sareng lingkungan padamelan urang, formaldehida mangrupikeun anu paling umum. Hayu tutuwuhan ieu utamana alus dina miceun formaldehida tina hawa! Salaku tambahan, kageulisan ieu gampang diurus sareng…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron Melanochrysum cuttings unrooted

    Philodendron melanochrysum mangrupikeun spésiés pepelakan kembangan tina kulawarga Araceae. Philodendron ekslusif sareng keuna ieu jarang pisan sareng katelah Emas Hideung.

  • Séép!
    Geura sumping , motongan

    Mésér Syngonium Susu Confetti motong rooted

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...