Nawarkeun!

Monstera variegata rooted wetstick meuli

23.96 - 29.95

De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2021. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan cukup gampang diurus sareng tiasa tumbuh ageung pisan dina kaayaan anu pas. Variasi ieu sareng daun bodas pastina mangrupikeun pernyataan di ruang tamu anjeun! Dupi anjeun sagemblengna bogoh ka Monstera Variegata

Di stock

harga lulus

Jumlah Diskon (%) Harga
1 - 29.95
2 5% 28.45
3 10% 26.96
4 15% 25.46
5+ 20% 23.96
x

gambaran

tutuwuhan gampang
Glamun dicerna
daun badag
Lembur cerah
Usum panas 2-3 x saminggu
Usum 1 x saminggu
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

beurat 20 g
dimensi 1 × 1 × 20 cm

Saran anu sanés ...

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Séép!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , Geura sumping

    Beuli Alocasia plumbea Flying Squid

    Pikeun miara Cumi Flying Alocasia, ngan ukur cai nalika anjeun perhatikeun yén taneuhna garing. Aranjeunna langkung milih cahaya terang teu langsung, janten ngahindarkeun paparan sinar panonpoé langsung.

    Alocasia mikanyaah cai sareng resep kana tempat anu terang. Nanging, ulah nempatkeun éta dina sinar panonpoé langsung sareng ulah ngantep bola akar garing. Pikeun nangtung…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Monstera Adansonii Mint variegata

    Upami anjeun milari pepelakan anu langka sareng unik, Monstera Adansonii Mint variegata mangrupikeun juara sareng ogé pepelakan jero ruangan anu gampang pisan dirawat.

    Monstera Adansonii Mint variegata ngan ukur peryogi cahaya anu teu langsung, nyiram normal sareng taneuh anu lemes organik. Hiji-hijina masalah anu matak hariwang ngeunaan pabrik nyaéta bug skala, kalebet coklat ...

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , tutuwuhan badag

    Beuli Philodendron Xuping Putri

    Philodendron Pink Princess mangrupikeun salah sahiji pepelakan anu paling ditéang ayeuna. Kalayan daun variegated warna pink-na, batang beureum jero sareng bentuk daun anu ageung, pepelakan langka ieu leres-leres kedah aya. Kusabab Philodendron Pink Putri hese tumuwuh, kasadiaan na salawasna pohara kawates.

    Sapertos pepelakan variegasi anu sanés,…

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan ngamurnikeun hawa

    Philodendron Bodas Xuping Putri - Mésér Diva abdi

    The Philodendron Bodas Xuping Putri - Diva abdi salah sahiji anu pang ditéang-sanggeus tatangkalan di momen. Kalayan daun variegated warna bodas, batang beureum jero sareng bentuk daun anu ageung, pepelakan langka ieu kedah-dipikabutuh. Kusabab Philodendron Bodas Putri hese tumuwuh, kasadiaan na salawasna pohara kawates.

    Sapertos sareng pepelakan variegated anu sanés…