Séép!

Monstera variegata - satengah bulan - mésér cuttings sirah unrooted

99.95

De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan cukup gampang diurus sareng tiasa tumbuh ageung pisan dina kaayaan anu pas. Variasi ieu sareng daun bodas pastina mangrupikeun pernyataan di ruang tamu anjeun! Dupi anjeun sagemblengna bogoh ka Monstera Variegata

Séép!

Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.

gambaran

tutuwuhan gampang
Glamun dicerna
daun badag
Lembur cerah
Usum panas 2-3 x saminggu
Usum 1 x saminggu
Sadia dina ukuran béda

Saran anu sanés ...

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Meuli jeung miara tutuwuhan liang Monstera variegata

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna 2021. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan anu ngabersihkeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu gampang dirawat sareng tiasa tumbuh di…

  • Séép!
    Geura sumping , tutuwuhan populér

    Mésér Begonia daun palem carolineifolia 'Highlander'

    Daun palem Begonia carolineifolia 'Highlander' resep kana tempat anu terang, tapi langkung milih henteu aya dina sinar panonpoé langsung. Daunna tumbuh ka arah panonpoé, janten upami anjeun hoyong daun palem Begonia carolineifolia 'Highlander' tumbuh sacara teratur, éta wijaksana pikeun ngabalikeun pepelakan sakali-kali.

    Daun palem Begonia carolineifolia 'Highlander' resep kana…

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Beuli Philodendron Xuping Putri 29.95

    HAYANG OP! Putri Pink ieu gaduh sakedik nada pink ayeuna! Aya kasempetan 50/50 yén daun anyar bakal masihan nada pink.

    Philodendron Pink Princess mangrupikeun salah sahiji pepelakan anu paling ditéang ayeuna. Kalayan daun variegated warna pink-na, batang beureum jero sareng bentuk daun anu ageung, pepelakan langka ieu leres-leres kedah aya. Kusabab Philodendron Pink ...

  • Séép!
    Geura sumping , tutuwuhan populér

    Meuli jeung miara Philodendron atabapoense

    Philodendron atabapoense mangrupikeun aroid langka, namina diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron atabapoense ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeun lingkungan anu beueus sareng…